CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Hur vill du beställa?

CEWE-appen: När du vill, och var du vill

Designa din fotobok själv eller låt vår app göra det automatiskt - eller ladda ner vårt fotoprogram till din dator för fler designmöjligheter.

LADDA NER FOTOPROGRAM

CEWE FOTOBOK - minnesvärda stunder i bokformat

Fina minnen är värda det allra bästa, och en prisbelönt CEWE FOTOBOK är det bästa sättet att bevara dem på. Skapa en fotobok till dig själv eller som en personlig present. Med papper och tryck av högsta kvalitet är CEWE FOTOBOK Europas mest populära fotobok.

Köp mer = spara mer

Fyll varukorgen och få mer för pengarna
10%
vid köp för minst 999 kr med värdekod: 10PRO
15%
vid köp för minst 1999 kr med värdekod: 15PRO
20%
vid köp för minst 2999 kr med värdekod: 20PRO

Få inspiration till en fotobok i julklapp

Oavsett om du gör din första fotobok eller har gjort många, kan du få nya kunskaper här

Vi hjälper dig att komma igång med din fotobok

Vanliga frågor om fotoböcker

Alla våra fotoböcker passar för alla tillfällen och åldrar. Men om boken är till ett barn i förskoleåldern eller yngre rekommenderar vi CEWE FOTOBOK Kids med tålig spiralrygg och 22 tjocka, rundade sidor. CEWE FOTOBOK Stor och Stor panorama är två av våra kundfavoriter som erbjuder gott om plats för bilder , texter och cliparts. Om du har många landskapsbilder kan en fotobok i panoramaformat vara ett bra val. CEWE FOTOBOK har utsetts till bäst i test flera gånger, läs mer om varför här.

Priset för en CEWE FOTOBOK beror på vilket format du väljer, hur många sidor boken ska innehålla och om du behöver effektlack eller ett personligt etui till böckerna. Vår minsta och mest prisvärda fotobok, Kompakt kvadratisk kostar från 99 kr.

I fotoböckerna hos oss på CEWE har vi ingen övre gräns för antalet bilder, så du kan infoga hur många foton du vill. Du kan skapa fotoböcker med upp till 202 sidor beroende på vilket bokformat du väljer, och du kan ha hur många bilder du vill på dessa sidor. Vi rekommenderar dock att du inte har alltför många foton per sida, eftersom de då blir mycket små och svåra att se ordentligt.

Det behöver inte ta så lång tid att skapa och beställa en fotobok. Det som kan ta längst tid är att sortera och välja ut de bilder du vill lägga in i fotoboken. När det är klart kan du skapa fotoboken snabbt och smidigt med en av alla våra fotoboksmallar eller med CEWE FOTOBOK-assistenten, som automatiskt lägger till bilderna i ett fotoboksförslag, om du har samlat bilderna i samma mapp på din dator. Med våra designtips kan du enkelt skapa och beställa en fotobok på en kväll.

Prisbelönt val för din CEWE FOTOBOK

Hur vill du skapa din CEWE FOTOBOK?

Du kan spara dina fotoböcker och arbeta vidare med dem när du vill.

CEWE-appen

 • Designa och beställ var du än är
 • Enkla designmöjligheter
 • Spara dina projekt i appen
VI REKOMMENDERAR

CEWE Fotoprogram

 • Många designmöjligheter
 • Enkel installation på PC eller MAC
 • Spara projekt lokalt i din dator

Online

 • Snabb och enkel beställning
 • Ingen installation nödvändig
 • Fungerar på alla enheter

Inspiration för CEWE FOTOBOK-teman

Om du behöver inspiration för att komma igång med din fotobok kan du ta en titt på våra många förslag på fotoböcker. Här delar vi med oss av tips på hur du skapar en fotobok som årsbok, en barnbok eller en vacker fotobok med dina bröllopsbilder.

Lägg till effektlack på din fotobok

Markera utvalda element på din fotobok med effektlack som du både kan se och känna. Fotoböcker med effektlack är riktigt snygga och svåra att hålla fingrarna borta från! Välj mellan effektlack i guld, silver, roséguld eller blank lack.

Fotoböcker med omslag i skinn eller canvas

Beställ en fotobok med omslag i skinn eller canvas för de extra högtidliga tillfällen som är värda en riktigt snygg look. Båda omslagstyperna kan förgyllas med effektlack i guld, silver eller roséguld.

Få en överblick över alla papperskvaliteter

Läs mer om våra kvalitetspapper

Digitaltryck standard

Mångsidig och exklusiv: Digitaltryck standard är vår klassiker och ger flest kombinationsmöjligheter för din CEWE FOTOBOK.

 • Klassikern bland papperskvaliteter
 • Finns för alla format och omslag
 • Upp till 202 sidor
 • Pappersvikt: 200 g/m2

Digitaltryck blankt

Digitaltryck blankt får färgerna i dina bilder att lysa.

 • Digitaltryckpapper av högsta kvalitet (200 g/m²)
 • Klara färger tack vare UV-lackering
 • Fukttålig
 • Upp till 154 sidor