CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Bild och vykort hälsningskort
Bild och vykort hälsningskort
Bild och vykort hälsningskort
Bild och vykort hälsningskort

Fotokort

Överraska dina nära och kära

  • Flera olika format
  • Stort urval av designmallar för alla tillfällen
  • 10-pack inkl. vita kuvert
från 129,00 kr *

10-pack inkl. kuvert

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Format:

  • Kort klassiskt (10 x 14 cm)
  • Kort (10x18,5 cm)
  • Kort XL (10,5x21 cm)
  • Kort kvadratiskt (14x14 cm)

Material:

Matt papper

Tryck:

  • Tryck på en sida: Kort
  • Tryck på båda sidor: Kort klassiskt, Kort XL, Kort kvadratiskt

Leverans:

10-pack inkl. kuvert

Våra enkla kort

Välj önskat format

Effektlack av hög kvalitet

Med effekt-, guld och silverlack kan du ge dina kort en elegant look.

Kort med foto

Du kommer sannolikt att göra ditt barns födelsedag till något speciellt och särskilt genom att hålla barnkalas för dagiset, fritids eller något helt annat. Att hålla barnkalas är alltid spännande – inte minst för födelsedagsbarnet, som glädjer sig i flera veckor innan.

Redan när du börjar planera ett barnkalas är det mycket du bör överväga, t.ex. om det ska vara ett barnkalas med ett tema (fotboll, prinsessa eller liknande), eller om det ska vara ett mer vanligt barnkalas utan tema. Oavsett om du vill bjuda in till barnkalas med eller utan tema, så behöver du inbjudningar till ditt barnkalas.

Kanske har du redan sett på de färdigproducerade födelsedagsinbjudningarna i din lokala matbutik eller bokhandel, men har inte riktigt hittat de inbjudningar du skulle vilja ha till ert barnkalas. Kanske tycker du inte att de födelsedagsinbjudningar du har sett är tillräckligt personliga. Hos CEWE.se kan du hitta fotokort och inbjudningar som passar till just ert barnkalas – födelsedagsinbjudningar som du alltid kan göra personliga och unika!

Personliga fotokort

Hos CEWE.se kan du hitta designmallar till fotokort och inbjudningar för många olika anledningar, bl.a. barnkalas, bröllop, barndop, konfirmation och tack. Se våra många olika designmallar genom att klicka här. När du ska utforma fotokort eller inbjudningar kan du välja mellan en av alla våra layouter, eller hitta en designmall som passar till just din anledning.

För att få personliga fotokort och inbjudningar till t.ex. ert barnkalas ska du sätta in din personliga favoritbild och en valfri text. Det är snabbt och enkelt gjort och dina inbjudningar eller fotokort blir eleganta och mycket personliga. Därmed kan du hos oss alltid få precis de inbjudningar och fotokort du vill ha. Och ditt barn kan på det sättet dela ut fina och unika inbjudningar till sitt barnkalas – inbjudningar som säkert kommer tas emot med glädje och blir en garanterad succé hos de andra barnen.

Vill du ha en annan storlek på fotokorten eller inbjudningarna? Klicka här för att se en översikt över alla våra olika möjligheter för att göra personliga fotokort, julkort med foto eller inbjudningar för t.ex. barnkalas, bröllop, barndop och konfirmation.

Hos CEWE.se önskar vi er ett fantastiskt barnkalas. Vi hoppas att ert barnkalas blir roligt, underhållande och inte minst en riktigt rolig fest för barnen.