CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Skicka ett vykort

Skicka ett vykort

Gör vykortet online och skicka det

 • Välj mellan 2 olika format
 • Designa online
 • Skickas direkt till mottagaren
från 81,75 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format:

 • 148 x 104 mm
 • 210 x 105 mm

Material:

270 g/m²-kartong med laminering

Skicka ett vykort online med din egen bild!

Gillar du att laga mat? Drömmer du om att samla alla dina favoritrecept i din egen kokbok? Gör din egen fotobok här som en kokbok. Använd dina egna bilder och skapa den mest personliga kokboken.

Skickar du också vykort till vänner och familj när du är ute och reser? Då känner du säkert igen att du många gånger har hunnit hem innan vykortet kommer fram? Det är irriterande när man är långt hemifrån och vill skicka en liten hälsning till dem därhemma. Nu är det slut med vykort som aldrig hinner fram eller som kommer alldeles för sent. Läs om hur du kan göra för att det ska gå snabbare.

Gör vykortet online och skicka det

Skicka ett vykort med vår populära foto app; CEWE Fotovärld. Appen finns till iPhones, iPads och Android och är enkel, användarvänlig och inte minst; helt gratis. Se hur du tillverkar och skickar ett vykort med vår App:

 • Börja med att välja kortets storlek. Det finns två möjligheter: Vanlig storlek på vykort och ett lite större på 21 x 10 cm
 • Tillåt att dina bilder på telefonen får användas
 • Välj bilden du vill ha på ditt vykort
 • Skriv din hälsning på kortet, avsluta med din personliga underskrift
 • Skriv namn och adress på den som ska motta kortet
 • Lägg det i varukorgen, slutför beställningen och kortet är redo att skickas
 • Som en extra rolig detalj kan du välja ditt eget foto (eller en annan bild från din telefon) som frimärke. Vi ser till att kortet får rätt porto.

Nu borde det lyckas att vykortet från de varma länderna kommer fram till mottagaren innan du själv kommer hem från resan.

Kom ihåg att du kan göra egna kort och skapa inbjudningar med dina egna bilder här på CEWE.

Vykort av dina semesterbilder – gör det här

Ska du ut och resa och vill du skicka en kärleksfull hälsning till dem där hemma? Då är det perfekt att göra ett vykort online och skicka det. Det är superenkelt att göra det. Du ska bara ha en bra bild. Ut och leta efter ett vackert motiv från semesterplatsen. Är det en särskilt fin naturbild? Eller är det ett foto av barnen i vattnet? Vilken av dina semesterbilder vill du visa dem där hemma? Sätt in din bild, skriv texten och låt oss fixa resten.

Har du tagit många snygga bilder? När du kommer hem från semestern kanske du vill sätta in dina semesterbilder i en CEWE FOTOBOK med plats för text. Då bevarar du alla minnen för evigt. Få inspiration på hur du förevigar dina semesterminnen i en fotoresebok.

Skicka vykort på ett nytt smart sätt – och bevara nostalgin

Det var en gång då man på semestern låg på en solsäng och skrev vykort i handen, spekulerade över var man kunde köpa frimärken och på om kortet överhuvudtaget skulle hinna fram. Och det var väldigt sällan vykortet kom fram innan man själv hade kommit hem. Kommer du ihåg det?

Du kan fortfarande skicka fysiska vykort som mottagaren får i sin brevlåda. Skillnaden är bara att du fyller i vykortet online, laddar upp bilden du vill ha på kortet och skickar beställningen till oss. Vi trycker kortet åt dig, frankerar det och skickar det.

Gör vykortet online och skicka det direkt till mottagaren

Se här hur du ska göra:

 • Gå på jakt efter ett vackert motiv som du vill ha på ditt vykort eller använd en av bilderna du redan har
 • Välj ut ett kort bland alla våra designmallar
 • Ladda upp din bild
 • Skriv text på kortet
 • Skicka din beställning

Då ser vi till att kortet trycks i fin kvalitet och att det levereras till den du vill ska ha ditt vykort. Det fysiska vykortet är en personlig hälsning, gjort online. Enkelt och smart!

Du gör kortet online, vi trycker det och skickar vykortet direkt till mottagaren som du har valt.

När kan du använda funktionen?

Det är perfekt att göra vykorten online och få skickat dem när du är på semester. Nästan alla har ju telefoner med bra kameror, så ta några stämningsfulla semesterbilder, gör dem till vykort och vips så är de redan på väg. Du slipper köpa frimärken, hitta postlådor, komma på vad det heter på ett annat språk osv…

Det är enkelt och går snabbt. Dessutom är du säker på att dina vykort kommer fram, så du inte spiller onödig tid och pengar.

Skicka ett julkort online

Är du också ute i sista minuten med att skicka julkort till familj och vänner? Det är ju så mycket att tänka på i december och ibland är det svårt att få tid att köpa julkort, skriva en hälsning och adresserna och få skickat dem i god tid.

Använd vår vykort-funktion när du vill skicka årets julkort! Det är perfekt. Du sparar massor av tid! Dessutom kan du göra dem nästan oavsett var du är. För du har ju som regel alltid din telefon nära till hands, eller hur?

Dessutom kan du snabbt och enkelt ta nya bilder av barnen, ert julpyntade hem eller hunden med tomteluva på som du kan använda på ditt julkort. Ladda upp bilden på kortet, skriv text och adress, och skicka det. Det går snabbt och enkelt och mottagaren blir glad för den personliga hälsningen med en fin bild på.

Nu fick du även en idé till en födelsedagshälsning, ett Alla Hjärtans Dag-kort eller bara en personlig hälsning till någon du tycker om.

Du kan välja mellan två storlekar på vykortet, antingen vanlig vykort-storlek eller ett lite större. Avsluta med en personlig underskrift. Nu är ditt vykort redo att skickas.