Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Konfirmation

Så förvandlar du de bästa konfirmationsbilderna till väggbilder

Få dina favoritbilder från konfirmationsdagen förstorade och inramade och använd väggbilderna för att dekorera och smycka hemmet

Efter en trevlig konfirmation är kameran fylld med en massa bilder från en underbar dag. Använd några av alla fina konfirmationsbilder för att dekorera väggarna. Det är både dekorativt och personligt att använda sina egna bilder som inredning i hemmet. Dekorera väggarna med härliga minnen från dagen – vi har ett stort utbud av olika typer av väggbilder och ramar, så att du kan designa precis den konfirmationsväggbild som passar bäst i vardagsrummet, hallen eller tonårsrummet hos er. Med tre enkla steg för hur du får dina konfirmationsbilder förstorade som vackra och stilrena väggbilder.

1. Välj ut de konfirmationsbilder du vill förstora

Börja med att välja ut dina favoritbilder från den stora dagen. Ska det vara ett porträttfoto på konfirmanden, en bild på hela familjen tillsammans, eller kanske en bild på konfirmanden med sina syskon? Om det är svårt att välja kan du skapa ett snyggt fotocollage med alla favoritbilder från den stora dagen.

Naturligtvis kan du beställa flera olika väggbilder som du kan hänga upp bredvid varandra för att skapa en personlig fotovägg, eller så kan du hänga upp enskilda väggbilder i olika rum om du vill sprida ut bilderna på flera ställen i hemmet. Du kan få konfirmationsbilderna förstorade på olika material som exempelvis canvas, självhäftande förstoring, bild på trä och som bild på akrylglas. Vi har ett stort utbud av format så att du kan få dina favoritbilder från den stora dagen i hög kvalitet.

2. Hitta en passande ram

Ramar kan hjälpa till att lyfta fram dina konfirmationsbilder på ett snyggt och stilrent sätt, så att bilderna visas upp på bästa sätt. Vissa typer av väggbilder, som ett foto på canvas eller ett bild på aluminiumplatta, är dekorativa i sig och behöver inte nödvändigtvis en ram. Men för många andra typer av bilder hjälper en ram till att komplettera och framhäva en bild.

Ramar kan till ge dina konfirmationsbilder en stilren eller mjuk look, framhäva bilderna eller ge bilderna en minimalistisk look. Vi har olika träramar, akrylramar och metallramar. Du kan också välja en ram som matchar ett eventuellt genomtänkt tema för konfirmationen. Kanske har du haft ett naturtema för konfirmationen och då kan det vara så att en posterlist i ek är rätt sätt att rama in konfirmationsbilden på.

Möjligheterna är många, så det är bara att utforska vårt stora utbud av ramar och välja den som passar dig bäst. Du kan prova det genom att ladda upp den valda konfirmationsbilden och se hur den kommer att se ut med olika slags ramar. På så sätt kan du få en känsla för helhetslooken och hitta den ram som passar allra bäst.

Tips: Se här hur du hänger upp dina väggbilder så att de passar in på ett bra sätt i din inredning.

3. Olika sätt att beställa väggbilder på

När du väl valt ut en konfirmationsbild eller bilder du vill förstora, kan du välja att beställa online på cewe.se, i vår foto app CEWE Fotovärld eller via vårt populära och kostnadsfria design- och beställningsprogram.

Tips: När du har designat en eller flera väggbilder från konfirmationen kan du lätt beställa flera exemplar. Då har du en personlig present redo även till morföräldrarna. De kommer utan tvekan att uppskatta en fin konfirmationsbild - kanske till och med en bild på dem tillsammans med konfirmanden.

Vi hoppas att väggbilderna kommer att pryda ditt hem och påminna om en trevlig dag - mycket nöje med att designa konfirmationsbilderna!

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Unikt erbjudande för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.