Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK och förstoringar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Tackkort Slider Tackkort Slider

Personliga tackkort

Skapa vackra tackkort för alla tillfällen som bröllop, konfirmation, dop eller födelsedagar.

Läs mer

Ett personligt tackkort

Tacka familj och vänner med en kärleksfull hälsning. Välj en av våra designmallar och skapa ditt tackkort på nolltid! Du kan också börja med helt tomma sidor och utforma kortet själv från grunden.

Vackra detaljer på dina tackkort

Fullända dina tackkort med effektlack i guld eller silver!

Papperskvaliteter

Välj mellan fyra olika papperssorter!
Standardpapper hälsningskort Standardpapper hälsningskort Matt papper

Exklusivt digitaltryck med matt yta. Pappersvikt: 300 g/m².

Naturpapper (100% återvunnet)

Digitaltryck av hög kvalitet på återvunnet papper. Pappersvikt: 300g/m²

Premiumpapper hälsningskort Premiumpapper hälsningskort Strukturpapper

Strukturpapper ger en extra elegant känsla och har en ytvikt på 300 g/m².

Blankt papper hälsningskort Blankt papper hälsningskort Blankt papper

Efterbehandlade hälsningskort för dig som gillar en blank yta. Pappersvikt: 300 g/m².

  • Lyxig UV-lackering på utsidorna
  • Strålande färgåtergivning
  • Smuts- och fukttålig yta

Tackkort för bröllop, konfirmation eller dop

Har du anordnat en stor familjefest? Kanske ett stort bröllop i släkten, ett barndop, någon som fyllt jämnt eller något helt annat. Du kanske både har hjälpt till med själva festen, och dessutom gett bort presenter och bidragit till att göra dagen till något extra. Alla blir glada av att få ett fint tackkort med en uppskattning om att manvar där som gäst. Ett personligt tackkort är extra kärleksfullt och passar perfekt att skicka om du har anordnat en konfirmation eller en annan stor fest som dop eller bröllop.

Personligt tackkort med bild på från konfirmation

Skapa vackra tackkort till konfirmationen

Konfirmationen är över och gästerna har åkt hem. Efter festen är det en fin idé att låta konfirmanden säga tack till alla gäster som närmvarade, och för alla fina presenter. Det är alltid uppskattat att få ett fint tackkort.

De vackra korten från CEWE kan designas i en mängd olika varianter, så att du kan skicka ett personligt tackkort i personlig stil. Du designar korten enkelt online, och om konfirmanden vill säkert hjälpa till att göra dem. Välj en design och lägga till egen text och ett fint foto av konfirmanden från den stora dagen.

Kanske har du redan skapat konfirmationsinbjudningar, menyer och placeringskort här på CEWE? Då kan du skapa dina tackkort i samma stil, som en fin avslutning på konfirmationsfesten.

Beställ online
Tackkort från bröllop med egen bild på

Tackkort för bröllopet - med din egen bild på

Du vill garanterat att tackkorten du skickar ut efter bröllopet ska vara vackra och ha en fin bild på er som brudpar. Matcha stilen med bröllopsinbjudningarna och skapa unika och personliga tackkort. Skapa vackra tackkort från ditt bröllop här på CEWE med dina utvalda bröllopsbilder som motiv. Du kanske bara vill ha en bild på er - det lyckliga brudparet - på framsidan av kortet? Titta igenom alla vackra bilder och hitta den eller de bilder du vill ha på dina kort. Med våra vackra tackkort kan du vara säker på att dina tackkort inte slängs, utan hamnar på kylskåpet.

Beställ online
Tackkort från bröllop med egen bild på

Tackkort för dopet

Tackkort för dop är numera lika vanliga som tackkort för bröllop och konfirmation. Välj ut en fin bild på den lilla och välj en designmall. Vi har många söta mönster och olika korttyper att välja mellan, så att tackkortet blir en personlig hälsning, precis som inbjudan till baby shower, och ett sött tack för uppmärksamheten vid dopet.

Skicka gärna tackkort till alla som skickade gåvor, även om de inte var med på själva festen.

