Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Tackkort Slider

Personliga tackkort

Matcha designen för rätt tillfälle

Läs mer

Skicka ett varmt och kärleksfullt tack

Tacka familj och vänner på ett kärleksfullt sätt!

Tacka med vackra detaljer

Kolla in våra upphöjda efterbehandlingar med guld-, silver- eller effektlack!

Tackkort efter konfirmation, student, bröllop eller dop

Skicka ett personlig tackkort

Tacka familj, vänner och bekanta för deras uppmärksamhet i samband med er stora dag. Visa dem din tacksamhet genom att skicka ett fint och personlig tackkort efter konfirmationen, bröllopet, studenten eller dopet. Du kan göra fina och personliga tackkort som du själv har designat och anpassat med din egen bild. Det går snabbt och enkelt.

Så här gör du dina tackkort:

  • Klicka på den röda knappen ’Designa här’.
  • Gör ditt eget tackkort eller välj en av våra fina designmallar.
  • Sätt in den eller de bilder du vill ha på kortet.
  • Lägg korten i varukorgen och slutför din beställning.

Du mottar dina tackkort inom 5-7 dagar.

Det finns många anledningar att säga tack till vänner och familj efter att ha blivit firad av dem. De flesta skickar ut tackkort efter konfirmation, bröllop, student och dop.

Gör fina tackkort efter konfirmationen

Konfirmationen är förbi, städningen slutförd och gästerna har gått hem. Det kanske t.o.m. är ett tag sedan och hela familjen har landat igen efter den stora konfirmationsfesten. Men har ni inte glömt något? Har konfirmanden sagt tack för att gästerna kom och för de fina presenterna? Annars gäller det att skriva tackkort. Men… korten som finns i affärerna är rätt så tråkiga, eller hur?

Som tur är behöver du inte nöja dig med dem! De fina korten med foton från CEWE kan du göra i många olika varianter. Allt görs online och om du har tur kanske konfirmanden vill vara med och göra dem? Då kan ni se alla möjligheter tillsammans, välja design och sätta in era egna texter och bilder. Det kan bli precis som ni vill ha det.

Tackkort efter bröllopet – med ditt eget foto

De tackkort man skickar ut efter bröllopet ska helst vara vackra och med en fin bild av det lyckliga brudparet. Nu när festen blev lyckad borde tackkorten också vara det. Gör vackra tackkort efter ert bröllop med era utvalda bröllopsbilder. Titta igenom era fina bilder och välj ev. en bild av det vackra brudparet. Med de fina personliga tackkorten från CEWE kan ni vara säkra på att era tackkort hamnar på kylskåpet och inte i papperskorgen.

Tackkort efter dopet

Tackkort efter dopet är snart lika vanligt som tackkort efter bröllop och konfirmation. Hitta en fin bild av det lilla dopbarnet och välj en design som ni tycker om. Vi har många söta designer och olika korttyper att välja mellan. På det sättet blir tackkorten en mycket personlig hälsning och ett sött tack för uppmärksamheten vid dopet.

Personliga tackkort med text

Du har möjlighet att sätta in din egen bild och text på alla våra tackkort till både dop, bröllop, student och konfirmation. Med de personliga tackkorten från CEWE kan du säga tack till familj, vänner och bekanta på ett fint och särskilt sätt. Korten är dessutom ett unikt minne från ditt bröllop, studenten, sonens konfirmation eller ögonstenens dop.

Andra personliga fotoprodukter med dina egna bilder

Kom ihåg att dina bilder från den stora dagen kan användas på många olika sätt. Du kan framkalla bilder från dagen och en officiell bröllopsbild, studentbild konfirmationsbild eller dopsbild. Dessutom kan du göra en fotobok från dagen. Då har du alltid ett fotoalbum med dina fina och stämningsfulla minnen från en stor dag. Se även våra andra fotoprodukter som t.ex. förstoringar och fotocanvas, och få idéer på fina och stämningsfulla minnen som håller i många år framåt.