CEWE FOTOBOK

CEWE FOTOBOK - Gör fotoböcker med egna bilder och beställ dem online

Varför välja CEWE?

100% tilfredshedsgaranti

100 % nöjdgaranti

På alla CEWE fotoprodukter

100% tilfredshedsgaranti

Snabb och bekväm leverans

Välj mellan flera leveranssätt

100% tilfredshedsgaranti

Testvinnare

Vi vinner gång på gång!

Se vårt stora urval av format

En CEWE FOTOBOK är en riktig bok där dina egna favoritbilder och texter trycks direkt på bokens sidor.

Du skapar din bok själv med hjälp av vårt kostnadsfria beställningsprogram som du laddar ner till din dator eller på din mobil. Boken påminner om ett traditionellt fotoalbum online. Fördelen är att en fotobok blir precis som du vill ha den – du lägger själv in bilder och texter, väljer design och bakgrunder, lägger till ramar och clip-arts m.m. .Gör fotoböcker online och beställ idag

Du kan också skapa dina fotoböcker online eller på din mobil i vår foto app. Köp redan idag! Vi levererar snabbt i Sverige. Läs mer om pris och hur många arbetsdagar det tar att leverera under "Priser och leveranstider".

Stor

ca. 21 x 28 cm. Minst 26 till högst 178 sidor.
från 219,00 kr*

Stor Panorama

ca. 28 x 21 cm. Minst 26 till högst 178 sidor.
från 299,00 kr*

XL

ca. 30 x 30 cm. Minst 26 till högst 178 sidor.
från 499,00 kr*

XXL

ca. 28 x 36 cm. Minst 26 till högst 178 sidor.
från 649,00 kr*

XXL Panorama

ca. 38 x 29 cm. Minst 26 till högst 178 sidor.
från 799,00 kr*

Kvadratisk

ca. 21 x 21 cm. Minst 26 till högst 98 sidor.
från 199,00 kr*

Kompakt Panorama

ca. 19 x 15 cm. Minst 26 till högst 74 sidor.
från 149,00 kr*

Liten

ca. 14 x 13 cm. Minst 26 till högst 50 sidor.
från 99,00 kr*

Mini

ca. 15 x 11 cm. Minst 26 till högst 74 sidor.
från 99,00 kr*

Kids

ca. 14 x 14 cm. 22 sidor.
249,00 kr*

Pure

ca. 15 x 15 cm. 22 sidor.
189,00 kr*

 Köp för 1199kr.
CEWE FOTOBOK
få 10% rabatt

Använd värdekoden:

NUCFB10

Köp för 1599kr.
CEWE FOTOBOK
få 20% rabatt

Använd värdekoden:

NUCFB20

Köp för 1999kr.
CEWE FOTOBOK
få 30% rabatt

Använd värdekoden:

NUCFB30

stor beställning
Har du en stor beställning?
Om du beställer för minst 5.000 kr. vill vi rekommendera dig att kontakta kundeservice då kan vi hjälpa dig att få ett bra pris. Skriv en mail till support@cewe.se eller ring på tel. 08-525 031 90

CEWE FOTOBOK Beställningsmöjligheter


Du kan själv göra din fotobok med hjälp av vårt kostnadsfria beställningsprogram som du laddar ner till din dator. Med alla fina möjligheter är fotoböcker ett roligt alternativ till de traditionella fotoalbumen. Det är samtidigt det bästa sättet att få glädje av dina bilder, så de inte bara ligger på telefonen eller datorn utan att man ser dem. Oavsett om du vill göra en fotobok från semestern, barndopet, midsommar, bröllopet, konfirmationen eller något annat som t.ex. skapa barnets bok kan du välja bland många olika format, papper och stilar. Det kan du läsa mer om och få inspiration genom att klicka på respektive tema.

Boken påminner om ett traditionellt fotoalbum, men med ett personligare inslag. Du lägger själv in bilder och texter, väljer design och bakgrunder, lägger till ramar och clip-arts m.m. – helt efter din smak. Du kan också hitta inspiration genom att titta på andra kunders exemplar på vår hemsida innan du börjar skapa fotoboken.


Gör olika sorters fotoböcker


När du ska beställa din fotobok har du många valmöjligheter. Nedanför kan du få överblick över vad du kan välja:


Val av papper •   • Fotopapper – matt, blankt eller premiummatt
 •   • Digitaltryck standard
 •   • Digitaltryck matt
 •   • Digitaltryck högglans


Du kan läsa mer om papperstyper på vår hemsida.


