Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kundservice
Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Planeringskalendrar

Hitta din favorit bland flera varianter

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Planeringskalendrar för väggen

Skapa överblick över vardagen

Planeringskalendrar för bordet

Välj den som passar din smak och dina behov

Planeringskalendrar att ta med

Praktiskt A5-format

Våra papperstyper

Från digitaltryck till fotopapper
Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Mättade färger, sidenmatt yta

Om du vill göra det lätt att anteckna på ditt papper, ska du välja kvalitetspappret digitaltryck standard med en pappersvikt på 250 g/m² och med en sidenmatt yta.

Digitaltryck kalender på blankt papper Digitaltryck kalender på blankt papper Digitaltryck blankt Strålande färger, exklusiv glans

Digitaltryck blankt med en pappersvikt på 250 g/m² låter färgerna i skina och skyddar dina bilder med en kvalitets-UV-lackering.

Digitaltryck matt Cewekalender Digitaltryck matt Cewe kalender Digitaltryck matt Mjuka färger, elegant känsla

Med digitaltryck matt kommer dina bilder till sin rätt tack vare det obestrukna, lätt råa naturpappret med en ytvikt på 260 g/m² med mjuka färger och kontraster.

Fotopapper Cewe kalender Fotopapper Cewe kalender Fotopapper blankt Levande färger, hög briljans

Fotopappret med 230 g/m² ytvikt och kemibaserad framkallning ger hög detaljrikedom och exceptionellt djup.

Hur vill du beställa din planeringskalender?

Du har följande möjligheter
VI REKOMMENDERAR

CEWE Fotovärld - beställningsprogram

  • Många designmöjligheter
  • Enkel installation på PC eller MAC
  • Spara projekt lokalt i din dator

Appen CEWE Fotovärld

  • Designa och beställ var du än är
  • Enkla designmöjligheter
  • Spara dina projekt i appen

Beställ online

  • Snabb och enkel beställning
  • Ingen installation nödvändig
  • Fungerar på alla enheter

Planeringskalender med dina egna foton

Har du också många tider och saker du ska komma ihåg? Kanske är det dessutom du som håller i alla trådarna för familjen? För många människor är det viktigt att planera deras aktiviteter och tider så de får ut så mycket av tiden som möjligt. Om du vill ha bra koll vill vi tipsa dig om att göra en personlig planeringskalender med dina egna bilder tryckta direkt på sidorna. Då blir det roligare att ha mycket att göra.

Planeringskalender för alla behov

En bra fotokalender är den perfekta följesvännen året om. Gör din egen fotokalender och håll koll på dina avtal samtidigt som du njuter av dina favoritmotiv. Du kan beställa olika kalendrar hos oss, se vårt sortiment här: •

Gör din planeringskalender online

De fina planeringskalendrarna känns igen på att de blir tryckta i den designen du har valt och med dina egna bilder tryckta direkt på sidorna. Dessutom kan du själv välja vilken månad och år din planeringskalender ska börja. På det sättet kan du beställa en kalender när som helst på året utan att få en som redan har påbörjats.

Du kan göra och beställa din planeringskalender via vårt gratis beställningsprogram, som du kan ladda ner här, eller kan du göra kalendern online direkt på denna sida.

Gör din egen kalender så att du kan planera årets stora och små händelser

Det är många saker vi ska komma ihåg på arbetet och privat. Kommer du ihåg att du ska på kurs tre dagar nästa månad? Eller att faster Gerda fyller jämnt i maj? Kommer du ihåg tandläkartider, att du ska till öronläkaren med barnen, föräldramöten, styrelsesammanträde och personalmöten? Med din egen specialdesignade planeringskalender får du snabbt överblick över vardagen och med alla olika format vi erbjuder finns det även ett format som passar för dig och dina behov.

100 % nöjdhetsgaranti på CEWE kalender

Med vår nöjdhetsgaranti är du säkrad en produkt som du blir glad för. Om du mottar en produkt som du inte är 100 % nöjd med har du möjlighet att producera din order igen eller få pengarna i retur. Läs mer om vår nöjdhetsgaranti.

Om du har frågor ang. din beställning av en planeringskalender, nöjdhetsgarantin eller annat är du mycket välkommen att kontakta vår kundservice. De sitter redo att hjälpa dig vardagar mellan 8.30 och 18 och kan kontaktas på tel: 7879 7803 eller via mail: support@cewe.se.