CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Välj startmånad

Välj själv startmånaden till din fotokalender

  • Varar i år efter år
  • 5 pappersval
  • A4-format
  • Ett konstverk på väggen
från 249,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format:

  • A4 stående eller liggande

Papperskvalitet

  • Digitaltryck eller fotopapper

Välj själv startmånad på din fotokalender

Vill du gärna göra en fotokalender? Och du tänker använda den snart? Då kan dra nytta av att läsa mer här, där vi förklarar för dig hur du väljer startmånaden för din fotokalender.

Genom att välja någon startmånad för din kalender kan du få en kalender utan de månader som redan har gått. Detta gör att du kan beställa kalendrar när som helst på året och du kan också beställa några exemplar som födelsedagspresenter. Så nu är det inte bara mormor som har sin födelsedag i december som kan få en fotokalender.

Så här väljer du startmånaden för fotokalendern

  • Ladda ner och öppna vår gratis beställningsprogram. Välj CEWE KALENDER, därefter typ och papperskvalitet.
  • Välj Designkalender eller Kreativ kalender, beroende på om du vill skapa en hel kalender från grunden eller om du vill ha olika mallar och så vidare.
  • I det nedersta verktygsfältet under helgdagar och startdatum, väljer du bara månad och årtal som du vill att kalendern ska börja med.
  • Varsågod, nu kan du sätta i gång med att lägga in bilder och skapa din fotokalender.

Nu slipper du leta i butiker där du bara kan köpa kalendrar som börjar med januari eller augusti månad. Här hos CEWE kan du skapa en kalender som passar dig och dina behov.

Når du laddar ner vår programvara, får du samtidig en massa möjligheter for att designa en hemmagjord kalender, en barnkalender eller en personlig almanacka. Med vår programvara kan du bland annat skapa en trevlig och mycket användbar evighetskalender, olika fotopresenter samt de populära och vackra fotoböckerna.

Välj den riktiga startmånaden för din kalender

Du har kameran full av trevliga semesterbilder, som du gärna vill sätta in i en fotokalender och ge till din bättre halva som födelsedagspresent – och han har födelsedag i mars? Det är inte längre ett problem, du ställer bara in startdatumet för din kalender till april. Sedan får han en trevlig och personlig kalender som han kan använda direkt.

Har du under skolåret funderat på att det kan vara ganska smart med en gemensam familjekalender, i vilken alla familjemedlemmars tider är med? Så skapar du bara en och sätter startmånaden till augusti.

CEWE gör det enkelt – du gör det läckert! Ha så kul.