Format •   • Stor – vår bästsäljare
 •   • Stor panorama – fotoboken i pa-noramaformat
 •   • XL – fin kvadratisk bok på 30 x 30 cm
 •   • XXL – populär för bröllopsbilder
 •   • XXL panorama – perfekt för stor-slagna naturbilder
 •   • Kvadratisk – en liten kvadratisk fotobok på 21 x 21 cm
 •   • Kompakt panorama – en mindre fotobok på 19 x 15 cm med plats för egen design
 •   • Liten – en bok på 14 x 13 cm som är lätt att ta med i handväskan
 •   • Mini – fina bilder i praktisk storlek från t.ex. semestern eller födelsedagen
 •   • Pure – en liten enkel fotobok som du gör via en app på mobilen


Var uppmärksam på att alla format inte kan kombineras med samtliga pappers- och trycktyper, men de flesta kan. En fotobok i formatet Stor kan t.ex. tryckas med fem olika papperskvaliteter och det är bland annat därför det är en kundfavorit.

Du kan läsa mer på vår sida om format.


Skapa min egen fotobok online?


Hur Hur gör du din egen fotobok online? Börja med att välja hur du vill göra fotoboken. Om du har alla bilder på mobilen föredrar du kanske att använda vår app. Om du däremot har tagit bilderna med en riktig kamera och har överfört dem till din dator, kan du med fördel välja att ladda ner vårt program så du kan sitta och skapa fotoboken där. Om du har många bilder kan det ge bättre överblick när du sitter och sorterar dem i map-par på en stor skärm.


Sortera dina bilder i mappar


Just sorteringsarbetet är viktigt i processen. Ju noggrannare du har sorterat och lagt de bästa bilderna i en separat mapp, desto lättare blir det att göra fotoboken i programmet. Du väljer mappen på vänster sida och kan antingen ladda upp alla bilder på en gång, eller välja bilder manuellt och placera dem där du vill ha dem på sidorna. Om du inte har sorterat dina bilder innan kan det kännas omöjligt att scrolla upp och ner mellan alla bilder som visas i mindre storlek än om du har sorterat dem i en egen mapp på din dator.


Sätt in bilder i boken med rätt upplösning


Tänk på, att om du har använt appen Google Foto som backup för dina bilder är det inte tillräckligt att hö-gerklicka och trycka ”spara som”, om du vill ha dem i mappen på datorn. Då hämtas de inte i hög upplös-ning och du kan inte använda dem i stort format i boken utan att de blir suddiga. Vi markerar med en gul eller röd smiley i menylinjen om bilden är suddig. Tryck på de tre prickarna i det högra hörnet och välj ”ladda ner”, därefter kan du spara. Då får du bilderna i högsta kvalitet – alltså den storlek som du har tagit bilderna i med din mobil. Det fungerar oftast bra för helsideformat. Oavsett vad, rekommenderar vi att du alltid håller koll på färgen på smileyn. Lägg märke till att en bild som blev suddig när du tog den, kan få en grön smiley om upplösningen är hög. Men då kan du så klart se på bilden att den är suddig.


Hur väljer jag ut och sätter ihop bilderna bäst till mit fotoalbum online?


Hur väljer jag bäst när jag ska skapa min fotobok online? Om du har begränsat din bildmapp till de bilder du vill lägga in i fotoboken kan du välja att använda våra designförslag och ladda upp alla bilderna på en gång. Men det kan vara svårt att begränsa mappen så mycket, om du t.ex. har varit på en flera månader lång resa. Om du har rest i Sydamerika har du säkert en massa bilder av Machu Picchu i många vinklar och utsnitt och då kan det vara svårt att veta på förhand hur du vill välja ut och kombinera dem i fotoboken. Eller om du har rest i Asien och har fotograferat fina thailändska tempel i massvis, så är några av bilderna horisontala och andra vertikala. Då kan det vara en fördel att ta med bilder med samma motiv, men i olika format i mappen, så att du kan testa vilka bilder som passar bäst tillsammans på sidan. Många gånger kan det löna sig att välja ut på förhand, om du t.ex. har tagit fyra horisontella bilder av samma motiv, som man många gånger gör när man tar digitala bilder. Annars kan det kännas omöjligt att välja ut passande bilder för din fotobok.

För att skapa en fin fotobok handlar det just om att sätta ihop bilderna på sidorna på bästa sätt och växla mellan stora och små format. Kom ihåg att naturbilder med mycket blå himmel eller stora gröna områden är perfekta som helsidesbilder som du kan lägga andra bilder ovanpå i mindre format. Sätt gärna en ram runt bilderna på det översta lagret så det ser ordentligt ut. Ramarna hittar du i toppmenyn under rami-konen.


Din egen smak och kreativitet är avgörande


Utöver att ha ett system, en struktur och att växla mellan formaten, är alla andra råd när du gör din egen CEWE FOTOBOK en personlig värdering, eftersom man har olika smak och stil. När du ska beställa foto-böcker kan du göra det till en fin och spännande process då du återupplever din resa eller året som gått. Söndagseftermiddagar är perfekta att fördjupa sig i minnen, upplevelser och den kreativa processen. Kom ihåg att ha en god kopp te eller kaffe vid sidan av datorn. När du är nöjd kan du beställa din fotobok.


