Fotopresenter

Varför välja CEWE?

Svensk kundeservice

Avhämtning i butik

Billigare frakt

100% tilfredshedsgaranti

100 % nöjdgaranti

På alla CEWE fotoprodukter

100% tilfredshedsgaranti

Snabb och bekväm leverans

Välj mellan flera leveranssätt

100% tilfredshedsgaranti

Testvinnare

Vi vinner gång på gång!

Art Prints

Art Prints

Dina bästa bilder vackert uppvisade

Se alla våra fotopresenter

TEXTILIER

TEXTILIER

Med vår professionella designeditor kan du designa din fotopresent helt personligt efter dina egna önskemål och kombinera med designmallar. Det finns inga gränser!
från 89,00 kr*
Muggar

MUGGAR

Du kan dekorera muggar, flaskor, vattenflaskor o.dyl. med din favoritbild med vacker design - även extra stort i panoramaformat.
från 129,00 kr*
Presenter från hjärtat!

DEKORATION

Dekorativa presenter med stämningsfulla effekter. Dessa personliga fotopresenter ger rummets inredning en sista touch.
från 109,00 kr*
SPEL OCH GOSEDJUR

SPEL OCH GOSEDJUR

Använd dina vackraste bilder till att skapa ett spel eller en leksak som är helt speciell. Upplev dina bilder bit för bit som pussel eller kortspel.
från 109,00 kr*
Skrivartiklar

SKRIVARTIKLAR

Designa snabbt och enkelt personliga skrivartiklar till skolan, kontoret eller privat. Lägg enkelt till dina härligaste bilder.
från 129,00 kr*
Art prints

Art prints

Dina bästa bilder som kreativa konstverk

Presentkort

Presentkort

Ett presentkort är alltid en bra idé till en födelsedag, bröllop eller andra tillfällen. Välj mellan 6 olika belopp. Presentkortet gäller hela produktsortimentet från CEWE FOTOBOK, inbjudningar, kalendrar, fotopresenter osv.
från 100,00 kr*

 Beställ 3
fotopresenter -
få 10% rabatt

Använd värdekoden:

3GAVE10

Beställ 4
fotopresenter -
få 15% rabatt

Använd värdekoden:

4GAVE15

Beställ 5
fotopresenter -
få 20% rabatt

Använd värdekoden:

5GAVE20

stor beställning
Har du en stor beställning?
Om du beställer för minst 5.000 kr. vill vi rekommendera dig att kontakta kundeservice då kan vi hjälpa dig att få ett bra pris. Skriv en mail till support@cewe.se eller ring på tel. 08-525 031 90

Designa egna fotopresenter med bilder


Den perfekta presenten är gjord med kärlek och noga utvald till den man tycker om. Se vårt stora utbud av fina fotopresenter och välj en som dina kära blir riktigt glad för. Utbudet är stort och dekorerat med dina eller era egna utvalda bilder kan presenten inte bli mer personlig.

Fotopresenter innan jul


Vi producerar snabbt och erbjuder snabb leverans, inom 1-2 veckor. Beställ nu, och du mottar snart dina personliga fotopresenter med posten. Vi arbetar extra snabbt innan jul och vår kundservice sitter redo att hjälpa dig, om du behöver det.

Så här gör du fotopresenter med dina egna bilder


Det är lätt och går snabbt att göra dina personliga presenter. Se här hur du ska göra:

  • • Välj din produkt. Välj därefter antingen att designa din fotopresent direkt på vår hemsida, det är enkelt, eller ladda ner vårt gratis beställningsprogram. Vårt program ger dig massor av designmöjligheter och du kan dekorera din produkt på olika sätt. Var uppmärksam på att det inte är alla produkter som kan göras på båda ställena.

  • • Ladda upp din bild och lägg till cliparts och eventuell text

  • • Lägg fotopresenten i varukorgen och slutför din beställning

  • • Fotopresenten är på väg. Nu kan du se fram emot att motta den!

Gör till exempel en fotocollage eller du kan förstora bilder.

Hitta den bästa fotopresenten till honom


Åh, ja, den är alltid svår, eller hur? Vad ger man till en man som har allt? Många kvinnor tycker det är svårt att hitta på en personlig och fin present till honom. Nu behöver du inte leta mer. Vi har garanterat en fotopresent som han blir glad för. Överväg följande:

  • • Ska han ha något till kontoret? Det kan vara en bra idé om han arbetar mycket och ofta sitter på sitt kontor. En mugg med foto på, är en av våra klassiker och finns i många varianter. Tror du inte han blir glad för en mugg med en bild av er två tillsammans? Eller kanske en fin spiralkalender så att han kan hålla koll på alla inbokade tider? Självklart med en fin bild, som du har valt.

  • • Vill du hellre ge honom något till hemmet? Ett riktigt snyggt kristallfoto med en bild av hela familjen, kommer att göra både honom och resten av familjen glad. Eller vår helt unika dörrskylt som du själv har designat med bilder av familjen och din egen text, dekoration och färger? Det är det säkert ingen annan på vägen som har.

Fotopresenterna kan självklart användas vid många tillfällen, så nu kanske du har fixat både julklappen och presenten till farsdag?

De bästa fotopresenterna till dem du tycker om – mugg, pussel eller något annat


Vem ska du göra glad med fina fotopresenter? Vi erbjuder presenter med foto på till både barn, vuxna och alla där emellan. Se här:

  • • En magisk mugg är den perfekta presenten här i de kalla vintermånaderna då många familjer myser inomhus med varm choklad. Muggen är svart, men när du häller varm vätska i den, dyker ditt motiv upp. När muggen kyls ner igen försvinner bilden. Alla barn tycker det är riktigt kul!

  • • Har du hittat adventspresenterna till i år? Gör ett pussel till din dotter med en bild av henne och bästa vännen. Eller kanske en gemensam present till hela familjen med ett foto av båda barnen och hundvalpen?

  • • Kuddar och gosedjur, spel och matlådor, vi har allt.

Letar du efter en särskilt rolig fotopresent?


En present som fungerar perfekt som ett humoristiskt inslag på presentbordet är vår snökula med foto. Här kan du sätta in bilder av vännerna, av huvudpersonen eller av dig själv och ge till flickvännen/pojkvännen. Den presenten har han eller hon inte redan.

Som du kan se hittar du alltid ett stort utbud hos oss, av de bästa fotopresenterna till både barn och vuxna och det finns en fotopresent för alla tillfällen. Alla produkter kan tillverkas med dina egna bilder och därmed kan du göra en personlig fotopresent av den bästa kvaliteten till dina kära eller till dig själv.