Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Fotokalender Slider Fotokalender Slider

Bordskalender

Njut av dina bästa minnen på bordet

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Gör en personlig bordskalender 2024 med dina egna bilder

Låt en unik bordskalender med dina personliga bilder pryda ditt kontor. Sprid glädje till någon du tycker om med en fotokalender för 2024, med vackra och roliga bilder i. Välj mellan tre varianter.

Hur vill du beställa din kalender?

Skillnaderna mellan att beställa i vår app, på vår hemsida eller i vårt fotoprogram.

CEWE Fotoprogram

  • Alla funktioner och designmöjligheter
  • Posterlist eller presentförpackning som tillval
  • Välj mellan många designmallar där du kan justera färgerna
VI REKOMMENDERAR

CEWE-appen

  • Smidig tillgång till mobildbilder
  • Välj mellan våra populäraste format
  • Beställ snabbt och smidigt, när och var du vill

På vår hemsida

  • Välj mellan alla våra kalendrar
  • Posterlist eller presentförpackning som tillval
  • Arbeta med dina fotopresenter på dator, surfplatta och smartphone

Beställ en bordskalender 2024 med dina bästa bilder på

Designa din egen personliga fotokalender för bordet. Leta upp några riktigt bra bilder och välj den design du gillar bäst. Få översikt med en bordskalender i kvadratiskt eller avlångt format.

Bordskalender 2024 med bilder

En kalender behöver vi alla. Få en personlig fotokalender med dina egna bilder. Med en kalender mister du inte överblicken. En fotokalender 2024 kan hjälpa dig med att hålla koll på uppgifter och aktiviteter. Använd din kalender till optimal planering och koordinering av din tid. Gör din egen fotokalender som en personlig almanacka hos CEWE.

Gör din egen fotokalender

Du kan designa en fotokalender med dina egna bilder hos oss. Du hittar garanterat en fotokalender som täcker ditt behov. Kalendersortimentet är stort. Vi har exempelvis flera olika väggkalendrar, planeringskalendrar, veckokalendrar, familjekalendrar och bordskalendrar. Oavsett vilken kalender du väljer kan du med hjälp av våra åtskilliga layouts och designer samt dina egna bilder styla din valda fotokalender just precis som du vill. Väljer du till exempel att designa din egen bordskalender kan du välja mellan en stående, liggande eller kvadratisk bordskalender.

Bordskalendrar ger en bra överblick

Med en bordskalender kan du alltid ha dina härligaste bilder stående eller liggande framför dig. Samtidigt ger denna fotokalender dig en bra överblick över den aktuella månaden. En bordskalender för 2024 kan exempelvis användas vid skrivbordet hemma eller på kontoret. Då kalendern är en fotokalender med dina egna favoritbilder är det samtidigt också perfekt att använda en stående bordskalender som dekoration på en bokhylla.

Så enkelt är det att göra en personlig bordskalender hos CEWE

Välj först om du vill ha en stående bordskalender eller en kvadratisk bordskalender. När du har valt den fotokalender som du vill ha kan du välja från en rad layouts, färger och designmallar till din bordskalender. Det finns många layouts och designer att välja mellan så att du garanterat kan göra just precis den kalender du drömmer om. Efter du har hittat en design som du kan tänka dig, laddar du enkelt upp dina egna bilder till din bordskalender.

Många väljer att använda bilder på familj, vänner och husdjur till deras fotokalender, men du kan exempelvis också välja att använda bilder från en härlig semester eller från ditt bröllop till din kalender. Prova dig fram och hitta det sätt som dina bilder passar bäst på i din fotokalender. Med en bordskalender med dina egna favoritbilder får du garanterat en vacker och personlig fotokalender – denna kalender kommer garanterat hjälpa med att påminna dig om de härliga minnena som är på bilderna.

Influencern Maria Louise, som är tvåbarnsmamma, har designat en kvadratisk bordskalender och fyllt den med söta bilder på barnen. Maria Louises minnen syns därför alltid i form av den lilla praktiska fotokalendern som dessutom är lätt att ta med sig.

Välja själv vilken månad och år din bordskalender ska börja

Som en extra bonus kan du själv välja vilken månad och år din bordskalender ska börja. På så vis kan du alltid göra en fotokalender som ser 12 månader framåt, så att du får en 100 % ”oanvänd” kalender.

Bordskalender 2024 som present

En bordskalender 2024 är riktigt bra att använda som present, om du vill ge en fotokalender i t.ex. årsdagspresent. Har din kollega en årsdag, så är bordskalendern både en mycket personlig och användbar fotopresent. Designa en fotokalender med roliga bilder av kollegorna – en sådan bordskalender blir med all säkerhet en hit! Sannolikheten är nämligen stor att bilderna i fotokalendern blir det stora samtalsämnet när kollegorna är på besök på kontoret. Samtidigt kommer denna härliga bordskalender hjälpa din kollega att bevara översikten över de efterföljande månaderna. Gör en vacker och personlig kalender och njut av varje månad under nästa år!

Vill du ha fler fina idéer på vad du kan använda dina finaste bilder till, anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Då får du regelbundet e-post från oss med roliga tävlingar, inspiration och tips på hur du använder dina bilder kreativt, fototips och produktnyheter.