Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Fyra söta presenter till bebis

Saknar du idéer på vad en bebis ska få i present? Få inspiration här!

Känner du någon som har välsignats med en liten skatt som sprider glädje och lycka? Letar du efter den bästa presenten till bebisen för dopet, första besöket eller den första födelsedagen? Här får du fyra tips på perfekta presenter till bebisar.

En present till bebis för livet

Under det första året i barnets liv sker utvecklingen i en rasande fart, så att föräldrarna knappt hänger med. Är du faster eller moster till en ny liten världsmedborgare kommer du förmodligen att bombarderas av söta bebisbilder. Samla alla fina bilder i en fotobok. Föreviga alla förstagångsupplevelser som första badet, första maten vid bordet, första sommaren och första badet. Kom ihåg att det även går att lägga till texter och notiser. Föräldrarna kommer att älska fotoboken, och innan du vet ordet av kommer barnet också att älska att se bilder från "när jag var liten". Det är helt enkelt den finaste fotopresenten till bebisen, som kommer att bläddras igenom om och om igen.

Skapa din fotobok här

Bebisens första bok

Flicka tittar i en CEWE FOTOBOK Kids med bild på sig själv och syskon
EN CEWE FOTOBOK Kids kan följa barnet i många år framöver

En CEWE FOTOBOK Kids är en genialisk present till en bebis. Bokens tjocka sidor med rundade hörn gör den perfekt för små bebisfingrar att bläddra i. När du designar din fotobok kan du välja att fylla den med familjemedlemmar som bebisen kan känna igen, men du kan även ta med bilder från barnets vardag eller av barnets favoritleksaker.

Tips: Om du designar din CEWE FOTOBOK Kids med bilder på bebisens familj kan den vara ett trygghetsskapande element, som säkerställer en lättare inkörning på förskolan eller hos dagmamman.

Påbörja din babybok här

En söt present till bebis

Nallebjörn som bär en t-shirt med en bild av en bebis på magen sitter på armstöden
Den mjukaste presenten till en bebis: En nalle med motiv på magen

Om du vill ge bort en mjuk present till bebis, så är ett mjukisdjur en klassiker. Du kan välja mellan en klassisk nallebjörn, en älg och en hare, med en personlig bild på magen. Välj en bild på dig, föräldrarna eller på bebisen själv.

Skapa en nalle med foto som blir barnets kära vän

En present som dekorerar barnrummet

En väggbildg med en bebis på hänger över en byrå
Den finaste dekorationen för väggen - en personlig bild är en vacker present till bebis

Även om bebisen med största sannolikhet kommer att sova i samma rum som sina föräldrar de första månaderna, kommer bebisen med tiden att ha sitt eget rum. Hjälp föräldrarna att inreda rummet mysigt och personligt med en fin förstoring. Om du väljer ett familjefoto kommer bebisen redan vid 9-10 månaders ålder att skratta och le mot de välbekanta ansiktena på bilden. En sådan väggbild med ett personligt motiv är både en vacker och funktionell present till bebisen – och till föräldrarna!

Hitta alla våra väggbilder här

Om du själv är förälder till en liten guldklimp kan skapa en personlig och unik barnets första bok. Inspireras av Janni Lund Nicolaisen som har gjort barnets bok med retrotryck.

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Unikt erbjudande för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.