Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Konfirmation

Dekorera med bilder på konfirmationsfesten

Använd bilder som festdekoration och skapa en personlig stil på konfirmationsfesten

Festdekorationerna är en viktig del av konfirmandens stora dag. Skapa personliga dekorationer tillsammans med konfirmanden, som passar till festens tema och konfirmandens stil. Med egna bilder som dekoration får festen en personlig känsla.

Allt för festbordet

Med bilder på bordet ger du dina gäster något att prata om

Placeringskort

Ett klassiskt placeringskort har bara gästens namn, men våra placeringskort kan även utformas med bilder, till exempel av konfirmanden som bebis. Och varför inte lägga till bilder på gästerna för att göra dem ännu mer personliga? Om du vill ha en annan look än klassiska placeringskort passar både fotoklistermärken och Retro Prints utmärkt som placeringskort.

Skapa dem här

Menyer

Menykorten visar först och främst dagens meny, men våra menykort kan utformas på alla fyra sidor, så det finns gott om plats för en välkomstsång och dagens program. Du kan också lägga till bilder i dina menyer, så låt fantasin flöda.

Skapa dem här

Bilder till festbordet

Komplettera blommorna på bordet med bilder på konfirmanden. Det kan vara mysiga, söta och roliga bilder från barndomen fram till den stora dagen. De kommer garanterat att skapa en härlig stämning och samtal bland gästerna, som kommer att kunna berätta personliga minnen från olika situationer. Använd klassisk bildframkallning, Retro Prints eller kvadratiska bilder.

Det finns många andra sätt att använda bilder under konfirmationsfesten. Läs vidare för att se hur du kan göra något extra med presentbordet.

Så dekorerar du presentbordet

Se till att presentbordet blir extra personligt - även i början av festen

Gästbok

Lägg till en extra gåva på presentbordet i form av en gästbok, där alla gäster kan skriva en liten hälsning under festdagen. En CEWE FOTOBOK på digitaltryck standard passar perfekt att skriva med vanlig penna i, och kan naturligtvis dekoreras med bilder och en liten text när du beställer den. Tänk på att lämna gott om plats för hälsningar. Om du inte vill ha några bilder i gästboken kan en anteckningsbok också användas som gästbok.

Klistermärken för goodiebag

Placera godispåsar till gästerna i ena änden av presentbordet. I dessa kan du lägga en liten hälsning från konfirmanden i form av ett hälsningskort, lite godis, såpbubblor, tomtebloss eller liknande, som kan användas som stämningshöjare för ett gruppfoto. Dekorera sedan dina goodiebags med fina fotoklistermärken.

Skapa dem här

Vimplar med bilder

Skapa vimplar med bilder på konfirmanden - blanda bebis-, barn- och tonårsfoton. Det är lätt, går snabbt och skapar en härlig stämning.

Vimplarna kan hänga över presentbordet, men kan också hänga från bordet.

Kolla in vår guide för vimplar

Välkomna gästerna med en personlig välkomstskylt - eller visa upp din konfirmationssång i stort format. Låt dig inspireras nedan.

Andra fina tips för dekorationer till konfirmationsfesten

Gör den stora dagen extra fin med en genomtänkt stil på hela festen

Välkomstskylt och bordsplan

Välkomna dina gäster med en vacker välkomstskylt. Du kan välja att helt enkelt skriva "Välkommen till Annas konfirmation", eller så kan du lägga till en tidslinje med dagens program och komplettera med en bild på konfirmanden. Bild på skumplatta är perfekt att använda som skylt och finns i både stående och liggande format - och i många olika storlekar. Passa på att även skapa en bordsplaceringsskylt för festen.

Skapa den här