CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Presenter till den som har allt
Presenter till den som har allt

Present till honom

En personlig present till han som har allt

 • Stort urval av fotopresenter
 • Många designmöjligheter
299,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Design:

 • Utform själv
 • Designmallar

Presentidéer till han som har allt

Vissa män är riktigt svåra att hitta presenter till. Antingen har de själva redan köpt det de vill ha, eller så har de en stil som är fullständigt hopplös om du frågar hans partner. Om du är på jakt efter en present till honom, ska du ge honom något som du kan stå ut med!

Hos oss kan du designa presenterna själv och göra fotoprodukter med dina egna bilder som tryck. På så sätt får du både en fin och personlig present till han som har allt, och det är garanterat något han inte redan har!

Se en topplista över våra 10 mest populära och personliga presentidéer till honom här:

 1. Designa ett mobilskal med bildtryck. Alla har användning för ett mobilskal, även de som säger att de aldrig tappar sin telefon.

 2. Ge honom en fotomugg att ha på kontoret. Leta fram en rolig bild och få den tryckt på muggen. Det kan även vara en ölsejdel om han tycker om att unna sig en kall öl emellanåt.

 3. En dörrskylt med bild. Gör en dörrskylt till honom och välj en fin bild på honom, om han är singel, eller på honom och familjen.

 4. En väggklocka. På det sättet har han inte längre någon ursäkt för att komma för sent. Och med en söt bild på barnen eller en vacker naturbild från en resa ni gjort tillsammans finns det alltid något fint att se på.

 5. Ett presentkort. Ja, vi vet. Det kanske är att ta den enkla vägen. Men om vi säger att presentkortet gäller alla våra fotoprodukter, från fotoböcker till väggbilder, borde det väl gå an?

 6. En fotokalender med fina bilder på hela familjen. Leta fram årets pangbilder från telefonens översvämmande album och skapa en fin fotokalender. Skriv in de viktigaste datumen och lämna även plats för anteckningar. Då har han inte längre några ursäkter för att slippa undan att vara värd för sommarfesten.

 7. Framkalla de gamla analoga bilderna och sätt in dem i fina ramar. Ja, det är sant! Det är flera som inte släppt den klassiska analoga kameran eller som har återupptagit detta nostalgiska sätt att ta bilder på.

 8. En CEWE FOTOBOK. En fotobok väcker alltid glädje hos mottagaren och den kan man glädjas åt i många år framöver.

 9. En bild på aluminiumplatta. Aluminiumplattan ger bilden ett spännande utseende och passar till både familjebilder eller vackra motiv från vårt motivgalleri eller ett motiv du själv tagit

 10. Kortlek med egen bild tryckt på baksidan. Då är du redo för ett parti Finns i sjön med barnen, som kommer tycka att det är extra roligt om det exempelvis är bilder på familjen på korten.

Vilka bilder kan jag använda på presenterna till honom?

Du kan använda de bilder du redan har i kameran eller på din telefon. Om det inte finns någon riktig fullträff får du ta ett par stycken. Det är enkelt och smidigt och du laddar bara upp bilderna på vår hemsida eller i vår fotoprogram när du vill göra din present till honom. Välj stilen på presenten efter vad du vill uttrycka genom att välja rätt bild.

 • Vill du göra fotopresenter som får honom att skratta? Välj då några galna och skojiga bilder.

 • Är han familjefar med stort F? Leta upp några fina och stämningsfulla bilder på familjen och barnen. Här kan du eventuellt ta hjälp av hans bättre hälft.

 • Är han mer åt det stilrena och grafiska hållet? Pröva dig fram med bilder i svartvitt tryckta på olika sätt. Du kan göra om färgbilder till svartvita bilder i vår fotoprogram.

Presenterna gör du antingen på vår hemsida via vår program eller i vår fotoapp.

Här kan du även hitta fina och personliga presenter till henne, skämtpresenter till årets paketlek och andra söta och roliga presentidéer som du kan göra med dina egna bilder och i din egen design.

Lycka till med att hitta den rätta presenten till honom!