Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Dryckeskärl slider Dryckeskärl slider

Muggar

Ge bort unika fotopresenter att njuta av: Välj en design och utforma fotomuggar och koppar med dina egna bilder!

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Få din bild tryckt på muggar och flaskor

Njut av kaffe, te och varm choklad i en mugg med din favoritbild som motiv. Ta en titt på vårt utbud av vackra fotomuggar.

Hur vill du beställa dina fotopresenter?

Skillnaderna mellan att beställa i vår app, på vår hemsida eller i vårt fotoprogram.

CEWE-appen

 • Smidig tillgång till mobildbilder
 • Välj mellan våra populäraste fotopresenter
 • Beställ snabbt och smidigt, när och var du vill
VI REKOMMENDERAR

På vår hemsida

 • Stort utbud av fotopresenter med egen design
 • Välj mellan många designmallar och layouter
 • Arbeta med dina fotopresenter på dator, surfplatta och smartphone

CEWE Fotoprogram

 • Stort utbud av fotopresenter med egen design
 • Alla funktioner och designmöjligheter
 • Skapa din egen design på många olika fotoprodukter

Tryck på mugg – gör din egen mugg med foto

Vi känner alla till de färdiga fotomuggar man kan köpa i diverse butiker med roliga och söta texter på. Fotomuggarna har ofta tryckt text, exempelvis Världens bästa mamma, Annas kaffe, Festprisse och liknande. Här på CEWE kan du gå steget längre och designa din egen fotomugg av hög kvalitet med egen bild och egen text på. Fotomuggarna får din bild och eventuellt en liten text du har valt att lägga till. På så sätt blir dina unika fotomuggar ännu mer personliga och det finns inga tveksamheter om vilken fotomugg som tillhör vem.

Börja dagen med en kopp morgonkaffe i din personliga fotomugg

En fin start på dagen kan vara att dricka en kopp kaffe eller te från din egen mugg med bild på. Du får säkerligen ett leende på läpparna och kan sända en varm tanke till den som är på bilden du har valt för din fotomugg. Välj ut en favoritbild från din bröllopsfest eller ditt barns konfirmationsfest, eller bilder från några av alla fina reseupplevelser du har haft, och designa din personliga fotomugg. Läs mer om vad vi erbjuder i form av personliga fotomuggar och gör en hemmagjord present snabbt och enkelt!

Vi har ett stort utbud av olika fotomuggar – använd din fotomugg för alla tillfällen

Hos oss hittar du ett stort urval muggar med tryck, muggar med foto och muggar med bild. Vi gör fotomuggar med allt från invändig färg till kaffe latte-muggar och magiska fotomuggar som ändrar färg. Fotomuggarna kan användas dagligen så kom ihåg att plocka fram dem på bordet när det vankas god dryck. Kolla även in dessa olika användningsområden för dina fotomuggar:

 • Ta med fotomuggen till jobbet. Då kan du se dina barns glada ansikten varje dag eller din partners leende, beroende på vilken bild du har valt som motiv för din fotomugg.
 • Gör en fotomugg till varje familjemedlem med hans, hennes eller hens bild på. De kan antingen själva vara med och välja vilken bild de vill ha på sin fotomugg eller så överraskar du dem med söta eller skojiga bilder de själva ännu inte sett, till exempel en bild på nya hundvalpen eller hela familjen på fotomuggarna.
 • Ge bort en mugg med bild i present till mor- eller farföräldrarna, till din partner eller till en väninna eller vän. Hitta ett motiv för din fotomugg som du vet väcker glädje och fina minnen hos mottagaren och den perfekta presenten i form av en snygg fotomugg är fixad.

Du bestämmer själv vilket foto du vill ha tryckt på din fotomugg. Det kan vara en bild på personen som ska få fotomuggen eller en vacker naturbild – eller kanske en semesterbild. Använd din bästa favoritbild och bli glad varje gång du använder din fotomugg. Mycket nöje!

Se här hur du designar din egen fotomugg med foto:

 • Välj den modell av fotomugg du vill ha.
 • Ladda upp den bild du vill ha som motiv på din fotomugg.
 • Justera och lägg till eventuell text.
 • Beställ din fotomugg.

Fotomuggen levereras till dig eller det utlämningsställe som du har valt inom kort.

Andra fotopresenter med dina egna bilder på

Om du vill utmana dina kreativa färdigheter ännu lite mer kan du testa att ladda ner vårt kostnadsfria design- och beställningsprogram. Här kan du göra olika snygga, personliga, söta och roliga fotopresenter samt många andra produkter som du designar själv med dina egna bilder.

Utöver personliga fotomuggar har vi även fina tips på farsdagspresenter och presenter till mors dag. Du kan till exempel skapa vackra fotoböcker med bild och text, framkalla bilder, göra en egen fotokalender med dina egna bilder och mycket mer. Våra fotoprodukter är personliga presenter som alltid uppskattas. De vackra fotoböckerna håller så smått på att ersätta traditionella fotoalbum och fotokalendrarna kan designas med valfri startmånad, så att du kan skapa dem året runt. Designa personliga fotomuggar och fotopresenter hos oss på CEWE och beställ dem på vår hemsida eller i vårt program.