Fotopresenter > Muggar

Fotomugg - beställ mugg med foto

Fotopresenter: muggar

Tanka med gott humör!

Dina roligaste bilder på de vackraste muggarna

PORSLINSMUGG

PORSLINSMUGG

Frukost, lunch, eftermiddagskaffe: Med din porslinsmugg, som du själv har designat, sitter dina närmaste alltid med vid bordet. Elegant porslin av högsta kvalitet gör varje klunk till en njutning.

från 219,00 kr*
KAFFE LATTE-MUGG

KAFFE LATTE-MUGG

Avnjut kaffe, te eller andra varma drycker i en kaffe latte-mugg med din egen bild i panoramaformat - en fröjd för ögat!

från 219,00 kr*
KAFFE LATTE-MUGG STOR

KAFFE LATTE-MUGG STOR

Den stora latte-muggen gör kaffeupplevelsen till något speciellt. Konformen och panoramaformatet sätter bilden i fokus. Perfekt på morgonen, till vardags eller när du ska slappna av.

från 259,00 kr*
MUGG STANDARD

MUGG STANDARD

Denna keramikmugg har din bild och vackra designmallar tryckta på sig.
Passar för vänster- och högerhänta.

från 129,00 kr*
MUGG MED PANORAMAFOTO

MUGG MED PANORAMAFOTO

En vacker höjdpunkt - och inte bara vid frukosten. Du kan dekorera denna mugg med din favoritbild i vacker design - extra stort i panoramaformat.

från 179,00 kr*
MUGG MED INVÄNDIG FÄRG

MUGG MED INVÄNDIG FÄRG

Så börjar dagen alltid bra! Den populära muggen fås nu också med fem olika färger invändigt.

från 179,00 kr*
MAGISK MUGG

MAGISK MUGG

Din bild blir synlig när den svarta koppen fylls med varm vätska! Bilden försvinner när koppen blir kall.

från 199,00 kr*
EMALJMUGG

EMALJMUGG

Tillsammans med din egen personliga bild har emaljmuggen möjlighet att bli din nya favoritmugg!.

från 229,00 kr*
MAGISK MUGG MED PANORAMAFOTO

MAGISK MUGG MED PANORAMAFOTO

Förtrollande! När du häller en varm vätska i denna magiska mugg blir din favoritbild synlig hela vägen runt. När muggen svalnar försvinner bilden igen.

från 239,00 kr*
ALUMINIUMFLASKA

ALUMINIUMFLASKA

Drickflaska av aluminium med din bild - en god vän till skolan, sport och fritid. Inkl. praktisk karabinhake och två olika lock.

från 229,00 kr*

Tryck på mugg – gör din egen mugg med foto

Vi känner alla till de färdiga muggar man kan köpa i diverse butiker med roliga och söta texter på. Muggarna har ofta tryckt text, exempelvis Världens bästa mamma, Annas kaffe, Festprisse och liknande. Här hos CEWE kan du gå steget längre och designa din egen kvalitetsmugg. Muggarna får din bild och eventuellt en liten text. På så sätt blir de ännu personligare och det finns inga tveksamheter om vilken mugg som är vems.Börja dagen med en kopp morgonkaffe i din personliga fotomugg

En fin start på dagen kan vara att dricka en kopp kaffe eller te från din egen mugg med bild. Du får säkerligen ett leende på läpparna och kan sända en varm tanke till den som är på bilden.


Läs mer om vad vi erbjuder i form av personliga fotomuggar.Vi har ett stort utbud av fotomuggar – använd dem till alla tillfällen

Hos oss hittar du ett stort urval muggar med tryck och bilder. Vi gör muggar med allt från invändig färg till kaffe latte-muggar och magiska muggar som ändrar färg. Muggarna kan användas dagligen så kom ihåg att plocka fram dem på bordet. Se även de här muggarna:  • • Ta med muggen till jobbet. Då kan du varje dag se dina barns glada ansikten eller din bättre hälfts leende, helt beroende på vilken bild du valt.

  • • Gör en mugg till varje familjemedlem med hans eller hennes bild på. De kan antingen själva vara med och välja vilken bild de vill ha eller så överraskar du dem med söta eller skojiga bilder de själva ännu inte sett, till exempel en bild på nya hundvalpen eller hela familjen.

  • • Ge bort en mugg med bild i present till mor- eller farföräldrarna, till din bättre hälft eller till en väninna. Hitta ett motiv som du vet väcker glädje och fina minnen hos mottagaren och den perfekta presenten är fixad.


Du bestämmer själv vilket foto du vill ha tryckt på din mugg. Det kan vara en bild på personen som ska få muggen eller en vacker naturbild – eller en semesterbild. Använd din bästa pangbild och bli glad varje gång du ser muggen. Det är enkelt. Se här hur du designar din egen mugg med foto:


  • • Välj den mugg du vill ha.

  • • Ladda upp en bild på muggen.

  • • Justera och lägg till eventuell text.

  • • Beställ din mugg.


Fotomuggen levereras till dig eller det utlämningsställe som du har valt inom några få vardagar.


Om du vill utmana dina kreativa färdigheter ännu lite mer kan du testa att ladda ner vår kostnadsfria designsoftware. Här kan du göra olika snygga, personliga, söta och roliga fotopresenter samt många andra produkter som du designar själv med dina egna bilder.


Utöver personliga fotomuggar har vi även bra idéer på farsdagspresenter och presenter till mors dag. Du kan till exempel skapa vackra fotoböcker och fotobok med text, framkalla bilder, göra egen fotokalender med dina egna bilder och mycket mer. Våra fotoprodukter är personliga presenter som alltid uppskattas. De vackra fotoböckerna håller så smått på att ersätta traditionella fotoalbum och fotokalendrarna kan designas med vilken startmånad som helst, så att du kan skapa dem året runt. Designa personliga fotomuggar och fotopresenter hos CEWE och beställ dem på vår hemsida eller i vår software.