Beställ online

Tackkort för studenten - med egna bilder

Studenttraditionen består av både studentfester och ceremonier. Man firar med familj och vänner och klär upp sig i fina kläder och studentmössa. Familj och vänner står redo med personliga studentplakat. Studentexamen är ett stort ögonblick i ditt barns liv. När festen är slut är det fint att skicka ett tackkort till de nära och kära som uppvaktade på studenten. Vi har ett brett utbud av tackkort där du kan använda dina egna bilder och egen text för att skapa dina egna personliga tackkort.

Kanske har du redan skapat inbjudningskort till studenten här hos oss? Då blir det extra fint om du gör dina tackkort för studenten i samma stil. Skapa dem online, i vår app eller i vårt kostnadsfria designprogram.

Beställ här

Mer om att göra tackkort

Skicka ett personlig tackkort

Tacka familj, vänner och bekanta för deras uppmärksamhet i samband med er stora dag. Visa dem din tacksamhet genom att skicka ett fint och personlig tackkort efter konfirmationen, bröllopet, studenten eller dopet. Du kan göra fina och personliga tackkort som du själv har designat och anpassat med din egen bild. Det går snabbt och enkelt.

Så här gör du dina tackkort:

  • Klicka på den röda knappen ’Designa här’.
  • Gör ditt eget tackkort eller välj en av våra fina designmallar.
  • Sätt in den eller de bilder du vill ha på kortet.
  • Lägg korten i varukorgen och slutför din beställning.

Du mottar dina tackkort inom 5-7 dagar.

Det finns många anledningar att säga tack till vänner och familj efter att ha blivit firad av dem. De flesta skickar ut tackkort efter konfirmation, bröllop, student och dop.

Gör fina tackkort efter konfirmationen

Konfirmationen är förbi, städningen slutförd och gästerna har gått hem. Det kanske t.o.m. är ett tag sedan och hela familjen har landat igen efter den stora konfirmationsfesten. Men har ni inte glömt något? Har konfirmanden sagt tack för att gästerna kom och för de fina presenterna? Annars gäller det att skriva tackkort. Men… korten som finns i affärerna är rätt så tråkiga, eller hur?

Som tur är behöver du inte nöja dig med dem! De fina korten med foton från CEWE kan du göra i många olika varianter. Allt görs online och om du har tur kanske konfirmanden vill vara med och göra dem? Då kan ni se alla möjligheter tillsammans, välja design och sätta in era egna texter och bilder. Det kan bli precis som ni vill ha det.

Tackkort efter bröllopet – med ditt eget foto

De tackkort man skickar ut efter bröllopet ska helst vara vackra och med en fin bild av det lyckliga brudparet. Nu när festen blev lyckad borde tackkorten också vara det. Gör vackra tackkort efter ert bröllop med era utvalda bröllopsfoton. Titta igenom era fina bilder och välj ev. en bild av det vackra brudparet. Med de fina personliga tackkorten från CEWE kan ni vara säkra på att era tackkort hamnar på kylskåpet och inte i papperskorgen.

Tackkort efter dopet

Tackkort efter dopet är snart lika vanligt som tackkort efter bröllop och konfirmation. Hitta en fin bild av det lilla dopbarnet och välj en design som ni tycker om. Vi har många söta designer och olika korttyper att välja mellan. På det sättet blir tackkorten en mycket personlig hälsning och ett sött tack för uppmärksamheten vid dopet.

Personliga tackkort med text

Du har möjlighet att sätta in din egen bild och text på alla våra tackkort till både dop, bröllop, student och konfirmation. Med de personliga tackkorten från CEWE kan du säga tack till familj, vänner och bekanta på ett fint och särskilt sätt. Korten är dessutom ett unikt minne från ditt bröllop, studenten, sonens konfirmation eller ögonstenens dop.

Andra personliga fotoprodukter med dina egna bilder

Kom ihåg att dina bilder från den stora dagen kan användas på många olika sätt. Du kan framkalla bilder från dagen och en officiell bröllopsbild, studentbild konfirmationsbild eller dopsbild. Dessutom kan du göra en fotobok från dagen. Då har du alltid ett fotoalbum med dina fina och stämningsfulla minnen från en stor dag. Se även våra andra fotoprodukter som t.ex. förstoringar och fotocanvas, och få idéer på fina och stämningsfulla minnen som håller i många år framåt.