CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Familjekalender
Familjekalender
Familjekalender
Familjekalender
Familjekalender
Familjekalender

Familjekalender

Med en familjekalender får du en kolumn för varje familjemedlem – och du behåller samtidigt översikten.

 • Två olika format
 • Upp till sex kolumner
 • Valfri startmånad
från 199,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Format:

 • A4 (ca 21 x 30 cm)
 • A3 (ca 30 x 42 cm)

Leverans:

 • Tolv kalendersidor plus täckblad
 • Spiralbindning inklusive upphängning

Papperstyper:

Digitaltryck standard. Det går att skriva på pappret med en kulspetspenna.

Exklusivt papper

Läs mer om det exklusiva, matta digitaltrycket
Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Mättade färger, sidenmatt yta

Om du vill göra det lätt att anteckna på ditt papper, ska du välja kvalitetspappret digitaltryck standard med en pappersvikt på 250 g/m² och med en sidenmatt yta.

Gör en familjekalender för 2024

Få hjälp att samordna familjens alla aktiviteter – beställ en familjekalender! Med en familjekalender för 2024 behåller du översikten. Skapa en fotokalender med dina egna bilder i A4- eller A3-format.

Gör en personlig och unik familjekalender 2024

Använd dina egna bilder och din egen design. Fotokalendern hjälper dig planera hela familjens tid och ger alla bättre överblick över vad som planerats. Gör en familjekalender för 2024 som väggkalender i vilken varje familjemedlem har sin egen kolumn. Då har alla koll på sina göromål. Dessutom får ni en snygg dekoration till väggen med era bästa bilder.

Gör exempelvis din familjealmanacka till väggen och häng upp den på en central plats som alla passerar under dagen. Ett bra ställe är köket där familjen ofta samlas kring frukostbordet eller för ett mellanmål eller en kopp kaffe. Här är det nära till hands att ta upp vad dagen och veckan har att erbjuda. Kasta ett öga på familjealmanackan och få koll på dagen som väntar. Samtidig kan ni glädjas åt de fina bilderna på familjen, semesterbilder eller andra stämningsfulla bilder som ni valt att dekorera almanackan med.

Ett bra tillfälle att ta en titt i familjekalendern är på morgonen när det äts havregrynsgröt eller flingor, då kan även barnen vara med och titta. Kanske är något särskilt planerat för dagen, de ska vara ensamma hemma för att du jobbar sent eller så ska de komma ihåg att mata hunden och ta med gymnastikkläder.

Du kan göra din familjealmanacka på olika sätt

Familjekalendern kan utformas på olika sätt för att passa dig, din familj och era behov. Se här:

 • Gör familjealmanackan direkt här på vår hemsida. Det är ett smidigt och överskådligt sätt att göra kalendern på och du behöver inte installera någon programvara utan kan göra produkten direkt i webbläsaren. Du får många designmöjligheter att välja mellan och du drar snabbt och enkelt in dina bilder där du vill ha dem. Men notera att detta sätt inte erbjuder lika många möjligheter som om du hämtar vårt beställningsprogram.
 • Ladda ner vårt beställningsprogram, upprätta en användare och gör familjealmanackan här. Här finns en hel värld av designmöjligheter och du kan göra din kalender precis så som du vill ha den. Programmet är enkelt att använda och du har möjlighet att påbörja din kalender, spara den och fortsätta vid ett senare tillfälle.

Dessutom kan du även göra vissa av våra kalendrar i vår foto app, CEWE FOTOVÄRLD.

Gör din familjealmanacka med veckor eller månader

Du bestämmer själv om det ska vara veckor eller månader på din kalender. Och visste du att du kan bestämma själv vilken månad och vilket år din familjealmanacka ska börja med? Du väljer valfri startmånad för din fotokalender när du designar den. På det sättet kan du få en personlig almanacka när som helst på året utan att vissa månader redan passerat.

Det finns massor av format och designer att välja mellan, så ta en titt – det finns säkerligen något som passar en familjekalender 2024 till dig och din familj.

