CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Cewe

Fotoalbum

Ett personligt fotoalbum passar till alla

 • Stort urval av format
 • Många designmöjligheter
 • Effektlack för de flesta format
från 99,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format

Omslag:

 • Hårdpärm
 • Mjukt omslag
 • Häftad
 • Konstläder
 • Canvas

Papperskvalitet:

 • Digitaltryck standard, blankt eller matt
 • Fotopapper blankt, matt eller premiummatt

Personliga fotoalbum i många olika format

Du har antagligen hundratals, ja kanske till och med tusentals foton liggande i din telefon eller på din surfplatta. Men hur ofta sätter du dig ner med vänner eller familjen för att titta på bilderna och minnas hur det var när de olika situationerna skedde?

Beställ ett fotoalbum till dig själv eller som present

Med ett fotoalbum blir det annorlunda. Här kan du själv välja ut vilka bilder som ska med och placera dem snyggt på sidorna. Du kan också lägga till bildtexter och datum, så att ni kan minnas när och var bilden togs.

En fotobok är perfekt för att till exempel dokumentera barnets första år i en barnbok, den härliga semestern eller varför inte göra ett fotoalbum med bilder från året som gick? En perfekt present till mor- och farföräldrar eller bara till dig själv och familjen.

Överblick över vilka fotoalbum du kan välja:

 • Stor – vår bästsäljare: 21 × 28 cm och 28 × 21 cm (stående eller liggande format)
 • Stor panorama - 21 x 28 cm / 28 x 21 cm
 • XL – 30 x 30 cm
 • XXL - 28 x 36 cm
 • XXL panorama – 38 x 29 cm
 • Kvadratisk - 21 x 21 cm
 • Kompakt panorama - 19 x 15 cm
 • Liten - 14 x 13 cm
 • Mini - 15 x 11 cm
 • Pure – 15 x 15 cm - ett litet enkelt fotoalbum som du gör via vår fotoapp
 • Babybok - 14x14 cm - i tåliga material

Ett fotoalbum gör alla glada

Ett personligt fotoalbum passar till alla, stor som liten, gammal som ung. Eftersom ett fotoalbum är personligt, så är det ju motiven på bilderna som är avgörande. Mormor och morfar vill gärna ha bilder av barn och barnbarn, tonåringen vill kanske helst ha bilder på vänner eller någon hobby och familjen vill ha familjebilder. Så, oavsett vilket, är ett fotoalbum något som passar alla - det är innehållet som räknas.

Stort fotoalbum i vårt populäraste format

Det är viktigt att bilderna i dit nya fotoalbum kan beundras ordentligt. CEWE FOTOBOK Stor är 21 x 28 cm, eller 28 x 21 cm om du väljer att göra den i liggande panoramaformat. Här kan du göra dina foton stora och tydliga, så man riktigt kan se alla detaljer. Eftersom albumet kan innehålla upp till 178 sidor, så finns det fortfarande plats för många bilder, även om du väljer att göra dem så stora, att de fyller en hel sida var.

Vad är den bästa fotoboken för dig?

Dina egna bilder i ett extra stort fotoalbum

Om du vill gå steget längre, kan du välja vårt extra stora fotoalbum. Det är kvadratisk och mäter 30 x 30 cm. Även här kan du få helt upp till 178 sidor med fina bilder och roliga bildtexter. Som med alla våra fotoalbum, så designar du varje sida själv, antingen online eller i vårt fotoprogram.

När du har valt dina bilder och lagt in dem som du önskar, kan du välja vilken inbindning, omslag och papperskvalitet du vill ha.

Skapa ren fotokonst med CEWE FOTOBOK XXL

Eftersom nästan alla smartphones och surfplattor idag kan ta bilder med hög upplösning, så det är fullt möjligt att få den tryckta i riktigt stora format. Vår XXL-version av fotoalbum är hela 28 x 36 cm och kan verkligen göra dina foton rättvisa.

Välj noggrant ut dina allra bästa bilder från semestern eller födelsedagen, så är det bara att gå igång med att designa. Eller varför inte samla en massa fina bilder från bröllopsfesten, designa ett XXL-fotoalbum och ge bort den i present till brudparet? Ett bättre minne från den stora dagen finns inte. XXL-modellen finns även i panoramaformat, men omslag i t.ex. canvas- eller konstläder.

