Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Inspiration för förstoringar

Få massor av smarta tips och inspiration på hur du kan dekorera ditt hem med personliga förstoringar.

Få inspiration till din väggdekoration

Har du fått slut på idéer för din heminredning? Men samtidigt vill du förnya ditt hem? Här på CEWE kan du skapa unika väggdekorationer med dina egna bilder.

Vår stora materialguide

Vilket material ska du göra din förstoring på? Läs vår guide och ta reda på vad som passar bäst för dina behov.

Stort utbud av förstoringar

Välj från vårt stora utbud av material och skapa personlig konst för att dekorera väggarna i ditt hem.

Mer inspiration för förstoringar

Dekorera dina väggar med vackra motiv

Du kanske känner till oss genom CEWE FOTOBOK, där du kan skapa din egen fotobok online. Du vet kanske också att vi erbjuder många andra fotoprodukter som du kan skapa med dina egna bilder . Men visste du att vi har ett brett sortiment av vackra material som du kan använda för att skapa personliga förstoringar?

Se hur enkelt det är här

Det är enkelt och smidigt att skapa dina egna väggdekorationer med bilder du själv har tagit. Allt sker online, så du kan göra det hemma i lugn och ro. Läs här hur du gör:

  • Välj vilken typ av väggbild du vill skapa
  • Välj format
  • Ladda upp den bild du vill använda
  • Se din produkt i förhandsgranskningsfunktionen för att se till att allt är som det ska
  • Slutför din beställning och se fram emot att få en ny, vacker, högkvalitativ förstoring som kand ekorera din vägg

Skapa svartvita bilder, naturfoton och många andra typer av väggdekorationer

Om du laddar ner vårt kostnadsfria fotoprogram kan du använda dina egna bilder för att skapa personlig konst för dina väggar. Programmet innehåller följande alternativ:

  • Förstora din bild på olika spännande material. Du kan t.ex. välja om du vill förstora ditt bild på aluminiumplatta, vilket ger en spännande matt look. Eller vad sägs om ett tryck på trä? Eller den populära och klassiska förstoringen på fotopapper, som kan beställas i olika papperskvaliteter och storlekar
  • Se även möjligheterna att skapa svartvita bilder med dina bilder som motiv
  • Skapa din bild i den storlek och på det material du gillar bäst. Välj en fin tavelram för att komplettera helhetsintrycket av din nya väggdekoration

Med förstoringar från CEWE är du säker på att få produkter som inte hänger i andra hem, utan som helt och hållet har din egen design. Vi producerar i bästa kvalitet och nöjda kunder är det viktigaste för oss. Det är därför du alltid får en 100% nöjdhetsgaranti hos oss.

Bra kundservice och 100% nöjdhetsgaranti

Om du har frågor, kontakta gärna vår kundtjänst. Här hittar du ett engagerat och mycket skickligt team som är redo att hjälpa dig med allt, och de kan kontaktas via telefon eller e-post.