CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Arbetskalender

Designa den själv med dina egna bilder

  • Varar i år efter år
  • 5 pappersval
  • A4-format
  • Ett konstverk på väggen
från 229,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format:

  • A4 stående eller liggande

Papperskvalitet

  • Digitaltryck eller fotopapper

Snygga arbetskalendrar med dina egna bilder

Det är ofta hemma som vi lägger mest tid och resurser på att saker ska vara både funktionella och snygga. Men hur är det med arbetsplatsen? Det är trots allt där de flesta av oss tillbringar flest timmar. Då vill vi väl ha användbara och snygga saker omkring oss där också, eller?

En arbetskalender är ett viktigt redskap för många och vi har användning för en kalender både privat och för arbetsrelaterade uppgifter och möten. Här hos CEWE kan du själv designa en fotokalender med dina egna bilder. Du kan även välja mellan flera olika typer och format. Därför finns det med säkerhet en fotokalender som passar just dig. Läs mer och få inspiration till att designa en snygg arbetskalender till kontoret.

Designa en fotokalender till väggen på kontoret

Vad har du hängande på väggarna på din arbetsplats? Med stor sannolikhet hänger där antingen ingenting, eller så är det fyllt av reklam för företagets produkter eller liknande. Skulle det inte vara trevligt att få upp något fint på väggarna? Något som både är snyggt att se på och som verkligen är användbart på en arbetsplats? Det skulle ju kunna vara en arbetskalender med fina bilder i!

I arbetskalendern kan du skriva upp dina projekt och deadlines, så att har god översikt. Ta med familjen till jobbet: Designa din egen, privata kalender som du kan dekorera med familjebilder. Du kan även använda bilder från en trevlig semester eller vad du nu tycker om att titta på.

Gemensam kalender till dig och kollegorna

Designa även en gemensam kalender till avdelningen som både ger glädje och nytta till dig och kollegorna. I den kan ni alla skriva in era projekt, deadlines, kurser, semestrar och så vidare. På så sätt kan ni snabbt få en överblick över arbetet på avdelningen. Kanske kan även tjänstgöringsschemat skrivas in? Dekorera kalendern med roliga bilder från firmafesten, julbordet eller teambuilding-resan. Eller leta fram några stämningsfulla landskapsbilder i vackra färger som inspiration för alla dina medarbetare.

Ta med arbetskalendern efter semestern och gör kollegorna glada med fina bilder från företagets sommarfest. Men går det att komma med en ny kalender efter semester, börjar inte en kalender alltid med januari månad? Nej, inte hos CEWE. Här kan du nämligen själv välja startmånad.

Välj själv startmånad i arbetskalendern

Visste du att du kan bestämma själv vilken månad din arbetskalender ska börja med? Det kan du! I vårt beställningsprogram kan du välja startmånad i din fotokalender, och på så sätt vara säker på att kunna beställa en kalender när du har användning för den, oavsett vilken tid på året det än är. Du kan därmed säkerställa att du inte får en kalender där vissa månader redan har passerat.

Designa en studiekalender med foton

Pluggar du? Då håller du säkerligen med om att heltidsstudier också är som ett jobb med projekt som ska levereras och deadlines som ska hållas. Skaffa dig en god överblick över dina uppgifter med en snygg studiekalender med dina egna bilder!

Arbetskalendrar i alla format och storlekar

Vi har med säkerhet även en arbetskalender som passar dig och behoven på din arbetsplats. Du kan välja mellan bordskalendrar och väggkalendrar, och båda modellerna finns i flera storlekar och format. Ta till exempel en titt på den snygga kvadratiska väggkalendern.

Designa din nya fotokalender i vår app

Du kan designa din fotokalender med bilder i vår foto app. Här har du även möjlighet att designa andra fotoprodukter med de bilder du har sparade på din telefon eller surfplatta till exempel fotoböcker eller förstoringar.

Lycka till!