Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Konfirmationsgåvor till en kille

Konfirmation

Konfirmationsgåvor till honom du letar tips på en fin konfirmationspresent till

Om det är en kille som ska konfirmeras kan du hitta en personlig konfirmationspresent här på CEWE. Se våra förslag på presenter till honom här.

Ska du gå på en killes konfirmation och inte vet vad du ska ge honom i present? Då har vi här några bra tips på konfirmationsgåvor till honom.

1. En fotobok om hans liv

Vår CEWE FOTOBOK har blivit testvinnare flera gånger och har många designalternativ. Du kan skapa den snabbt i vår app eller ladda upp mobilbilderna till CEWE MyPhotos och använda designguiden i vårt designprogram. Då skapas fotoboken nästan helt automatiskt. Om du har känt konfirmanden i många år - det kan vara din son, ditt gudbarn, din brorson eller någon annan nära släkting - kan du samla minnen från hela konfirmandens liv i en fotobok. Annars kan du göra en fotobok med gemensamma upplevelser. Till exempel en semester eller andra vardagssituationer som är härliga att minnas när konfirmanden är äldre.

Testa ett av dessa tre format för fotoboken om hans liv

2. En kreativ och personlig present till en kille som ska konfirmera sig

Om du ska ge bort pengar i konfirmationspresent så kan du göra även detta mer personligt. Vi har ett stort utbud av bildprodukter för personlig "förpackning". Framkalla en bildbox med 30, 50 eller 100 roliga bilder, från konfirmandens liv. Sedan kan du välja att skriva beloppet på den främre bilden eller lägga pengar mellan de två första bilderna. Om du vill kan du klistra ett färgglatt klistermärke på den så att pengarna inte försvinner lika lätt presentbordet.

Bildbox med 30, 50 eller 100 bilder, bilder i retrostil eller i kvadratiskt format

3. Ett personligt mobilskal

Gör ett mobilskal med egen bild på till konfirmandens telefon. Om konfirmanden kommer att få en ny telefon kan du kolla med föräldrarna så att skalet passar. Du kan beställa mobilskal för alla modeller - från äldre till helt nya. Se vårt sortiment för iPhone, Samsung och Huawei-telefoner. Välj till exempel ett mjukt silikonskal och lägg till en rolig bild på konfirmanden tillsammans med sina vänner. Eller kanske familjens husdjur.

Populära mobilskal

4. En väggbild till killarnas, tjejernas eller barnens rum

Skapa en personlig förstoring med ett motiv ur deras liv. Det kan vara en semesterbild eller en bild från konfirmandens favoritsport eller hobby. Det kan också vara idrottsidoler, favoritband eller något annat. Leta upp en bild av bra kvalitet som du kan använda. Välj mellan olika material som fotopapper, inramade förstoringar, bild på skumplatta eller canvas.

Välj mellan olika typer av vackra väggbilder

5. Små, roliga presenter till honom

Vill du komplettera en present du redan köpt, och göra den mer personlig? Gör nyckelringar med personliga bilder eller en musmatta med hans favoritfoto att använda när han spelar. Vi har ett stort urval av roliga fotopresenter med egna bilder som du kan inspireras av. Kanske en mugg med en bild på, eller en anteckningsbok.

Tre tips på roliga fotopresenter till honom

Kolla även in våra tips för konfirmationspresent till henne, och andra tips på konfirmationspresenter.

Dessutom kan du hitta flera inspirerande artiklar omkring konfirmation. Läs exempelvis om dekorationer och förberedelser inför konfirmationsfesten och inte minst personliga inbjudningskort till konfirmationen.

Vi är nöjda när du är nöjd

Kom ihåg att du alltid kan utnyttja vår 100% nöjdgaranti. Om du är missnöjd med något efter att du fått din produkt, eller om du har gjort fel, kan du alltid få pengarna tillbaka. Vi är nöjda först när du är nöjd.

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Unikt erbjudande för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.