CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Barnets första bok

Barnets första bok

Bilderna från det första året i en CEWE FOTOBOK

 • Leta upp bilderna från ditt barns första år
 • Lägg in dem i en CEWE FOTOBOK
 • Skapa en gåva till ditt barn som kommer att värderas hela livet

Få tips och inspiration till barnets första bok - börja designa den redan idag.

från 399,00 kr *

Hur vill du beställa?

Barnets första bok som fotobok?

I barnets första bok samlar du alla viktiga minnen och milstolpar från ditt barns första levnadsår. Du känner förmodligen igen dem som anteckningsböcker eller ringpärmar med färdiga fäl att fylla i. Den stora fördelen med en fotobok är att du kan välja exakt vilken information du vill ha med i den. Samtidigt blir det snyggare när bilderna trycks direkt på bokens sidor.

Vi rekommenderar ett av dessa format för barnets första bok

Välj ett format som har gott om plats för alla viktiga bilder och texter som du vill ha med - och allt från namnarmband, fotavtryck eller kanske dagens tidning som du enkelt kan fotografera med din telefon och lägga in som bilder. Eller så skapar du en enklare design med färre bilder och information i ett mindre format.

Kom igång med barnets första bok

En fotobok som barnets första bok är ett minne för livet, om en värdefull tid full av kärlek - och roliga milstolpar och anekdoter som är värda att samlas och bevaras. Kom igång med din egen "barnets första bok" med våra tre tips nedan:

Välj en designmall för boken

Du kan skapa en barnbok online, i vår app eller i vårt fotoprogram, vilket är vår rekommenderade metod. Nästa steg att välja en mall för din bok. Varje design har färdiga bildrutor och textrutor i olika utföranden, så det är lätt att lägga in bilder och skriva in text. Du kan också lägga till små clipartbilder med barnfötter och liknande om du vill. Välj den mall du tycker bäst om, sedan kan du alltid anpassa sidorna precis som du vill.

Beställ online

Sortera och samla dina bilder på CEWE myPhotos

Använd vår app CEWE myPhotos, som inte bara ger dig 15 GB gratis lagringsutrymme utan också gör det mycket enklare att skapa fotoböcker. Här kan du sammanställa och sortera dina bilder. Det är dessutom lätt att dela utvalda bilder med din partner, vänner och släkt. De kan lätt lägga till egna bilder i samma mapp som ni alla delar. Sedan kan du enkelt komma åt bilderna när du skapar dina fotoböcker. Så här kan du enkelt överföra bilder från din mobiltelefon till din dator och samtidigt undvika eventuella problem med Apples HEIC-format.

Börja nu

Checklista för innehållet i barnets första bok

 • Bilder från graviditeten och minnesvärda milstolpar och vad du gjorde de dagarna
 • Födelsedata (plats, tid, vikt och längd)
 • Bild från hemkomsten efter förlossningen, och exempelvis bebisens första bad
 • Bilder med mor- och farföräldrar, syskon och andra viktiga personer i barnets liv
 • Regelbundna värden för vikt och längd
 • Sortera de viktigaste bilderna kronologiskt från barnets 1:a och kanske 2:a år: Mammagrupp, dagisstart, första tänderna, barnet kryper, de första stegen, första cykelturen – och andra fantastiska minnen. Sortera bilderna i kronologisk ordning och spara dem med fördel på CEWE myPhotos
 • Du kan få ännu mer inspiration till innehåll längre ner på sidan
Börja nu
Skapa barnets första bok med egna bilder och texter

Skapa barnets första bok med din egen text och bebisbilder

Skapa en CEWE FOTOBOK som barnets första bok. Boken skildrar ditt barns första år med bebisbilder med bilder och text på sidorna, så att de alla fina minnen bevaras för framtiden.

Barnen är så sötar när de är små? Spara och samla ihop alla roliga anekdoter och händelser. Lägg även till bilder och tidpunkter för barnets första tand och första steg.

Istället för att låta bilderna ligga utspridda på olika enheter kan du med fördel samla dem i en vacker bok med många bilder, information och milstolpar under barnets första tid. Samla alla minnen i en vacker fotobok så att du och ditt barn kan minnas och bläddra i boken tillsammans när barnet växer upp.

Barnets första bok som fotobok - det första årets bästa minnen

Spara alla minnen i en personlig och vacker fotobok som både du och ditt barn kommer att ha glädje av i många år framöver. Du känner säker till de förtryckta böcker du kan köpa i flera butiker om barnets första år. Där är det bestämt i förväg vad som ska skrivas och vad man ska lägga till för bilder. Med en CEWE FOTOBOK är det istället du som bestämmer allt från layout till vilka bilder som ska finnas med och om och vilken text ska infogas.

Barnets första bok till ensamma föräldrar och regnbågsfamiljer

Barnets bok för regnbågsfamiljer och ensamma föräldrar

Vår variant av barnets första bok passar alla typer av familjekonstellationer. Där de förtryckta sidorna i de traditionella böckerna ofta har fält med till exempel "pappas familj" kan man i en fotobok helt enkelt samla just de familjemedlemmar och berättelser som är relevanta för just din familjetyp. Kanske är du en ensamstående mamma, kanske är ni två mammor eller två pappor eller har en helt annan familjesammansättning. Du undviker på det sättet tomma utrymmen i boken, och kan istället utöka berättelsen med fler bilder och texter som är relevant för just ditt barn.

Kom igång här

Mer inspiration till Barnets första bok

En foto bok med de bästa bilderna på din gullegris. Den personliga barnboken kommer garanterat att bli en av de mest lästa böckerna, av både dig och ditt barn. Skapa en mitt första år-bok online, snabbt och enkelt, via vårt fotoprogram eller via vår app.

