Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Väggkalendrar

Vackra bilder för hela året: Utforma din väggkalender med dina bästa bilder.

Fotokalender Slider

Väggkalender

Tolv månaders glädje i bilder: Skapa din egen väggkalender i ditt favoritformat med dina allra bästa bilder.

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Designkalender

Botaniskt, snyggt eller ett lekfullt? Hitta din favorit bland de många designmallarna!

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Våra väggkalendrar

Gå på upptäcktsfärd bland alla format och varianter!

Modern och stilren design

Välj mellan ett stort antal designmallar

Väggkalendrar med plats för planering

Hitta din favorit av alla varianter

Allt om våra exklusiva papperstyper

Välj mellan fyra papperstyper av högsta kvalitet
Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Mättade färger, sidenmatt yta

Om du vill göra det lätt att anteckna på ditt papper, ska du välja kvalitetspappret digitaltryck standard med en pappersvikt på 250 g/m² och med en sidenmatt yta.

Digitaltryck kalender på blankt papper Digitaltryck kalender på blankt papper Digitaltryck blankt Strålande färger, exklusiv glans

Digitaltryck blankt med en pappersvikt på 250 g/m² låter färgerna i skina och skyddar dina bilder med en kvalitets-UV-lackering.

Digitaltryck matt Cewekalender Digitaltryck matt Cewe kalender Digitaltryck matt Mjuka färger, elegant känsla

Med digitaltryck matt kommer dina bilder till sin rätt tack vare det obestrukna, lätt råa naturpappret med en ytvikt på 260 g/m² med mjuka färger och kontraster.

Fotopapper Cewe kalender Fotopapper Cewe kalender Fotopapper blankt Levande färger, hög briljans

Fotopappret med 230 g/m² ytvikt och kemibaserad framkallning ger hög detaljrikedom och exceptionellt djup.

Hur vill du beställa din kalender?

Du har följande möjligheter
VI REKOMMENDERAR

CEWE Fotovärld - beställningsprogram

 • Många designmöjligheter
 • Enkel installation på PC eller MAC
 • Spara projekt lokalt i din dator

Appen CEWE

 • Designa och beställ var du än är
 • Enkla designmöjligheter
 • Spara dina projekt i appen

Beställ online

 • Snabb och enkel beställning
 • Ingen installation nödvändig
 • Fungerar på alla enheter

Väggkalender - Din personliga väggalmanacka för 2022

Designa din egen väggkalender med dina egna bilder

Med en vacker och personlig väggkalender, där dina egna bilder är motiven, blir det roligare att hålla koll på aktiviteter och födelsedagar i din umgängeskrets. Vi har många olika typer och storlekar av väggkalendrar som garanterat passar till precis dina behov.

När du gör en väggkalender hos CEWE.se kan du själv välja startmånad och startår. Det betyder att du kan göra din egen fotokalender året runt. Samtidigt kan du vara säker på att du inte gör en väggalmanacka som innehåller månader som redan har gått.

Gör din egen väggkalender med dina utvalda bilder tryckta direkt på sidorna. Du väljer vilka bilder du vill ha på kalendersidorna och det finns flera format att välja mellan.

Har du saknat överblick över dina aktiviteter? Föreställ dig att du sitter med familjen vid matbordet och håller på att planera något. Du tittar snabbt på väggkalendern och kan se när det är bäst att hålla årets sommarfest eller när det är jämn födelsedag hos moster Gerda.

Varför ska du välja en väggalmanacka?

Det smarta med en väggalmanacka är att den ger överblick över hela månaden och den alltid är uppslagen på den sida du ska använda. Du kan alltid hitta en plats på väggen till en fin kalender. Även på ställen där det inte är mycket plats, kan en fin väggkalender få plats när du väljer ett av våra praktiska format. Om du har lite mer plats kan du göra en stor fin väggkalender med utvalda bilder. Bilderna kan du antingen ta för att använda dem i kalendern eller kan du använda bilder som du redan har på din telefon eller i din kamera. Gör din egen kalender i det format som passar dig och platsen där den ska hänga.

Ny väggkalender till 2022

Håller du på att planera aktiviteter och annat till nästa år? Det nya året börjar ju snart och den gamla kalendern slutar. Gör en väggkalender med fina bilder istället för att hänga post-it lappar på anslagstavlan med de nya tiderna. Skriv in aktiviteterna nu, så behöver du bara titta snabbt på kalendern på väggen för att få överblick.

