Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Fem tips för personliga och kreativa konfirmationspresenter

Vi har ett stort utbud av fina fotoprodukter som passar perfekt som konfirmationspresenter – designa den present som passar din budget bäst

Letar du efter en fin och personlig konfirmationspresent? Något annat än smycken eller pengar? Eller kanske du helt enkelt söker en extra liten konfirmationspresent till konfirmanden? Här får du fem smarta tips för att skapa personliga och kreativa konfirmationspresenter.

1. Skapa ett coolt mobilskal till tonåringen

Om det är något ungdomen verkligen använder ofta så är det deras mobiltelefoner. Så varför inte ge bort en konfirmationspresent som passar perfekt till en av deras mest värdefulla ägodelar? Med ett skal med bild på kan konfirmanden eller få en personlig prägel på sin telefon, och samtidigt skyddas mobilen mot stötar och slag. Designa mobilskalet med en snygg bild och lägg till text. Vi har många skydd och fodral i olika material som vart och ett ger ett speciellt uttryck – välj det som passar konfirmanden bäst och se fram emot att ge bort en smart och praktisk konfirmationspresent.

Tips: Kom ihåg att kolla vilken modell konfirmanden har, så du är säker på att välja ett skal som passar. Vi erbjuder bland annat iPhone skal och Samsung skal med bild på.

2. Ge bort en personlig väggbild som konfirmationspresent

Har du haft en speciell upplevelse tillsammans med konfirmanden, eller har du kanske en riktigt bra, rolig, galen eller kärleksfull bild på er tillsammans? Förstora bilden till en snygg väggbild som konfirmanden kan hänga på väggen i sitt rum. Du kan få bilden i många olika storlekar och du kan välja bland flera olika typer av material, beroende på vilken stil du önskar. Komplettera väggbilden genom att välja en snygg ram som tillval och få bilden att framstå ännu bättre. En unik, varm och personlig konfirmationspresent till konfirmanden.

Tips: Efter konfirmationen har du säkert många fina konfirmationsbilder som kan bli vackra dekorationer på väggarna.

3. Skapa en mugg med bilder på konfirmanden

En mugg passar perfekt till både kaffe, te och varm choklad. En mugg med foto på är både ett roligt, praktiskt och personligt förslag på konfirmationspresent. Ge bort en fotomugg med bilder på dig och konfirmanden, så att hen blir påmind om er relation och fina upplevelser tillsammans varje gång muggen används. Vi har fotomuggar i olika storlekar och material. Om konfirmanden gärna vistas i naturen så är en robust och lätt emaljmugg en passande konfirmationspresent.

4. Överraska konfirmanden med ett pussel

Pusslet har fått en renässans de senaste åren, bland både stora och små. Det är riktigt kul att fördjupa sig i att pussla ihop alla bitar till ett fint motiv. Med ett Ravensburger pussel kan du ge konfirmanden en present som hen kan njuta av i många timmar. Designa pusslet med en personlig bild och välj mellan olika antal bitar.

Tips: Du kan också använda pusslet som en rolig överraskning, där konfirmanden ska pussla ihop alla bitar för att få reda på vad den riktiga konfirmationspresenten består av. Designa till exempel pusslet med en bild av en tv, en mobiltelefon eller en konsertbiljett, beroende på vad presenten består av. Ett roligt och annorlunda sätt att överraska konfirmanden. Och så får hen två konfirmationspresenter i en – det är smart!

5. Skapa en fotobok om konfirmandens liv

Vill du slå på stort och ge bort en större och ännu mer personlig konfirmationspresent kan du skapa en fotobok till konfirmanten, med bilder från livets små och stora stunder. Det är en kreativ och vacker gåva att ge bort, som garanterat kommer att uppskattas resten av livet.

Ta hjälp av mamma, pappa och vänner till konfirmanden och samla ihop roliga, fina och söta bilder på konfirmanden, från bebis till ungdom.

Tips: Om du har tidningsurklipp och andra kreativa inslag som du vill ha med i boken kan du skanna in dem och enkelt lägga till dem i din fotobok. Få fler tips på fotobok till konfirmanden här.

Så här beställer du konfirmationspresenterna

Vi hoppas att du har fått inspiration för att skapa personliga konfirmationspresenter att ge bort på den stora dagen!

Det är enkelt och går snabbt att designa de olika produkterna i vår foto app eller i vårt kostnadsfria design- och beställningsprogram. Du kan även designa produkterna online direkt på CEWE.se där du även kan hitta inspiration till en massa andra fina fotopresenter som kan användas som konfirmationspresenter.

Mycket nöje!

Du kanske även är intresserad av detta?

Välkomstförmån

Få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar og fotokalender*
  • Unik välkomstförmån
  • Kreativa idéer och tips
  • Få ännu mer inspiration
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK och förstoringar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.
Tack så mycket :)
Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!
Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.