Ditt barns första bok - vad ska den innehålla?

Det är helt upp till dig. Boken "Mitt första år" är föräldrarnas berättelse om sitt barn, berättad på det sätt som just ni vill. Som föräldrar kan det vara svårt att minnas ihåg alla roliga och underbara stunder som ni har med ert lilla barn, och fotoboken hjälper er att bevara alla underbara minnen. Möjligheterna är oändliga och vi hjälper er gärna på vägen. Här är några saker ni bör tänka på:

 • Välj format för fotoboken. Vi har många olika format. Hur stor vill du att boken om ditt barn ska vara? Välj format efter hur stora och många bilder och text du vill ha med.
 • Hur lång period ska boken täcka? Ska det vara barnets första år? Eller perioden från bebis till dagis - eller till första skoldagen? Välj ett lämpligt antal sidorför den historia du vill berätta.
 • Leta upp alla bilder du vill ha med i boken. Du kanske också vill ta bilder av det lilla armband som den nyfödde fick på handleden på sjukhuset med namn och personnummer, samt anteckningar om vikt och längd och andra roliga saker.
 • Och sedan kommer den roliga delen: Lägg in alla bilder - exempelvis från första badet, den första barnvagnsresan, den första julen och mycket mer. Skapa en mapp på din dator för alla de bilder du vill använda i boken. Det gör det lättare för dig att komma igång.
 • Tänk på om du vill lägga till text för att återberätta roliga små historier och söta kommentarer, eller om du vill att bilderna ska tala för sig själva.

Vår version av barnets första bok är väldigt flexibel eftersom du bestämmer bokens layout och utformning helt själv. Dessutom kan du lägga in så många sidor som du behöver och allt innehåll, från omslaget till text, dekorationer och alla bilder, är helt upp till dig.

Hur du skapar barnets första bok online:

 • Ladda ner vår app eller vårt kostnadsfria fotoprogram.
 • Välj till CEWE FOTOBOK och välj vilken storlek du vill ha.
 • Lägg in dina valda bilder i boken och dekorera med cliparts, typsnitt, skuggor och ramar. Det finns många designalternativ, så testa dig fram.
 • Kom ihåg att du kan lägga till fler sidor under tiden du skapar boken, om du behöver det.
 • Lägg fotoboken i varukorgen när du är nöjd och slutför beställningen.
 • Kom ihåg att du alltid kan gå tillbaka och ändra om det är något du inte är helt nöjd med. Om du är inloggad har du också möjlighet att spara din produkt och återvända till den vid ett senare tillfälle.

Det bästa av allt är att du kan skapa din egen personliga "barnets första år"-bok när du vill. Du behöver inte gå ut och köpa den och köa i överfulla butiker, du kan göra den hemma på din dator eller i din mobil. Och eftersom du kan registrera dig på vår webbplats och spara din fotobok kan du arbeta med den då och då, när du vill.

Vad kan du sedan göra med din babys fotobok?

Som nyblivna föräldrar finns det så många saker som man upplever för första gången. Fånga dessa underbara minnen i din babys första bok och återupplev dem om och om igen.

Boken "Mitt första år" är en unik berättelse om de första åren som familj. Den blir en skildring av alla stora och små stunder och kommer att skapa mycket glädje och nöje åt barnet och föräldrarna. Föreställ dig mysiga stunder i soffan där ni tittar på bilderna tillsammans och skrattar åt alla roliga och söta stunder ni har haft.

Kanske vill du öven skapa en återkommande årsbok med en ny barnbok eller familjebok varje år? Boken kommer att uppskattas av alla i familjen ,och kanske även dina barnbarn, när det väl är dags? Influencern Maria Louise har skapart en årsbok om det första mötet mellan sina två barn. Se hur Maria Louises minnen ser ut i olika fotoprodukter från CEWE.

Barnboken är dessutom perfekt som present

Behöver du en present till mor- och farföräldrarna? Gör ett exemplar av Barnets bok till dem också, de kommer garanterat att uppskatta en sådan härlig minnesgåva. Kanske finns det någon annan i familjen som också skulle bli glad av en sådan present? En syster eller bror kanske? Eller kanske kan fotoboken fungera som en present till barnet som barnet kan njuta av när det blir äldre och vill veta mer om sina tidigaste minnen? Annars är det unika bandet mellan barn och föräldrar alltid värt att ta vackra bilder av. Gör därför boken som en gåva till er själva som föräldrar eller ge den till din partner som en gåva när ni firar första mors dag eller fars dag.

Med en unik och personlig barnbok från CEWE kommer ni alltid att komma ihåg allafina stunder med de bästa ni har.

Barnbok till ett bra pris?

Vi vill inte bara erbjuda dig billiga fotoprodukter, utan vackra fotoböcker av hög kvalitet som tål att bläddras i om och om igen. Därför marknadsför vi inte billiga fotoböcker, utan vi satsar på kvalitet som håller länge.

CEWE bildprodukter - använd dina bilder på vackra kreativa sätt

Vill du ha mer inspiration? Kolla in våra inspirationssidor i menyn. Där hittar du fullt av spännande och vackra tips och tricks för dina bildprodukter. Du kan även hitta tips på vad du kan göra med alla vackra bilder du tar. Visste du till exempel att du kan skriva ut dina bilder som förstoringar på fotopapper eller på canvas? Kolla även in våra andra fotopresenter och få inspiration till den perfekta presenten till din partner.

Mycket nöje med att skapa din egen personliga fotobok om ditt barns första år - en bok som du kan njuta av om och om igen.