CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Gosedjur
Gosedjur
Gosedjur
Gosedjur
Gosedjur
Gosedjur

Gosedjur

En gosig vän för stora och små!

Att kramas och leka med: Nallen, haren och älgen har din finaste bild på sina t-shirts.

  • Personliga gosedjur
  • Din personliga favoritbild på gosedjurets T-shirt
  • Tvättas i 30° C
  • CE-certifierat
299,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Material:

  • Utvändigt material: 100 % polyester
  • Fyllning: 100 % polyesterull med beanbags
  • T-shirt: 100 % bomull
  • Tvättas i 30° C

Tryckbar yta:

4,8 x 4,8 cm

Storlek:

  • Nalle: sittande ca. 15 cm, stående ca. 20 cm
  • Hare/älg: stående 30 cm

Personliga gosedjur med din egen bild

Nallen – din bästa vän

Tänk på hur mycket en älskad nalle har betytt för dig som barn. Det är precis på samma sätt idag och nallar kan ges till barn i alla åldrar. Både stora och små njuter det goda sällskapet som en skön mjuk teddybjörn erbjuder.

Nallar kan man både gosa med, sova med, leka med och berätta hemligheter för, som ingen annan får veta. Och helt ärligt, vem har inte en nalle från barndomen hemma i gömmorna eller har gett den vidare till barnen? Kanske var den alldeles för söt för att slängas eller var den ett härligt minne av många timmars lek och gott sällskap.

En nalle med foto på tröjan blir ett ännu personligare gosedjur som varje barn kommer att älska. Välj mellan en björn, en älg eller en hare. De är ca. 20 cm höga.

Så här gör du

Sätt dig i lugn och ro och titta igenom dina fina bilder. Vilken ska vara på gosedjurets tröja? Ladda upp bilden i vårt designprogram Utforska alla möjligheter som finns för att lägga till text, illustrationer osv. Öppna förhandsgranskningen och se det färdiga resultatet innan du beställer Lägg i varukorgen, följ anvisningarna för att beställa och din nalle är nu på väg

Tröjan med ett foto på kan tas av nallen och både nallen och tröjan kan tvättas i tvättmaskinen i 30 grader.

Gosedjur är viktiga för barns trygghet

Gosedjur är nödvändiga under svåra perioder i barnens liv. Det är viktigt för barnen att ha deras bästa vän med sig när det händer nya saker som de kanske är lite otrygga med. Tänk på följande situationer:

Första dagen på förskolan. Hur många barn har inte med sig deras favoritnalle den första dagen på förskolan? Då kan teddybjörnen vara riktigt bra att ha med om man är lite blyg och överfull av alla nya intryck.

På besök hos doktorn eller tandläkaren. Alla barn vill ha med sig en mjuk nalle som de kan sitta och krama när det händer något som de inte känner sig bekväma med.

När det är sovtid. Det är kanske den viktigaste stunden då barnet verkligen behöver ro och trygghet. Vad är bättre än att lägga sig tillrätta under täcket, få en godnattpuss av mamma eller pappa och lägga sig nära intill favoritnallen? Det ger trygghet när ens bästa vän är där och att den dessutom är mjuk att kramas med gör absolut ingenting.

Använd också nallen med foto på tröjan till att ge bort i present. Det måste vara den bästa födelsedagspresenten, att få en söt, mjuk nalle med ens egen bild på. Ge även en nalle till dopet, som present till bebisen. Först är det nog föräldrarna som gillar den söta nallen mest med en bild av barnet på magen, men snart kan barnet njuta av den söta presenten i många år. Men akta – när barnet har förälskat sig i en nalle, är det ofta en kärlek som varar i många år! Några barn kramälskar en bestämd nalle i många år, medan andra leker och myser med många olika. Det är nyttigt och skönt för barnet att ty sig till ett älskat gosedjur och det kommer en dag då nallen inte är så spännande längre. Det kan också vara roligt för barnet att rita med färgpennor eller spela foto-memo med sin kamrat. Men kom ihåg – den får inte slängas! Man vet aldrig när man behöver en kram från sin bästa vän!