CEWE Fotovärld App CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kundservice
Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Väggkalender kvadratisk Väggkalender kvadratisk Väggkalender kvadratisk

Väggkalender kvadratisk

Vår väggkalender i modernt kvadratiskt format visar upp dina bilder på ett unikt och enastående sätt.

  • Modernt, kvadratiskt format
  • Fyra exklusiva papperskvaliteter
  • Valfri startmånad
från 299,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format:

XL (ca 30 x 30 cm) XXL (ca 45 x 45 cm)

Leverans:

  • Tolv kalendersidor plus försättsblad
  • Spiralrygg med upphäng

Papperstyper:

  • Digitaltryck standard, matt eller blankt
  • Blankt fotopapper

Gör din väggkalender till ett riktigt blickfång

Elegant presentförpackning

Modern och stilren design

Välj mellan ett stort antal designmallar

Exklusivt papper

Välj mellan fyra fantastiska papperskvaliteter
Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Mättade färger, sidenmatt yta

Om du vill göra det lätt att anteckna på ditt papper, ska du välja kvalitetspappret digitaltryck standard med en pappersvikt på 250 g/m² och med en sidenmatt yta.

Digitaltryck matt Cewekalender Digitaltryck matt Cewe kalender Digitaltryck matt Mjuka färger, elegant känsla

Med digitaltryck matt kommer dina bilder till sin rätt tack vare det obestrukna, lätt råa naturpappret med en ytvikt på 260 g/m² med mjuka färger och kontraster.

Digitaltryck kalender på blankt papper Digitaltryck kalender på blankt papper Digitaltryck blankt Strålande färger, exklusiv glans

Digitaltryck blankt med en pappersvikt på 250 g/m² låter färgerna i skina och skyddar dina bilder med en kvalitets-UV-lackering.

Fotopapper Cewe kalender Fotopapper Cewe kalender Fotopapper blankt Levande färger, hög briljans

Fotopappret med 230 g/m² ytvikt och kemibaserad framkallning ger hög detaljrikedom och exceptionellt djup.

Kvadratisk väggkalender från CEWE

Vårt stora urval av CEWE väggkalendrar ser till att du alltid hittar just den fotokalender för 2021 som du behöver hos oss. Du kan få en fotokalender till vägggen i flera olika format. Välj mellan 12 olika slags väggkalendrar, t.ex. en A4, A3, A2 eller kvadratisk väggkalender. Alla CEWE fotokalendrar kan göras personliga med hjälp av våra kalenderlayouts och designer samt dina egna favoritbilder – med en väggkalender kan du njuta av dina allra härligaste bilder varje dag!

Bestämmer du dig till exempel för den kvadratiska väggkalendern får du en CEWE fotokalender i storleken 30,5x30,5 cm. Detta kvadratiska format är ett alldeles speciellt format! Det tar inte lång tid att designa väggkalendern så att den blir precis som du vill ha den. Använd dina personliga bilder tillsammans med en av våra 65 olika designer eller 8 olika layouts och gör på så vis enkelt en vacker CEWE fotokalender. Fotopappret av hög kvalitet försäkrar att dina favoritbilder visas i otroliga färger och kontraster när du använder dem i din väggkalender. Dina bilder visas därför i denna speciella CEWE fotokalender på bästa sätt. Därmed får du en vacker och mycket personlig väggkalender – en unik dekoration – som samtidigt kan hjälpa dig att behålla överblicken över den aktuella månaden.