CEWE Fotovärld App CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kundservice
Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Fotopussel Fotopussel Fotopussel Fotopussel Fotopussel

Pussel

Gör ditt eget pussel med dina egna bilder

Med ett personligt pussel blir motivationen att lägga den sista biten extra stark.

  • Precis stansningsteknik
  • Stabilt material
  • Klara, tydliga färger
från 109,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Storlek:

  • 112 brickor (20 x 30 cm)
  • 266 brickor (30 x 45 cm)
  • 500 brickor (47,5 x 32 cm)
  • 1000 brickor (65 x 47,5 cm)

Material:

Fotokartong

Rekommenderad upplösning:

3545 x 2535 pixlar

OBS!

Innehåller smådelar - ej passande för småbarn.

Pussel med bild

Hos Cewe.se kan du få spel och pussel som kan samla hela familjen! Spel och pussel från oss blir garanterat en succé då du har möjlighet att använda dina helt egna bilder i spelets design. Väljer du exempelvis detta lilla pussel med din egen bild så har du ett spel som är perfekt till barn och som ger barnen en rolig och mysig lek, eller ger dig och din familj en härlig mysstund. Ni kan till exempel lägga en bild av ett fint minne som hela familjen kan skratta och tänka tillbaka på. Det lilla pusslet har 112 bitar och är förpackat i en vacker vikask. Till varje spel finns en kopia av bilden, så att du kan få hjälp om det blir för svårt.

Du kan helt själv bestämma vilken bild som ska vara på ditt pussel, och du har till och med möjlighet att skriva en text som kommer finnas ovanpå din snygga bild. Pusslets bitar är tillverkade av ytterst slitstarkt material, så att du får ett spel i allra högsta kvalitet. Det är enkelt att beställa. Det enda du ska göra är att ladda upp den bild och eventuellt skriva den text som ska finnas på ditt pussel. När du har beställt spelet så går det inte mer än 6-7 vardagar innan du får ditt nya, vackra och inte minst personliga pussel med bild.

Det lilla pusslet är en riktigt bra present till barn, t.ex. som present från deras föräldrar eller mor-/farföräldrar. Det lilla pusslet med bild kan också vara ett bra spel att ha för mor-/farföräldrarna så att barnbarnen har något att göra när de kommer på besök.

Är 112 bitar ett allt för littet pussel för dig? Inga problem. Hos oss hittar du flera olika storlekar, så att du garanterat får en utmaning. Det finns pussel ända från 112 bitar, som är ett litet och mysigt spel som barn också enkelt kan vara med på, till XXL-pussel med 1000 bitar, som kan utveckla sig till ett helt helgprojekt. Ta en titt på vårt stora sortiment av spel och pussel här!