Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Adventskalender med choklad Adventskalender med choklad

Personliga julkalendrar som företagspresenter

Sprid glädje till anställda och företagskunder med julkalendrar med din egen bild eller logga på och bli ihågkommen varje dag i december ända fram till julafton!

Beställ här

Julkalendrar som företagspresent till anställda och företagskunder

Sprid glädje till dina anställda i december, varje dag fram till julafton, med julkalendrar dekorerade med dina egna bilder, eller skicka personliga julhälsningar till dina företagskunder – så säkerställer du att du blir ihågkommen varje dag i december ända fram till julafton. Priserna på sidan är utan rabatt och inklusive moms.

50-299 julkalendrar - spara 40%

Över 300 julkalendrar - spara 50%

Beställning av företagspresenter

Beställningsfrist: 20 november 2023

Designa dina julkalendrar i vårt kostnadsfria designprogram CEWE Fotovärld, eller online på cewe.se. När du har designat julkalendrarna och valt minst 50 st. i varukorgen, anger du en av följande värdekoder för att få mängdrabatt. Rabatten dras automatiskt när du anger koden:

  • 50-299 julkalendrar (40% rabatt): XF28KHYWEW94
  • 300 julkalendrar eller fler (50% rabatt): DD53KPCFWZ44

Före beställning av 200 julkalendrar eller mer, vänligen kontakta vår kundservice så att vi kan förbereda vår produktionsavdelning på beställningen. Skicka e-post till support@cewe.se eller ring på 08-525 031 90.

Chokladkalender med bild

Adventskalender med bilder i varje lucka

Adventskalender att fylla själv

Ny och mer hållbar

Läs mer om våra hållbara julkalendrar

Personliga företagspresenter och julklappar till anställda

Vad ska du ge dina anställda i julklapp i år? Det är en fråga som återkommer varje år. Du kanske även vill ge dina kunder en julklapp? Har du tidigare gett choklad eller julkorgar i julklapp flera gånger – men vill ha en mer personlig julklapp i år, som sticker ut och är unik?

Med en julkalender med egen bild på som personlig företagspresent kan dina anställda och kunder njuta av julklappen alla dagar i december ända fram till julafton. Och inte minst; de kan minnas dig varje dag fram till julafton medan de njuter av en bit choklad.

Företagspresenter med logga och bild

Vill du ha en företagspresent med din logga på är våra julkalendrar ett perfekt val. Du kan välja att bara lägga in din logga på den, eller kombinera både ett foto och din logga.

Om det är du som beställer dina företagspresenter följer du dessa steg för att skapa en julkalender med logga på:

  1. Kontakta vår kundservice och få en kod, som du använder för att få volymrabatten, som gäller företagspresenter. Du kan göra det på support@cewe.se eller 08-525 031 90

  2. Välj vilken typ av julkalender du vill ge i julklapp. Vi har till exempel en julkalender, som förutom bilden på framsidan även har små bilder bakom alla luckor. Om du har ett företag med 24 anställda eller färre, kan du lägga in olika bilder på dina anställda. Annars finns det också många andra alternativ; Exempelvis med Ferrero-choklad. Se alla alternativ ovan.

  3. Välj vilken/vilka bilder du vill använda. Om det är en företagspresent till anställda kan det vara en gemensam bild från förra kickoffen eller kanske en bild från kontoret. Om det är en företagspresent till kunder kanske du bara vill lägga in din logga på den – eller en logga kombinerad med en julbild, så att julkalendern inte blir för formell.

  4. Välj om du vill designa julkalendern i vår app, online eller ladda ner vårt designprogram.

  5. Välj en designmall beroende på hur många bilder eller logotyper du vill ha på framsidan. Samt om du vill använda cliparts för att lägga till lite julutsmyckning. Rätt mall gör det ännu enklare och snabbare för dig att beställa företagspresenterna – en julkalender med precis det uttryck som passar ditt företag.