Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Dryckeskärl slider

Muggar

Ge bort unika presenter att njuta av: Välj en design och utforma muggar och koppar med dina bilder!

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Hur vill du beställa dina fotopresenter?

Du har följande möjligheter

Beställ online

 • Snabb och enkel beställning
 • Ingen installation nödvändig
 • Fungerar på alla enheter
VI REKOMMENDERAR

CEWE Fotovärld - beställningsprogram

 • Många designmöjligheter
 • Enkel installation på PC eller MAC
 • Spara projekt lokalt i din dator

Tryck på mugg – gör din egen mugg med foto

Vi känner alla till de färdiga muggar man kan köpa i diverse butiker med roliga och söta texter på. Muggarna har ofta tryckt text, exempelvis Världens bästa mamma, Annas kaffe, Festprisse och liknande. Här hos CEWE kan du gå steget längre och designa din egen kvalitetsmugg. Muggarna får din bild och eventuellt en liten text. På så sätt blir de ännu personligare och det finns inga tveksamheter om vilken mugg som är vems.

Börja dagen med en kopp morgonkaffe i din personliga fotomugg

En fin start på dagen kan vara att dricka en kopp kaffe eller te från din egen mugg med bild. Du får säkerligen ett leende på läpparna och kan sända en varm tanke till den som är på bilden.

Läs mer om vad vi erbjuder i form av personliga fotomuggar.

Vi har ett stort utbud av fotomuggar – använd dem till alla tillfällen

Hos oss hittar du ett stort urval muggar med tryck och bilder. Vi gör muggar med allt från invändig färg till kaffe latte-muggar och magiska muggar som ändrar färg. Muggarna kan användas dagligen så kom ihåg att plocka fram dem på bordet. Se även de här muggarna:

 • Ta med muggen till jobbet. Då kan du varje dag se dina barns glada ansikten eller din bättre hälfts leende, helt beroende på vilken bild du valt.
 • Gör en mugg till varje familjemedlem med hans eller hennes bild på. De kan antingen själva vara med och välja vilken bild de vill ha eller så överraskar du dem med söta eller skojiga bilder de själva ännu inte sett, till exempel en bild på nya hundvalpen eller hela familjen.
 • Ge bort en mugg med bild i present till mor- eller farföräldrarna, till din bättre hälft eller till en väninna. Hitta ett motiv som du vet väcker glädje och fina minnen hos mottagaren och den perfekta presenten är fixad.

Du bestämmer själv vilket foto du vill ha tryckt på din mugg. Det kan vara en bild på personen som ska få muggen eller en vacker naturbild – eller en semesterbild. Använd din bästa pangbild och bli glad varje gång du ser muggen. Det är enkelt. Se här hur du designar din egen mugg med foto:

 • Välj den mugg du vill ha.
 • Ladda upp en bild på muggen.
 • Justera och lägg till eventuell text.
 • Beställ din mugg.

Fotomuggen levereras till dig eller det utlämningsställe som du har valt inom några få vardagar.

Om du vill utmana dina kreativa färdigheter ännu lite mer kan du testa att ladda ner vår kostnadsfria designsoftware. Här kan du göra olika snygga, personliga, söta och roliga fotopresenter samt många andra produkter som du designar själv med dina egna bilder.

Utöver personliga fotomuggar har vi även bra idéer på farsdagspresenter och presenter till mors dag. Du kan till exempel skapa vackra fotoböcker och fotobok med text, framkalla bilder, göra egen fotokalender med dina egna bilder och mycket mer. Våra fotoprodukter är personliga presenter som alltid uppskattas. De vackra fotoböckerna håller så smått på att ersätta traditionella fotoalbum och fotokalendrarna kan designas med vilken startmånad som helst, så att du kan skapa dem året runt. Designa personliga fotomuggar och fotopresenter hos CEWE och beställ dem på vår hemsida eller i vår software.