Bröllopsbilder i CEWE FOTOBOK - unik bröllopsalbum

CEWE FOTOBOK - Vad är den bästa fotoboken för dig?

Föreviga ert bröllop - Få bröllopsbilderna i en riktig bok

Ladda ner vårt fotoprogram

Tillgänglig för IOS och Android

Ladda ner för Android Ladda ner för iPhone/iPad


Stora ögonblick kräver att bli förevigade, och man kan säga, att ert bröllop tillhör ett av dessa stora ögonblicken! Det är och väldigt få som inte har en massa vackra bröllopsfoton efter ett sådant härligt tillfälle.

Det är aldrig för sent att göra ett bröllopsalbum med era minnen. Även om det är längsedan ni har gift er, så blir digitala bilder aldrig förlådrade. Gör t.ex. en fotobok md era bröllopsbilder och ge den till den till din bättre halvdel i present på er bröllopsdag. En personligt designad bok med era bröllopsfoton är riktigt rolig att få när ni firar er 5, 10, 20 eller 30 års bröllopsdag. Och om ni någon gång får barnbarn så är bröllopsbilderna från den gång far eller morföräldrarna blivit gifta ett riktigt roligt och härligt minne att visa.Enkelt att designa och beställa

Med vår gratis beställningssoftware, som fås till Windows, Mac och Linux, kan ni enkelt designa ert eget helt unika och mycket personliga bröllopsalbum. Så gör ni:


  • 1. Ladda ner beställninssoftwaren till datorn eller vores foto app

  • 2. Välj den fotobok som ni önskar att designa.

  • 3. Ladda upp och sätt in alla era favoritbilder. Skriv ev. personliga texter eller använd någon av de många olika bakgrunder, ramar eller mycket annat, som softwaren erbjuder.

  • 4. Genomför beställningen när ni är nöjda med resultatet.

  • 5. Efter 6-9 vardagar mottar ni ett unikt och personligt bröllopsalbum med post.

Era bröllopsbilder förtjänar att bli uppvisade i ett helt unikt och mycket personligt fotoalbum av den bästa kvalitet. Ni kan själva välja vilken storlek er bok ska ha samt vilken slag inbindning och vilken typ av papper boken ska göras med. Önskar ni exempelvis att ert personliga fotoalbum ska visas upp i en mycket exklusiv look, kan ni välja en XXL bok och få den inbunden i läder.

En CEWE FOTOBOK är ett perfekt sätt att bevara alla vackra bröllopsbilder och det är utan tvekan ett bröllopsalbum som ni kommer vara glada för i många år framöver.Många möjligheter

Hos Cewe.se hittar ni åtskilliga möjligheter att använda era bröllopsbilder – beställt t.ex. en exklusiv och elegant förstoring - ett galleritryck, som ger era bilder - en särskilt glans och djup - eller designa och skicka ett personligt tackkort till familj, vänner eller bekanta, som har gratulerat er i samband med ert bröllop. Använd er av våra erbjudanden och få 25 % rabatt på tackkort!


Kontakta oss:

Kan du inte hitta ett svar på din fråga? Kontakta oss!

Telefon:

(0)852-503190