CEWE Fotovärld App CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Sista beställningsdatum julen 2020 - Beställ senast 16/12* för leverans till jul! - * Läs mer

Kundservice
08-525 031 90
Key_Visual_slide1 Key_Visual_slide1

Hur vill du beställa?

Appen CEWE Fotovärld

  • Snabb installation
  • Designa fotoprodukter på mobilen
  • Spara fotoprojekt i appen

LADDA NER PROGRAMMET
Europas mest populära fotobok
100 % nöjdgaranti
Kunnig kundservice
Certifierade produkter

Inspiration

Expressbilder i butik

Klara medan du väntar

CEWEs julkalender!

CEWE Photo Award 2021

CEWE böcker och andra fotoprodukter med dina bilder

Få ut mer av dina bilder

På Cewe.se får du ut mer av dina bilder. Vi erbjuder många olika sorters fotoprodukter, t.ex. vår populära CEWE fotobok och fotoböcker där dina bilder presenteras i en riktig bok. Dessutom kan du också göra personliga inbjudningar och inbjudningskort, årsbok, väggkalender, väggdekorationer och mycket mer. Läs mer om vilken fotobok som är den bästa fotoboken för dig, och se våra erbjudanden.

Personliga böcker – vad är fördelarna?

Fotoböcker är moderna versioner av traditionella fotoalbum. Dina bilder och texter trycks direkt på böckernas sidor. Du har samtidigt möjlighet att designa böckerna precis som du vill ha dem. Gör till exempel en fotobok med egna bilder och egen text. Vår fotobok har vunnit många priser, och har snabb leverans.

Några av de många fördelarna är:

  • Dina personliga bilder i en riktig bok
  • Du kan få mellan 26-154 sidor med dina bilder
  • Du kan enkelt lägga in flera bilder och personliga texter på varje sida
  • Det finns nio olika bokstorlekar samt flera omslags- och papperstyper att välja mellan
  • I programmet hittar du kostnadsfria mallar, cliparts, ramar m.m.
  • Du får 100 % nöjdhetsgaranti

Boken blir ditt personliga och moderna fotoalbum med dina favoritbilder från semestrar, fester och mycket mer. Fotoböckerna och våra andra fotoprodukter är dessutom perfekta som presenter till familj och vänner.

Skulle du mot förmodan inte var nöjd med din CEWE FOTOBOK så erbjuder vi 100 % nöjdhetsgaranti på våra böcker, förstoringar och canvasförstoringar samt på din fotokalender och personliga almanacka. Det betyder att du antingen kan få en ny produkt eller pengarna tillbaka om du av någon anledning inte är nöjd med din produkt.

Kom i gång redan nu

För att kunna göra din egen fotobok laddar du ner vårt kostnadsfria beställningsprogram. Programmet gör det enkelt att välja layout och att lägga in dina bilder, så att du får en produkt som du blir 100 % nöjd med. Programmet kan dessutom användas till att göra flera andra av våra fotoprodukter, t.ex. bildframkallning och inbjudningar.

Om du behöver hjälp med att göra dina böcker så kan du anmäla dig till en av våra onlinekurser där du blir guidad genom processen. Du kan också se en av våra instruktionsvideos som visar dig hur du bäst skapar böcker som passar för dina behov.

Övriga fotomöjligheter

Det finns också många andra möjligheter. T.ex. kan du ladda ner vår app, där du kan skicka ett vykort på semestern. Du kan också beställa vanliga vykort via vår hemsida i 10-pack, där du också har möjlighet för att göra fina tackkort eller julkort med din egen bild på. Eller så kan du dekorera ditt hem med ett fotocollage och svartvita bilder på väggen. Slutligen kan du också läsa mer om förstoringar och fotoframkallning . Beställ idag och framkalla dina bilder hos CEWE.

Vi har vunnit många kvalitetstest för böcker med foton och bilder. I samma prisvinnande kvalitet kan du också framkalla Instagram-bilder eller bilder från Facebook – och skriva ut andra favoritmotiv som bebisbilder eller andra vackra bilder.

Använd också ett av dina favoritmotiv för att göra ett mobilskal med foto, t ex ett iPhone-skal. Se också gärna våra pussel med egen bild eller canvastavlor med foto, vilket är en perfekt, kreativ present till en person du inte vet vad du ska ge. Det kan också vara en gåva för mors dag eller fars dag.

Vi kan också erbjuda ett stort urval av fotokalendrar som t ex en födelsesdagskalender, familjekalender eller en evighetskalender.

Gör dig redo för julen 2020

Hos CEWE hittar du också ett stort urval av produkter som gör julen ännu bättre. Från slutet av september kan du beställa din helt unika adventskalender (chokladkalender) med ditt eget foto. Du kan välja mellan:

En julkalender där du själv väljer vad du stoppar bakom luckorna – t.ex. kan du göra en adventskalender med godis.

En Kinderadventskalender för barnen eller en med Ferroro som en chokladjulkalender för vuxna.

Du kan undvika de små tråkiga vanliga korten och göra egna julkort med foto och glädja vänner och familj med ett personligt kort med din egen bild på. I vår digitala tid skapar ett kort i brevlådan ännu mera glädje.

Svårt att komma på presentidéer? Då finns det som tur är också inspiration för personliga julklappar här på CEWE, där du kan skapa unika presenter till dina vänner eller familjemedlemmar, som de garanterat inte redan har eller får från andra. Alla våra produkter är unika eftersom du använder dina egna bilder.

Kundservice

Har du frågor om någon av våra fotoprodukter så kontakta vårt kundserviceteam på support@cewe.se.