Gör din egen familjekalender med bilder online

Det är enkelt att göra sin egen fotokalender till familjens aktiviteter. Se här hur du ska göra:

 • Börja med att ladda ner vårt gratis beställningsprogram. Då har du alla våra mallar till förfogande och många olika designmöjligheter. Dessutom kan du spara din produkt och arbeta vidare med den senare om du inte blir färdig på en gång.
 • Välj den önskade designen till kalendern och välj startmånad och år.
 • Lägg till dina egna bilder och eventuell text.
 • Lägg din kalender i varukorgen och slutför din beställning.

Gör det enkelt för dig själv genom att hitta de bilder du vill ha med i kalendern först, och lägg dem i en mapp på datorn. Då hittar du dem snabbt och lätt när du ska ladda upp dem till kalendern.

Med familjekalendern bliver det en lek att hålla koll på alla aktiviteter. Och det smarta är att man inte bara ser sina egna aktiviteter, men även de andras. Så barnen kan snabbt se att: ”Just det, det är ju idag pappa ska till badminton, så jag ska själv gå ut och gå med hunden och ge guldfisken mat.” Den äldste kan se att mamma arbetar sent om onsdagen, så det är hans matdag.

Du har även möjlighet att välja familjekalendern i A4 om du vill ha ett mindre format.

2, 3, 4 eller 5 personer? Du kan göra en familjekalender till just din familj

Det finns så många olika familjesammansättningar i Sverige och med vårt stora utbud av planeringskalendrar och alla designmöjligheter, hittar du garanterat en kalender som passar just till din familj.

 • Familjekalender till familjen med 2 medlemmar. Är ni en liten familj med 2 medlemmar? Kanske är ni ett par eller en singelförälder med ett barn? Då kan man också ha kalendern full! Gör familjekalendern så att ni har en kolumn var. När det bara är 2 kolumner finns det gott om plats att skriva aktiviteter. Du kan ev. även göra en extra kolumn som du kan använda till att skriva ner födelsedagar och andra högtidsdagar i umgängeskretsen. Då har du koll på dem.
 • Familjekalender till familjen på 3 medlemmar. Den lite större familjen med 3 medlemmar är oftast mamma, pappa och ett barn eller en singelförälder med 2 barn. Även här står aktiviteterna i kö. När barnen är små ska du komma ihåg att de ska till barnundersökningar, möte i förskolan och utflykt med den röda förskolegruppen. Men även när de små blir till stora tonåringar finns det tillräckligt att göra. Handbollsturneringar, klassfester och karateträning. Med denna smarta planeringskalender kan även de mest förvirrade tonåringarna ha koll på vad de ska och när.
 • Familjekalender till 4 medlemmar. Föräldrar och 2 barn? Eller singelförälder med 3 barn? Även här är det många aktiviteter att hålla koll på. Och det säger sig själv, att ju fler familjemedlemmar, desto fler aktiviteter att hålla koll på. Kanske ska ni göra kalendern tillsammans? Då kan barnen vara med och bestämma hur den ska se ut och då blir det även roligare att hålla koll på sina aktiviteter.

Du kan alltid göra en extra kolumn i din familjekalender. Den kan användas till att notera födelsedagar och arrangemang så att de inte glöms bort.

Gör en familjekalender till 2024

Det är snart jul och därmed börjar snart ett nytt år. Du är säkert redan igång med att planera aktiviteter och arrangemang i år 2024. Beställ familjekalendern till 2024 och börja redan nu att skriva in de nya aktiviteterna. Då är du säker på att du inte glömmer dem.

Kom ihåg, att med våra kalendrar kan du själv bestämma vilket år och månad kalendern ska börja med. Då får du inte en kalender, där några av månaderna redan har gått.

Är du på jakt efter en annan sorts fotokalender än en familjekalender? Se vårt stora utbud av väggkalendrar, planeringskalendrar och bordskalendrar.