Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Roliga bilder

Använd dem till roliga fotoprodukter

Ta roliga bilder med dina vänner, barn eller husdjur och använd dem till roliga fotoprodukter

Gillar du att ta roliga bilder? Och tycker du om att ge roliga, personliga presenter? Läs mer här på sidan där vi ger inspiration till bilder och hur du kan använda dem till roliga fotoprodukter här hos CEWE.

Har du hittat roliga bilder på djur eller människor på nätet kan du även göra ditt eget födelsedagskort eller andra fotokort här hos CEWE – så länge du har rättighet att använda bilden och inte bryter mot upphovsrättslagen såklart. Läs mer om idéer till roliga bilder till födelsedag nedan.

Roliga födelsedagskort

Vill du göra ett roligt födelsedagskort till en av dina vänner? Eller kanske till din käresta eller en familjemedlem? Då kan du ta ett roligt foto och använda det till att skapa ett kort. Kortet blir både unikt och personligt.

Bebisar är tacksamma att fånga i roliga ögonblick eftersom deras uttryck och rörelser är så omedelbara och ännu inte kontrollerade. Det är därför enkelt att ta ett roligt foto till ett födelsedagskort till mor- eller farföräldrarna eller den andra föräldern.

Du kan även ta bilder i roliga situationer med vännerna: exempelvis ett gruppfoto där ni alla gör olika skojiga poser så att det händer mycket på bilden. Eller så kanske du har ett foto som av en händelse fångat en spontan och rolig situation. Eller kanske en bild från en fest? Du kan göra kortet till nästa födelsedagsfest, studentfest, konfirmation eller vilket annat tillfälle som helst då du har lust att ge bort ett annorlunda kort som skiljer sig från de vanliga korten som erbjuds på marknaden.

Läs mer om:

  • Vykort
  • Dopkort
  • Inbjudningar till 30-, 40- eller t.ex. 60-årsdag.

Roliga bilder på hundar, katter och andra djur

Djur är ett annat klassiskt motiv för roliga bilder. Om du själv har hund eller katt är det som upplagt för roliga djurfoton om du vill använda det till ett kort eller en väggbild till en av familjemedlemmarna som också avgudar ert husdjur.

Du kan också använda fina bilder av dina husdjur till att göra en fotobok. Här kan du få inspiration till att bland annat göra en fotobok om din katt.

Roliga bilder till och från Facebook

Har du en massa roliga bilder på Facebook? Facebook är en plats där bilder från diverse sociala tillställningar och händelser delas. Och kanske utgår du specifikt från skojiga bilder på dig själv. Det finns säkerligen mycket att välja emellan, och det vore ju synd om många av dem plötsligt försvann. Till exempel om du inte själv har originalet och andra bara har taggat dig i dem.

Du kan därför med fördel överväga om du inte vill framkalla dina roliga bilder från Facebook. Och samtidigt har du kanske även lust att framkalla dina bilder från Instagram. Du kan läsa mer om hur du låter printa dina Facebookbilder och Instagrambilder.

Vad kan du annars använda dina roliga bilder till?

Här hos CEWE finns flera andra möjligheter om du vill utnyttja dina bilder till roliga och personliga fotopresenter – både till dig själv och andra: