CEWE Fotovärld App CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kundservice
08-525 031 90
Presenter till den som har allt Presenter till den som har allt

Present till honom

En personlig present till den som har allt

 • Stort urval av fotopresenter
 • Många designmöjligheter
från 219,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Design:

 • Utform själv
 • Designmallar

Produkter:

 • Muggar
 • Spel og gosedjur
 • Textilier
 • Art prints
 • Dekoration
 • Skola och kontor
 • Mobilskal

Presentidéer till han, hon eller andra som har allt

Vissa män, kvinnor och andra är det riktigt svåra att hitta presenter till. Antingen har de själva redan köpt det de vill ha, eller så har de en väldigt personlig stil som inte alltid är så lätt att matcha. Om du är på jakt efter en present till honom, henne eller någon annan, ska du ge bort något som ni båda tycker om!

Hos oss kan du designa dina presenter själv och göra fotoprodukter med dina egna bilder på. På så sätt får du både en fin och personlig present till den som har allt, och det är garanterat något han, hon eller hen inte redan har!

Se en topplista över våra 10 mest populära och personliga presentidéer här:

 1. Designa ett mobilskal med bildtryck. Alla har användning för ett mobilskal, även de som säger att de aldrig tappar sin telefon.
 2. Ge bort en mugg att ha på kontoret. Leta fram en rolig bild och få den tryckt på muggen. Det kan även vara en ölsejdel om hen tycker om att unna sig en kall öl emellanåt.
 3. En dörrskylt med bild. Gör en dörrskylt och välj en fin bild att trycka på den, på personen och familjen.
 4. En väggklocka. På det sättet har personen inte längre någon ursäkt för att komma för sent. Och med en söt bild på barnen eller en vacker naturbild från en resa ni gjort tillsammans finns det alltid något fint att se på.
 5. Ett presentkort som gäller för alla våra fotoprodukter, från fotoböcker till väggbilder, borde väl passa bra?
 6. En fotokalender med fina bilder på hela familjen. Leta fram årets pangbilder från telefonens översvämmade album och skapa en fin fotokalender. Skriv in de viktigaste datumen och lämna även plats för anteckningar. Då har mottagaren inte längre några ursäkter för att slippa undan att vara värd för sommarfesten.
 7. Framkalla de gamla analoga bilderna och sätt in dem i fina ramar. Ja, det är sant! Det är flera som inte släppt den klassiska analoga kameran eller som har återupptagit detta nostalgiska sätt att ta bilder på.
 8. En CEWE FOTOBOK. En fotobok väcker alltid glädje hos mottagaren och den kan man glädjas åt i många år framöver.
 9. En bild tryckt på alu-platta. Alu-plattan ger bilden ett spännande utseende och passar till både familjebilder eller vackra motiv från vårt motivgalleri eller ett motiv du själv tagit
 10. Kortlek med egen bild tryckt på baksidan. Då är man redo för ett parti Finns i sjön med barnen, som kommer tycka att det är extra roligt om det exempelvis är bilder på familjen på korten.

Vilka bilder kan jag använda på presenterna till honom, henne eller hen?

Du kan använda de bilder du redan har i kameran eller på din telefon. Om det inte finns någon riktig fullträff får du ta ett par stycken. Det är enkelt och smidigt och du laddar bara upp bilderna på vår hemsida eller i vårt program när du vill skapa din present. Välj stil på presenten efter vad du vill uttrycka genom att välja rätt bild.

 • Vill du göra fotopresenter som får mottagaren att skratta? Välj då några galna och skojiga bilder.
 • Leta upp några fina och stämningsfulla bilder på familjen och barnen. Här kan du eventuellt ta hjälp av hans partner.
 • Är hen mer åt det stilrena och grafiska hållet? Pröva dig fram med bilder i svartvitt, tryckta på olika sätt. Du kan göra om färgbilder till svartvita bilder i vårt beställningsprogram.

Presenterna gör du antingen på vår hemsida i vårt beställningsprogram eller i vår app.

Där kan du även hitta fina och personliga presenter till honom, henne och hen, roliga presenter till årets kalas och andra söta och roliga presentidéer som du kan göra med dina egna bilder och med din egen design.

Lycka till med att hitta den rätta presenten!