Fotokalendrar > Bordskalender

Bordskalender med dina egna foton

Bordskalender
BORDSKALENDER KVADRATISK

BORDSKALENDER KVADRATISK

Du kan designa din bordskalender med dina egna bilder och välja mellan olika designs och layouts. Det gör att din kalender blir helt unik.

från 159,00 kr*
BORDSKALENDER KVADRATISK – STOR

BORDSKALENDER KVADRATISK – STOR

Kvadratisk, modern, dekorativ: Vår största bordskalender visar dina favoritbilder på 21 x 21 cm.

från 219,00 kr*
STÅENDE BORDSKALENDER

STÅENDE BORDSKALENDER

Oavsett om det är hemma vid skrivbordet eller på kontoret – med den praktiska, stående bordskalendern har du alltid överblick över dina inbokade tider och samtidigt är favoritbilderna med.

från 179,00 kr*
LIGGANDE BORDSKALENDER

LIGGANDE BORDSKALENDER

Inga glömda födelsedagar eller noteringar längre. Behåll överblicken med din individuella planeringskalender till bordet.

från 179,00 kr*

Bordskalendrar med egna bilder

En kalender behöver vi alla. Få en personlig fotokalender med dina egna bilder. Med en kalender mister du inte överblicken. En fotokalender kan hjälpa dig med att hålla koll på uppgifter och aktiviteter. Använd din kalender till optimal planering och koordinering av din tid.

Gör din egen fotokalender som en personlig almanacka hos CEWE.

Du kan designa en fotokalender med dina egna bilder hos oss. Du hittar garanterat en fotokalender som täcker ditt behov. Kalendersortimentet är stort. Vi har exempelvis flera olika väggkalendrar, planeringskalendrar, bordskalendrar och familjekalendrar. Oavsett vilken kalender du väljer kan du med hjälp av våra åtskilliga layouts och designer samt dina egna bilder styla din valda fotokalender just precis som du vill. Väljer du till exempel att designa din egen bordskalender kan du välja mellan en stående, liggande eller kvadratisk bordskalender.

Med en bordskalender kan du alltid ha dina härligaste bilder stående eller liggande framför dig. Samtidigt ger denna fotokalender dig en bra överblick över den aktuella månaden. En bordskalender kan exempelvis användas vid skrivbordet hemma eller på kontoret. Då kalendern är en fotokalender med dina egna favoritbilder är det samtidigt också perfekt att använda en stående bordskalender som dekoration på en bokhylla.

Så enkelt är det att göra en personlig bordskalender hos oss: Välj först om du vill ha en stående bordskalender, en liggande bordskalender eller bordskalender i metallställ. När du har valt den fotokalender som du vill ha kan du välja från en rad layouts, färger och designmallar till din bordskalender. Det finns många layouts och designer att välja mellan så att du garanterat kan göra just precis den kalender du drömmer om. Efter du har hittat en design som du kan tänka dig, laddar du enkelt upp dina egna bilder till din bordskalender. Många väljer att använda bilder på familj, vänner och husdjur till deras fotokalender, men du kan exempelvis också välja att använda bilder från en härlig semester eller från ditt bröllop till din kalender. Prova dig fram och hitta det sätt som dina bilder passar bäst på i din fotokalender. Med en bordskalender med dina egna favoritbilder får du garanterat en vacker och personlig fotokalender – denna kalender kommer garanterat hjälpa med att påminna dig om de härliga minnena som är på bilderna.

 

Välja själv vilken månad och år din bordskalender ska börjaSom en extra bonus kan du själv välja vilken månad och år din bordskalender ska börja. På så vis kan du alltid göra en fotokalender som ser 12 månader framåt, så att du får en 100 % ”oanvänd” kalender.

En bordskalender är riktigt bra att använda som present, om du vill ge en fotokalender i t.ex. årsdagspresent. Har din kollega en årsdag, så är bordskalendern både en mycket personlig och användbar present. Designa en fotokalender med roliga bilder av kollegorna – en sådan bordskalender blir med all säkerhet en hit! Sannolikheten är nämligen stor att bilderna i fotokalendern blir det stora samtalsämnet när kollegorna är på besök på kontoret. Samtidigt kommer denna härliga bordskalender hjälpa din kollega att bevara översikten över de efterföljande månaderna. Gör en vacker och personlig kalender och njut av varje månad under nästa år!