CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Förstoring
Förstoring
Förstoring
Förstoring

Förstoring på standardpapper

Dina bästa bilder i stort format

Ge dina motiv den plats de är värda: Förstora dem på blankt fotopapper.

 • Förstoring på blankt standardpapper
 • Fotopapper i hög kvalitet
 • Färgåtergivning av hög kvalitet
från 49,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Format:

 • 15 x 20 cm (15,2 x 20,3 cm)
 • 20 x 30 cm (20,3 x 30,5 cm)
 • 30 x 45 cm (30,5 x 45,7 cm)
 • 40 x 60 cm (40,6 x 61 cm)
 • 50 x 75 cm (50,8 x 76,2 cm)

Material:

Blankt fotopapper

Produktinformation:

Ljusbeständig yta

Välj mellan flera olika format. Häng upp snygga och personliga bilder på väggen.

Förstora dina bilder på blankt fotopapper
Förstoring

Stora bilder på blankt papper

Vackra färger och tydliga detaljer: Med denna förstoring på blankt fotopapper kan du ge ditt hem en personlig prägel eller ge bort en unik present som garanterat skapar glädje hos mottagaren. Fotopappret är ljusbeständigt och återger dina bästa motiv i högsta kvalitet..

Fotoförstoring på fotopapper

Gör en fotoförstoring på fotopapper av dina bästa bilder

Du kan exempelvis hänga upp fotoförstoringen i vardagsrummet, på barnens rum eller på kontoret, och få en fin och personlig väggdekoration . Att förstora dina vackra bilder är alltid en bra idé.

Gör fotoförstoringar i olika varianter

Beställ en fin fotoförstoring av dina bilder på fotopapper hos CEWE. Vi använder den bästa tekniken på marknaden och med din fina fullträff kan resultatet inte bli annat än fantastiskt. Bilderna kan förstoras i många olika storlekar och om du laddar ner vårt kostnadsfria beställningsprogram kan du göra dina bilder i många olika utformningar. Du kan bland annat välja:

 • Gör en vanlig fotoförstoring så att din fullträff verkligen kommer till sin fulla rätt. Du kan exempelvis göra en stor fotoposter till tonårsrummet med en bild på alla vännerna. Eller en vacker landskapsbild att hänga i vardagsrummet.
 • Gör en förstoring som ett fotocollage med dina bästa bilder. Dina bilder kombinerade i ett fotocollage är en bra idé för alla som inte kan välja ut en bild att förstora eller som bara gillar att bilderna blir lite livligare och intressantare att se på. Men var noga med att collaget inte blir rörigt att se på när du kombinerar bilderna. Det gör du bland annat genom att välja bilder som har samma färger eller tema. Temat kan exempelvis vara bilder från din semester, bröllopsfoton eller dina fina fullträffar av barnen. ”Keep it simple” är ett gott råd när du gör ett fotocollage är för då kommer bilderna till sin fulla rätt.

 • Tryck bilder i olika storlekar. Vi gör fotoförstoringar som passar precis där du hade tänkt att de skulle hänga.

Alla dina bildförstoringar kan stylas och dekoreras som du vill så att de passar till din inredning. Du kan exempelvis göra svart-vita väggbilder även om du har tagit bilderna i färg. Du får ett mycket bra resultat och alla valmöjligheter genom att ladda ner vårt beställningsprogram när du ska framkalla bilder. Och med en förstoring av dina bilder får du alltid en individuell och personlig utsmyckning av ditt hem som du kan njuta av i många år framöver.

Beställ fotoförstoring av dina bilder på fotopapper hos CEWE

Det kan du göra snabbt och lätt. Se här:

 • Börja med att ladda ner vårt program. Det ska du använda oavsett om du ska göra fotoförstoringar eller andra väggbilder, fotoalbum, kort och inbjudningar eller någon av våra övriga fina fotoprodukter. Du kan också göra flera av våra produkter direkt på vår webbplats, men med programmet får du riktigt många möjligheter för att designa och anpassa din produkt så att den blir precis som du vill ha den.
 • Ladda upp de bilder du vill göra förstoringar på och välj format. Här ska du tänka på att välja längden på fotots kortsida. Längden på den andra sidan beror på vilket sidförhållande du har tagit bilden med. Det innebär att om du beställer 10 cm-bilder så blir bilderna 10 cm på kortsidan.
 • När du har laddat upp en eller flera av dina bilder och har valt storlek på varje fotoförstoring, kan du lägga bilderna i varukorgen och avsluta beställningen.

Och så kan du se fram emot att få bildförstoringar av absolut bästa kvalitet. Varje förstoring trycks på högglansigt fotopapper som ger dig optimala färger och skyddar fotoförstoringen mot ljusets påverkan. Dina favoritbilder förtjänar ett speciellt format. Därför rekommenderar vi att du gör en fin och färgstark förstoring av dina bilder på fotopapper här hos oss.