Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK och förstoringar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Gör fotopresenter med dina egna foton online Gör fotopresenter med dina egna foton online

Fotopresenter

Hitta den perfekta presenten

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN
Spel Slider Spel Slider

Pussel

För stora och små. Ditt eget Ravensburger-pussel av hög kvalitet med upp till 1500 bitar.

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN
Dekoration Slider Dekoration Slider

Dekoration

Unika och personliga gåvor till nära och kära.

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN
Dryckeskärl slider Dryckeskärl slider

Muggar

Njut av kaffe eller andra drycker i en personlilg mugg.

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Alla kategorier med fotopresenter

Inspiration

Hur vill du beställa dina fotopresenter?

Du har följande möjligheter

CEWE-appen

 • Designa och beställ var du än är
 • Enkla designmöjligheter
 • Spara dina projekt i appen
VI REKOMMENDERAR

Beställ online

 • Snabb och enkel beställning
 • Ingen installation nödvändig
 • Fungerar på alla enheter

CEWE Fotoprogram

 • Många designmöjligheter
 • Enkel installation på PC eller MAC
 • Spara projekt lokalt i din dator

Vad tycker våra kunder om CEWE?

Designa egna fotopresenter med bilder

Den perfekta presenten är gjord med kärlek och noga utvald till den man tycker om. Se vårt stora utbud av fina fotopresenter och välj en som dina kära blir riktigt glad för. Utbudet av hemmagjorda presenter är stort och dekorerat med dina eller era egna utvalda bilder kan presenten inte bli mer personlig.

Fotopresenter innan jul

Vi producerar snabbt och erbjuder snabb leverans, inom 1-2 veckor. Beställ nu, och du mottar snart dina personliga fotopresenter med posten. Vi arbetar extra snabbt innan jul och vår kundservice sitter redo att hjälpa dig, om du behöver det.

Så här gör du fotopresenter med dina egna bilder

Det är lätt och går snabbt att göra dina personliga presenter. Se här hur du ska göra:

 • Välj din produkt. Välj därefter antingen att designa din fotopresent direkt på vår hemsida, det är enkelt, eller ladda ner vårt gratis beställningsprogram. Vårt program ger dig massor av designmöjligheter och du kan dekorera din produkt på olika sätt. Var uppmärksam på att det inte är alla produkter som kan göras på båda ställena.
 • Ladda upp din bild och lägg till cliparts och eventuell text
 • Lägg fotopresenten i varukorgen och slutför din beställning
 • Fotopresenten är på väg. Nu kan du se fram emot att motta den!

Gör till exempel en fotocollage eller du kan förstora bilder.

Hitta den bästa fotopresenten till honom

Åh, ja, den är alltid svår, eller hur? Vad ger man till en man som har allt? Många kvinnor tycker det är svårt att hitta på en personlig och fin present till honom. Nu behöver du inte leta mer. Vi har garanterat en fotopresent som han blir glad för. Överväg följande:

 • Ska han ha något till kontoret? Det kan vara en bra idé om han arbetar mycket och ofta sitter på sitt kontor. En mugg med foto på, är en av våra klassiker och finns i många varianter. Tror du inte han blir glad för en mugg med en bild av er två tillsammans? Eller kanske en fin spiralkalender så att han kan hålla koll på alla inbokade tider? Självklart med en fin bild, som du har valt.
 • Vill du hellre ge honom något till hemmet? Ett riktigt snyggt kristallfoto med en bild av hela familjen, kommer att göra både honom och resten av familjen glad. Eller vår helt unika dörrskylt som du själv har designat med bilder av familjen och din egen text, dekoration och färger? Det är det säkert ingen annan på vägen som har.
 • Du kan också ge honom något att mumsa på. Vilken man säger nej tack till en läcker chokladbit? Med en presentask kan du ge honom kombinationen av god choklad och vackra bilder på dig och honom tillsammans, eller på er familj - bilderna trycks på asken. Kanske har du fina bilder från en spännande resa eller en rolig familjeutflykt som du kan använda som design på presentförpackningen. En sån kärleksfull och aptitlig present får man inte varje dag!

Fotopresenterna kan självklart användas vid många tillfällen, så nu kanske du har fixat både julklappen och presenten till farsdag?

De bästa fotopresenterna till dem du tycker om – mugg, pussel eller något annat

Vem ska du göra glad med fina fotopresenter? Vi erbjuder presenter med foto på till både barn, vuxna och alla där emellan. Se här:

 • En magisk mugg är den perfekta presenten här i de kalla vintermånaderna då många familjer myser inomhus med varm choklad. Muggen är svart, men när du häller varm vätska i den, dyker ditt motiv upp. När muggen kyls ner igen försvinner bilden. Alla barn tycker det är riktigt kul!
 • Har du hittat adventspresenterna till i år? Gör ett pussel till din dotter med en bild av henne och bästa vännen. Eller varför inte ge bort en uppsättning färgpennor till din son eller dotter som älskar att rita monster? Eller kanske en gemensam present till hela familjen med ett foto av båda barnen och hundvalpen?
 • Kuddar och gosedjur, spel och matlådor, vi har allt.

Få mer inspiration på unika presenter du gör själv med dina egna bilder.

Letar du efter en särskilt rolig fotopresent?

En present som fungerar perfekt som ett humoristiskt inslag på presentbordet är vår snökula med foto. Här kan du sätta in bilder av vännerna, av huvudpersonen eller av dig själv och ge till flickvännen/pojkvännen. Den presenten har han eller hon inte redan.

Som du kan se hittar du alltid ett stort utbud hos oss, av de bästa fotopresenterna till både barn och vuxna och det finns en fotopresent för alla tillfällen. Alla produkter kan tillverkas med dina egna bilder och därmed kan du göra en personlig fotopresent av den bästa kvaliteten till dina kära eller till dig själv.

Vad tycker våra kunder om CEWE?