Alla människor använder en kalender. Det är smart och lätt att ha den i telefonen, men ibland behöver man en tryckt kalender. När du dessutom kan göra en själv med dina egna utvalda bilder, ja då har du både ett planeringsverktyg och något fint att se på. Det går nästan inte att undvika den. Kom ihåg att du själv kan bestämma vilken månad och vilket år kalendern ska börja med. Denna fotokalender kan beställas året runt så att du kan använda alla månader.

Utnyttja platsen till en stor väggkalender

Om du har plats är det superfint med en stor väggkalender med fina skarpa bilder som du själv har tagit och du kan välja mellan flera olika papperskvaliteter. Du får både ett praktiskt och användbart verktyg till att planera dina aktiviteter, samt en fin och personlig utsmyckning till väggen som dessutom byts ut varje månad. Välj även mellan många olika designer.

Väggalmanacka till hela familjen

Är det du som står för planeringen i familjen? Har du upplevt att din man har glömt ett föräldramöte i 3.B. och sonen har glömt scouterna? Så behöver det inte vara. Hjälp familjen att hålla koll på aktiviteter och inbokade tider – gör en stor familjekalender med dina egna fina bilder, häng upp den på väggen i köken och vips: Plötsligt är det mycket roligare att titta i kalendern och se när man ska något. Du får överblick över allas aktiviteter och något fint att titta på. Kanske barnen också kan hålla koll på sina aktiviteter när det hänger en fin kalender med roliga och välkända bilder?

Du kan ha stor glädje av att hänga en eller flera kalendrar på väggen där de även sitter i barnens ögonhöjd och fångar deras uppmärksamhet. Alternativt kan du göra en familjealmanacka där hela familjens aktiviteter skrivs in och varje familjemedlem har sin egen kolumn. Många barn tycker om att ha överblick över vad de ska göra precis som de vuxna. Då passar det bra med en väggalmanacka som häger framme och som även är snygg att titta på.

Så här gör du din egen väggkalender

Du kan snabbt och enkelt göra din helt egen personliga väggalmanacka med dina bästa bilder. Du behöver bara välja vilken typ av kalender du vill göra och välja ut dina bästa bilder så har vi resten av det du behöver. Se hur du gör här:

 • Välj din kalendertyp och tryck Designa här.
 • Välj önskad design/layout.
 • Välj vilket månad och vilket år kalendern ska börja.
 • Lägg till dina bilder och eventuell text.
 • Klicka på Lägg i varukorgen när du är nöjd.
 • Skapa en inloggning, logga in och gör färdigt din beställning.

Du får din väggkalender inom 4–8 vardagar, ofta snabbare.

Oavsett vilken typ av fotokalender du föredrar så har vi säkerligen ett format som passar dig. Du kan till exempel göra din egen traditionella väggkalender i formaten A4, A3, A2 eller kvadratisk. Dessutom kan du även designa en tremånaderskalender eller årskalender.

Förutom kalenderns format kan du även välja bland olika typer av papper, bl.a. digitaltryck, fotopapper och högglanspapper. Vilken väggalmanacka du än väljer har du möjlighet att göra den mer personlig med våra layouter eller designmallar och naturligtvis med dina egna bilder. Och du kan välja att dekorera med olika cliparts, ramar, skuggor med mera.

Köp din väggalmanacka för 2022 här

Du kan göra en traditionell väggkalender som börjar med januari månad och det nya året. Men du har dessutom möjlighet att göra en väggalmanacka med valfri startmånad och valfritt år. På så vis är du inte beroende av att göra den vid en bestämd tidpunkt på året, och den blir mer lämplig att ge bort som present.

En väggalmanacka med egna bilder är en fin, dekorativ och användbar fotopresent som du kan ge till familj och vänner. Då väggalmanackan innehåller dina egna bilder kan du vara säker på att du alltid ger en ytterst personlig present till de du bryr dig om. En fotokalender är en present som mottagaren kan glädjas åt under lång tid.

Du hittar fler presentidéer här hos CEWE, t.ex. julklappar eller presenter till honom och till henne. Våra bästa förslag utöver kalendrar är böcker med dina egna bilder – nämligen en fotobok. Här kan du se hur du gör din egen fotobok med text.

Har du frågor om fotokalendrar?

Vår kundservice sitter redo att hjälpa dig om du har frågor om hur man gör en fotokalender, eller om du är intresserad av någon av våra andra produkter. Du kan kontakta kundservice via telefon eller mejl.

Lycka till!