CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Veckokalender
Veckokalender

Veckokalender

Gör din egen personliga veckokalender och få en bra översikt över varje vecka.

 • Varar i år efter år
 • 5 pappersval
 • A4-format
 • Ett konstverk på väggen
från 399,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format:

 • A4 stående eller liggande

Papperskvalitet

 • Digitaltryck eller fotopapper

Produkter:

 • Bordskalendrar
 • Planeringskalendrar
 • Väggkalendrar

Skapa en unik veckokalender för 2024 med dina egna foton

En veckokalender är ett bra verktyg för att planera årets aktiviteter. Gör din egen fotokalender för 2023 med veckonummer och egna bilder. Beställ en personlig kalender till dig själv eller ge bort den i present.

Vill du gärna ha en veckokalender till i år eller nästa år? Möjligheterna är många här hos CEWE, där du kan göra din egen fotokalender 2024 och välja en mall med veckonummer. På så vis kan du få bra överblick över veckans planering, samt hela tiden följa med i vilken vecka det är nu.

Inom veckokalendrar kan du välja mellan:

 • Spiralkalender
 • Studiekalender
 • Familjekalender
 • Väggkalender
 • Bordskalender
 • Årskalender

En veckokalender med valfri startmånad

Oavsett om du ska använda en veckokalender till det nya kalenderåret eller om du behöver en till det nya skolåret, så är det inget problem. Du kan få en kalender med veckor som börjar precis när du vill. Du kan nämligen själv välja startmånad till din fotokalender.

En veckokalender till hela familjen

Det är olika vilken kalendertyp man vill ha när man letar efter en veckokalender. En av de många möjligheterna är en familjekalender till väggen. Här kan du planera familjens veckor och skriva in händelser som sport, möten och andra aktiviteter. Du kan naturligtvis göra den personlig genom att sätta ett foto av varje familjemedlem över varje namn och ge varje familjemedlem sin egen kolumn. Då är det kanske större sannolikhet att ditt/dina barn kan relatera till fotokalendern och därmed engagera sig i veckans program.

Denna veckokalender till planering ska naturligtvis hänga på en vägg i köket eller matsalsrummet, så alla kan se den och bevara överblicken över veckan.

Gör en kalender med veckonummer

Du kan välja bland en värld av veckokalendrar med egna foton. Som nämnt, har vi både den klassiska fotokalendern till väggen, som är populär att göra i barnfamiljer och ofta som present till mor-/farföräldrarna. Här ska du bara välja en mall med veckonummer. Samma sak gäller för alla våra andra kalendervarianter såsom bordskalendrar. Du designar den själv som en veckokalender 2024.

Veckokalender till väskan med spiralrygg

Letar du efter en veckokalender, så är det nog oftast en kalender i anteckningsbokformat. Här har vi en spiralkalender, och hos oss får du den med egna bilder tryckt på, så den blir mer personlig och spännande än t.ex. en klassisk spiralkalender. För det är väl lite mer uppmuntrande att se en sommarbild från semestern på framsidan när du tar upp den ur väskan måndag morgon och skapar dig överblick över veckan. Storleken på spiralkalendern är en A5 och samma gäller för vår studiekalender.

Fotokalendrar till väggen med veckonummer

Är det inte en fotokalender till väskan du letar efter, ska du istället kolla in vår kalender till väggen. Denna är perfekt om ni är en familj eller om du gärna bara själv vill ha ordentligt koll på din vecka. Med en fotokalender med de olika veckorna hängande, kan du snabbt skapa dig överblick över både veckor och hela månaden, och även vilka helger du har planer i. Det ger alltid ro att ha överblick med en väggkalender och det minskar risken för dubbelbokning eller för att glömma av aktiviteter.

Vilken vecka är det? Kolla din kalender

Många arrangemang och t.ex. semester från jobbet planeras efter veckonummer. Därför behöver man ofta veta vilken vecka det är. Höstlovet är till exempel ofta vecka 44, sportlov brukar vara en vecka mellan vecka 7 och 12 och industrisemestern i vecka 28, 29, 30 och 31. Kanske har ni även en familjetradition om att träffas i sommarstugan i helgen en viss vecka. Därför är en kalender med veckonummer så praktisk. Inte alla mobiler har veckonummer i deras online-kalender, så det är ännu en anledning att göra vår veckokalender med personliga foton istället.

Vilka foton ska du välja till din veckokalender?

Om du gör en av våra kalendrar för hela året som innehåller veckonummer, har du ju möjlighet att välja ett foto till varje månad. Så här ska du hitta dina bästa bilder från varje årstid. Vitsippor i april, stranden i juli, färgglad lövskog i oktober och den första snögubben i december.

Har du bestämt dig för en veckokalender i form av en spiralkalender, ska du välja en bild som gör dig glad hela året och som inte nödvändigtvis har med en säsong att göra. Det kan t.ex. vara dig och vännerna i en festlig omgivning, dina bästa vänner på en sommardag – för ja, det är även härligt att se sommarbilder på vintern, så du kommer ihåg att vintern tar slut! Har du turen att vara förälder, kan du sätta en bild av ditt barn på framsidan av veckokalendern. Det kan vara skönt att se när du är på jobbet och inte träffar guldklimpen förrän på kvällen.

Varför ska du välja en tryckt veckokalender?

Istället för en veckokalender på din iPhone ger det något helt annat med en tryckt fotokalender på papper – alltså en fysisk kalender. Du kan få en sorts överblick som du inte alltid får på iPhonen. Det är dessutom riktigt mysigt att ha en kalender med egna bilder och sitta och skriva in aktiviteter i. Det är självklart fortfarande praktiskt att ha en kalender på din iPhone, där du skriver in aktiviteter på farten. Men därefter kan du skriva in de viktiga händelserna i din veckokalender på väggen där hemma, så både du och resten av familjen kan ha överblick över veckorna i denna och de kommande månaderna utan att du behöver sitta och bläddra fram i telefonen.

Mer inspiration till en fotokalender till din vecka

Finns det andra sorters fotokalendrar än en veckokalender som kunde intressera dig? Här hos CEWE kan du även läsa mer om våra årskalendrar, evighetskalender, lektionskalender, hemgjorda kalender och arbetskalender till kontoret. Gemensamt för dem alla är att du varje gång får en kalender med överblick över din vecka. En evighetskalender har dock inte en fotokalender med veckonummer, men du kan se återkommande arrangemang vecka för vecka, som t.ex. födelsedagar. Till detta kan du också se mer under vår födelsedagskalender.

Har du några fina, kvadratiska Instagram-bilder, kan du också läsa om hur du sätter in flera bilder i din fotokalender.

Beställ i dag så du kan få din personliga veckokalender för 2024 – på under en vecka.