Skapa fotoböcker online med beskrivningar i


Ett sista tips på hur du gör din fotobok bäst är att komma ihåg att ha med lite text. I våra fotoböcker är det lätt att sätta in texter. Du kan läsa mer om det längre ner på sidan. Du behöver inte ha med särskilt myck-et text, men ett par linjer här och där gör att du kan komma ihåg fler detaljer och höjdpunkterna i foto-böckerna.


Skapa och framkalla en lyxfotobok av högsta kvalitet


Alla våra CEWE fotoböcker är av hög kvalitet både när det gäller tryck och finish. Vi har under många år vunnit flera 'bäst i test'-titlar. Alla våra böcker är av hög kvalitet och vilken du tycker är finast, är en smaksak. Men om du vill ha en fotobok med en lyxig finish, kan vi rekommendera fotopapper som papperstyp. Det är ett "klassiskt" fotopapper med en fram-kallningsteknik som vi traditionellt känner igen från klassiskt framkallade fotografier. Det är en avancerad process i vårt fotolaboratorium i Tyskland. Varje sida i boken sätts ihop av två fotopapper. Först framkallas sidorna som traditionella fotografier. Sedan sätts två sidor samman till ett blad, utan att skarven syns. Detaljer blir ännu tydligare på fotopapper. Om du väljer matt, premiummatt eller blankt är helt upp till dig.

CEWE har tillverkat fotoprodukter i 50 år, alltid med hög kvalitet för ögat. Du kan se vad våra kunder tyck-er på Trustpilot. Det finns även ett urval längst ner på denna sida.


Skapa fotobok med plats för beskrivningar


Om du vill komplettera med beskrivande texter till dina bilder, kan du göra det online i alla våra fotoböcker. Detta kan du göra samtidigt som du lägger in bilder och gör din bok i programmet som du har laddat ner. Texterna hjälper dig att komma ihåg alla viktiga detaljer. Det kan t.ex. vara nam-nen på städerna som du har besökt och roliga detaljer från resan, datumet då barnet tog sina första steg och den första tanden i barnets bok, roliga kommentarer i fotoboken som du ger bort som jul-klapp eller datum för händelser i årsboken från året som gått. Läs mer om vår fotobok med text.


Gör bok med egna bilder som present


Behöver du en bra idé på en present? Fotopresenter väcker alltid glädje och om du väljer att göra en bok med egna bilder i, finns det många möjligheter. Du kan t.ex. göra en fotobok om barnbarnet till dina mor- och farföräldrar i julklapp, skapa en bok till väninnan om hennes möhippa eller en bok till din son med bilder från hans konfirmation. De flesta människor har en massa bilder på telefonen, men det är något helt annat att se dem i en fin bok och inte bara online.


Hos cewe.se hittar du även massor av andra presentidéer. Gör t.ex. en fotokalender, en förstoring på canvas eller något annat. Det är per-fekta presenter. Utbudet är stort, så sprid glädje med dina bilder och hitta en present för just det tillfälle som du behöver presenten.


Beställ en CEWE FOTOBOK online med leverans


Våra leveranstider beror på vilken slags fotobok du beställer. Du kan se din bestämda leveranstid när du gör din beställning, men vi levererar vanligtvis inom 2-9 dagar efter att du har genomfört ditt köp. En CEWE fotobok XXL i panoramaformat tar t.ex. längre tid än en CEWE fotobok som är kvadratisk med häfte och digitaltryck. Det beror även på din leveransform. Du kan välja om den ska levereras till din arbetsplats, till din privatadress eller om den ska hämtas i en butik.


Är du intresserad av att skapa en billig fotobok?


Vi har ett brett sortiment av fotoböcker i olika format och för alla prisnivåer. Vår billigaste fotobok kan du skapa för endast 99 kr. Du kan läsa mer om våra erbjudanden och rabatter på böcker här.


Hållbar produktion


Alla våra fotoböcker är FSC-certifierade och därför kan du köpa böckerna med gott samvete. FSC är en internationell non-profit-märkning som säkrar att det inte fälls fler träd än skogen kan producera, samt att djur och växtliv skyddas.


100 % nöjdhetsgaranti


Alla våra fotoböcker är av hög kvalitet och vi strävar alltid efter att göra den bästa fotoboken. Det är viktigt för oss att du är nöjd och därför erbjuder vi 100 % nöjdhetsgaranti på alla våra CEWE FOTOBÖCKER. Garantin betyder att du har möjlighet att skapa en ny fotobok eller få pengarna tillbaka om du mot förmodan inte är helt nöjd med resultatet.

Ersätt det traditionella fotoalbumet med en fotobok – ett val du aldrig ångrar!


CEWE FOTOBOK - CEWE FOTOBOG