CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Konfirmationsbok - Skapa en fotobok om konfirmandens liv.

En personlig konfirmationsbok

Ge bort en CEWE FOTOBOK full av barndomsminnen

  • Välj ut bilder från konfirmandens barndom
  • Lägg in dem i en CEWE FOTOBOK
  • Ge bort en konfirmationspresent för livet

Inspireras av våra tips för en personlig konfirmationsbok här - eller börja designa direkt.

från 399,00 kr *

Hur vill du beställa?

En riktigt personlig konfirmationspresent

En CEWE FOTOBOK fylld med bilder från konfirmandens barndom fram till idag är ett riktigt bra presenttips. Samla in bilder från familj och vänner och fyll boken med roliga och söta ögonblick och historier.

Tolv smarta tips för din fotobok

En fotobok om konfirmandens barndom är en gåva full av kärlek.

Använd en bokmall

Använd en av våra smarta bokmallar som grund för din konfirmationsbok för att skapa den extra snabbt och smidigt. I det här exemplet har vi använt mallen "Our Highlights", som finns under temat "Årsbok" i vårt fotoprogram. Mallen är lätt att anpassa - du kan flytta, ta bort och lägga till nya element.

Börja nu

Skriv en fin introduktion

När man designar en fotobok om konfirmandens barndom sträcker sig perioden vanligtvis över 13-14 år, så det är en bra idé att dela in boken i kapitel. Om du inkluderar sidnummer och en innehållsförteckning blir det lätt för läsaren att hitta i boken.

Du kan också inleda boken med en söt hälsning till huvudpersonen.

Börja nu

Fakta om huvudpersonen

Lägg lite extra tid på att hitta roliga fakta om huvudpersonen. Hur många andra har samma förnamn? Vad betyder namnet? Hur många har samma födelsedag? Det finns inga gränser - och Google kan hjälpa dig med många roliga fakta.

Börja nu

Historiska händelser

Googla och kolla upp vilka historiska händelser som inträffade på huvudpersonens födelsedag, eller året då hen föddes. Det blir ett roligt och lärorikt tillägg i boken.

Börja nu

Den söta bebistiden

Söta babybilder kan man aldrig få nog av, och det är roligt för huvudpersonen att få se alla söta bilder på sig själv som bebis. Du kan också ta med bilder från graviditeten, ultraljudet eller armbandet från förlossningsavdelningen. Kom ihåg att du också kan lägga till text, till exempel "mitt första bad" eller "mitt första ord".

Börja nu

Dopet - den första stora festen

Dopet eller namngivningen brukar vara barnets första stora fest, och då tas det många bilder. Kanske har du ett gruppfoto som skulle passa? Om du har sparat några av tackkorten från festen kan du fotografera av dem och lägga in dem i boken.

Börja nu

Från bebis till småbarn

Om du har flera roliga och söta bilder från tiden på förskolan kan du göra ett eget kapitel med dem. Under den här perioden upplever barnen många nya saker. Det kan också finnas handavtryck eller andra kreativa projekt som kan ingå i boken.

Börja nu

Det stora förskolebarnet

På förskolan skapar barn vanligtvis sina första riktiga vänskapsrelationer. Kanske finns det bilder från utklädning, sång, lek och musik som kan få vara med. Det är också under den här tiden de första riktiga teckningarna ritas. Fanns det en extra söt teckning som kan fotograferas av?

Börja nu