XXL PANORAMA - Snyggare blir det inte

Med ett fotoalbum i formatet XXL panorama kan du presentera bilderna på allra bästa sätt. Här kan du välja mellan formaten 38 x 29 cm (med hårdpärm) eller 42 x 30 cm (canvas eller konstläder). Oavsett vilket av de två formaten du väljer, så kan du här skapa ett mycket snyggt fotoalbum med ett proffsigt uttryck. Ett bra val om du vill göra en portfölj eller annan form av presentation.

Kvadratisk - Annorlunda och kul

De allra flesta foton vi tar med kamera eller mobil är ju avlånga i sitt format. Därför ger CEWE FOTOBOK Kvadratisk en ny och annorlunda inramning till dina bilder.

När du dessutom pryder sidorna med snygga ramar, fina bildtexter eller clipart i vårt designprogram, så blir resultatet ett snyggt och unikt fotoalbum med din helt egen design.

Kompakt panorama - liten men naggande god

Hör du till dem som tar mycket natur- och landskapsbilder, men som tycker att en panoramabok i XXL-format är i största laget, så är detta helt rätt alternativ.

Med sina 19 x 15 cm kan du fortfarande presentera dina sommar- och vinterbilder på ett förträffligt sätt. Med CEWE FOTOBOK Kompakt panorama kan du få upp till 74 sidor och välja mellan tre olika inbindningar / omslag.

CEWE FOTOBOK Liten - för alla nybörjare!

Detta är den lilla varianten av fotoalbum, och kanske ett bra ställe att börja på, om du vill öva dig lite. Boken är liten och praktisk, 14 x 13 cm, och kan fås med upp till 50 sidor.

Detta format lämpar sig perfekt för att dokumentera till exempel barnkalaset eller nyårsfesten. Du kan också välja att göra en liten pekbok till den minsta, med motiv han/hon känner igen.

Miniboken för de stora minnena

Sist, och faktiskt också minst, är CEWE FOTOBOK Mini. Med sina 15 x 11 cm är den kanske inte så stor, men precis som med alla de andra formaten, så är det innehållet som räknas. Fyll ut hela 74 sidor med härliga minnen av en dag som betydde mycket, och som du gärna vill drömma dig tillbaka till. Pynta med ramar, bakgrunder och texter i vårt designprogram.

Skapa dit personliga fotoalbum online eller på mobilen

När du ska börja designa dit fotoalbum så har du tre möjligheter. Du kan antingen ladda upp dina bilder och designa hela boken online, ladda ner vår mjukvara på datorn eller vår app till mobilen eller surfplattan.

Att designa fotoalbumet online kan vara smart om du inte vill flytta alla dina bilder till datorn, men med vår mjukvara får du fler designmöjligheter och kan hålla en paus och fortsätta en annan dag. Väljer du att använda vår app, så kan du designa din bok var som helst och har alla dina bilder nära till hands.

Hållbara fotoalbum

När du designar dit fotoalbum kan du välja mellan många olika papperstyper, om boken ska ha en hård eller mjuk pärm, eller kanske till och med vara inbunden i konstläder eller canvas. Oavsett vilka material du väljer, så ser vi till att du får en bok där kvaliteten är i topp. Nu är det upp till dig att välja de snyggaste bilderna.

Presentkort - så mottagaren själv kan designa

Ett fotoalbum kan också bli en present till den kreativa. Låt oss anta att du vill ge en lite annorlunda present till någon du håller av, men du har inte några passande bilder till ett fotoalbum.

Med ett presentkort kan mottagaren helt själv bestämma vilka foton som ska med i boken, och själva designprocessen blir en del av gåvan. Våra presentkort finns i sex olika belopp och gäller för alla våra produkter. Läs mer om våra presentkort här.

Nöjdhetsgaranti och fantastisk kundservice

Vi hoppas att du blir glad för dit nya fotoalbum! Skulle det råka sig så, att du stöter in i några problem under designandet eller undrar dig över något annat, så tveka inte att kontakta vår alltid vänliga kundservice!

Lycka till!