Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Apple Apple

iPhone-skal

Bästa möjliga skydd för din iPhone

Översikt över alla iPhone modeller

Hitta din modell

iPhone-skal till t.ex. iPhone 6, 7, 8 och X

iPhone-skal med din egen bild på

Letar du efter ett häftigt iPhone-skal som kan skydda din kära ägodel? Har du också tröttnat på de genomskinliga silikonskalen eller de traditionella skalen som görs i massvis och som alla har? Då behöver du inte leta mer!

Gör ditt personliga iPhone-skal med din egen bild tryckt på. Alla har en mobiltelefon idag och riktigt många har en iPhone. Den följer trofast med oss hela dagen, vi sätter stort värde på den och vill helst inte vara utan den. Så var rädd om den och skydda den mot stötar osv.

Skydda din iPhone

Du använder din iPhone många gånger om dagen, därför ska du vara rädd om den. Det är du med ett bra skal av bra kvalitet. Våra skal skyddar mot stötar och repor så att du kan ha din telefon länge.

Oavsett vilket mobilskal du väljer till din telefon, kan du vara säker på att få ett skal av bra kvalitet och med en bild i skarpa, klara färger som håller länge. Det finns nästan ett otal av designmöjligheter, så att du kan styla ditt iPhone-skal precis som du vill.

Designa ditt iPhone-skal själv i läder, silikon eller andra varianter

Du kan välja allt från modell och material till den bild som ska finnas på ditt skal. Bilden laddar du upp på vår hemsida. Se här vilka andra valmöjligheter du har:

  • Hårdskal, silikonskal och läderskal
  • Sideflip eller downflip etui
  • Dessutom diverse cliparts i våra designmallar samt möjlighet att sätta in texter, färger, bakgrunder osv.

Det var bara ett utplock, det finns många fler valmöjligheter.

Välj bilder till ditt eget mobilskal

Vem vill du se på flera gånger om dagen?

Behöver du inspiration till vem som ska vara på bilden på ditt nya iPhone-skal? Eller har du flera möjligheter som du inte kan välja mellan:

  • Din mamma. Okej, det kanske är för mycket? Men det blir rätt så kul, eller hur?
  • Din älskade. Det är självklart. Då kan du hålla honom eller henne i handen flera gånger om dagen, även om ni inte är tillsammans hela tiden.
  • Dina barn. Självklart. De är ju det bästa du har. Välj ett fint porträtt av dottern eller gör en tokig eller rolig familjebild och sätt den på ditt skal. Då kan du alltid visa upp din familj.
  • En fin bild från en resa du har varit på. Ja, det finns ju ingen som säger att det ska vara en bild av en person. Vad sägs om en riktigt fin bild från en härlig händelse eller ett snyggt foto från en semester?
  • Ditt husdjur. Har du en söt hundvalp? Eller har din katt fått kattungar?

Oavsett vilket foto du vill ha på ditt skal ska du tänka på hur ofta du har din telefon i handen under dagen. Hitta en bild som gör dig glad, för du ska titta på den många gånger varje dag.

Du kan fortfarande designa skal till din iPhone 4 och iPhone 4s. Se även våra skal med bilder till andra telefoner, bland annat Samsung och Huawei.