CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Cewe cards
Cewe cards
Cewe cards
Cewe cards

Placeringskort

Designa perfekta dekorationer för din fest!

För födelsedagar, bröllop eller jubileum: Personliga placeringskort är dekorativa på det fina festbordet.

  • Stort urval av exklusiva designmallar – något för alla tillfällen
  • Placeringskort med dina gästers namn
  • Exklusivt digitaltryck
  • Skyddande laminering
  • 100 % nöjdhetsgaranti
från 189,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Format:

5 x 10 cm

Material:

300 g/m² - kartong

Leverans:

10-pack

Placeringskort för din festdukning

Skapa feststämning med unika bordsdekorationer!

Placeringskort för bröllop, konfirmation, dop och andra stora fester

Personliga placeringskort med eget motiv på är gör festbordet ännu mer personligt. Lägg till ett foto av brudparet eller dopbarnet och sätt pricken över i:et på din dukning.

Placeringskort för dop

Placeringskort för dop

Ska du anordna ett dop? Då borde det inte vara svårt att hitta en söt bild på dopbarnet och lägga in den på dina personliga placeringskort. Kanske vill du använda samma bild som på dopinbjudningarna? Eller så kan du välja en nyare bild. Fotografera ditt barn i sin dopklänning eller dopdräkt i god tid före dopdagen så att du kan få hem placeringskorten i god tid före dopet. Välj en designmall och en stil som passar dig, och gör dina egna placeringskort som passar till just din fest. Kanske vill du använda en mall med söta små fötter på, eller något mer neutralt, eller så kanske du vill ha ett roligt placeringskort. Designa dem så att de matchar din dopdukning och gör dem personliga med ditt eget foto som motiv.

Beställ online
Placeringskort för bröllop

Placeringskort för bröllop

Till bröllopet kan du skapa placeringskort och menyer med samma design för att skapa en genomgående stil. Du kan även använda samma mall för inbjudningskort och för tackkorten efter bröllopsfesten. På både placeringskort och menyer kan du lägga in ett fint foto av er tillsammans. Kanske har du ett fint foto från förlovningen eller så föredrar du en avslappnad semesterbild på er två. Du kan designa placeringskorten precis som du vill ha dem. Du kan skapa en unik look genom att använda ditt foto tillsammans med cliparts och egentext.

Tips: Håll en röd tråd på dina inbjudningar, placeringskort, menyer och tackkort med samma bild och design.

Beställ online
Placeringskort för konfirmation

Bordskort för konfirmation

Var ska moster Kathrine sitta? Och hur blir det med kusin Andreas och hans familj? Placeringskort vid en konfirmation är alltid en bra idé! Lägg in en fin bild av konfirmanden på placeringskorten och dekorera korten med fina cliparts som löv, blommor eller något som intresserar huvudpersonen. Kanske fotbollar, katter eller något helt annat - du kan välja mellan ett stort urval av cliparts och givetvis dina egna bilder, så att du kan göra både menyn och placeringskorten precis som du och konfirmanden vill ha dem. Du kan också designa både inbjudningskort och tackkort i samma stil - dina gäster kommer att bli imponerade. Få mer inspiration till konfirmationen.

Beställ online

Personliga placeringskort med egen bild på för din fest

Personlig bordsdekoration

Designa personliga placeringskort här

Ska du gifta dig, ha dop eller konfirmation år? För att få en personlig stil behöver du eleganta och unika placeringskort och menyer till dukningen och festens utsmyckning. Se alla möjligheter att vara kreativ med våra vackra kort av fin kvalitet och dina egna bilder. Du kan göra egna kort och inbjudningar för alla tillfällen med vårt designprogram.

Unika placeringskort till årets stora fester

Samma sak gäller för placeringskorten. Du kan göra egna vackra bordsplaceringskort till bröllopet, konfirmationsfesten eller barndopet. Till bröllopet kan du sätta in en bild av det vackra brudparet på menykortet. På placeringskorten till konfirmationen kan du sätta in en bild av den fina konfirmanden eller en söt bild av dopbarnet när ni ska göra bordsplaceringskort till dopet.

Använder man fortfarande placeringskort?

Ja, det gör man faktiskt till de flesta stora festerna. Till de lite mer avslappnade festerna brukar folk få sätta sig där de vill, men till de stora festerna som t.ex. bröllop, konfirmation eller dop brukar man göra en bordsplacering och sätta både ett placeringskort och menykort på bordet.