Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Gör julkort med dina egna bilder Gör julkort med dina egna bilder

Julkort

Skicka kärleksfulla hälsningar inför årets julfirande!

Beställ här

Topp 5: Dessa julkortsmotiv är våra kunders favoriter

Hitta din favorit och skapa vackra julkort med dina egna bilder och texter

#1 10-pack inkl. vita kuvert

368,00 kr*

#2 10-pack inkl. vita kuvert

368,00 kr*

#3 10-pack inkl. vita kuvert

378,00 kr*

#4 10-pack inkl. vita kuvert

298,00 kr*

#5 10-pack inkl. vita kuvert

378,00 kr*

Inspiration till dina julkort

Hemmagjorda julkort med ett personligt foto och en kärleksfull julhälsning skapar glädje som varar ända in i det nya året. Gör dina egna julkort som enkla eller dubbla kort.

Expresskort

Skapa vackra och personliga kort direkt på en CEWE Fotostation

Inspiration till årets julkort

Julkort ska självklart göras med egna bilder. Här är några söta och roliga idéer för dina julkort 2023

Hur vill du beställa dina kort?

Skillnaderna mellan att beställa i vår app, på vår hemsida eller i vårt fotoprogram.

CEWE-appen

 • Designa och beställ var du än är
 • Enkla designmöjligheter
 • Spara dina projekt i appen
VI REKOMMENDERAR

Online

 • Snabb och enkel beställning
 • Ingen installation nödvändig
 • Fungerar på alla enheter

CEWE Fotoprogram

 • Många designmöjligheter
 • Enkel installation på PC eller MAC
 • Spara projekt lokalt i din dator

Skicka julkort med dina egna bilder

Skapa årets julkort här och skicka en personlig julhälsning till vänner och familj. Välj en snygg bild och en designmall så är du redo att beställa årets finaste julkort. Det blir fint på anslagstavlan eller kylen!

Idéer till dina julvykort i 2023 innan du kan beställa

Leta fram de bästa bilderna och ladda upp dem på vår hemsida. Beroende på vilken mall du väljer har du möjlighet att dekorera dina kort med olika typer av clipart och skapa fina julkort:

 • Dekorera dina julkort med ramar och skuggor

 • Lägg till färger

 • Infoga text

Det finns flera designmöjligheter, men försök att ’keep it simple’. Låt färgerna passa ihop, det blir snyggt. Grönt, vitt och rött är ju traditionella julfärger, men även lila och silver ser tjusigt ut. Prova dessutom vår prisvinnande designeffekt där du kan dekorera dina julvykort med guld, silver eller strukturlack. Genom att exempelvis framhäva "God jul" med hjälp av denna effekt får du ett elegant och annorlunda uttryck på ditt kort. På så sätt kan du vara säker på att ditt personliga julkort med foto kommer att få en framträdande plats på kylskåpsdörren under julmånaden.

Du kan välja mellan flera olika korttyper när du gör egna julkort online. Både enkla fotokort och dubbla kort kan användas som julkort, så välj det som passar dig.

Vem ska du glädja med at beställa och skicka ett personligt julkort med foto?

De flesta har som tradition att skicka personliga julkort till vänner och familjemedlemmar man inte har möjlighet att träffa under julen. Man skriver och berättar hur det är och vad som hänt under året och avslutningsvis önskar man en riktigt god jul.

Men kom ihåg att även företag skickar julvykort. Har du ett företag och vill skicka en julhälsning som tack för gott samarbete under det gångna året? Skicka ett företagsjulkort. Det framställer ditt företag i positiv dager och dina samarbetspartner och affärsförbindelser kommer att känna sig uppskattade.

Dessutom är det även runt jul vi ibland tänker på dem vi inte träffat eller haft kontakt med på länge. Att man inte ses betyder inte nödvändigtvis att man glömt, och kanske tänker du ibland på en gammal vän eller bekant och funderar på hur han/hon har det? Skicka en julhälsning, det kan man som gammal vän bara bli glad av.

God jul hälsningar - lång eller kort hälsning?

En god jul hälsning kan ta lång eller väldigt kort tid att skriva. Om du har många julkort att skicka kanske du inte hinner skriva en lång och detaljerad god jul hälsning till varje mottagare. Om du behöver skicka iväg några få julvykort kanske du har bättre tid att skriva en spännande hälsning på ditt julkort.

Vår rekommendation är att om du vill göra dina egna julkort, ta dig tid att skriva en god jul hälsning som innehåller viktiga händelser och roliga upplevelser från året som gått. Det brukar ge mottagaren den bästa upplevelsen av att läsa din julhälsning. Genom att ta dig tid att skriva en genomtänkt god jul hälsning får du också ut det mesta av att se tillbaka på årets händelser. Det kan faktiskt vara riktigt trevligt att skriva julhälsningar som innehåller mer än "God Jul"! Självklart ska din julhälsning inte vara så lång att den inte får plats på ditt julvykort, så tänk på vilka händelser du vill skriva om innan du sätter pennan mot pappret.

Julinspiration

När du skapar årets foto julkort kan du också kolla in våra andra julinspirerade sidor. Till exempel kan du få idéer för:

Se även CEWEs tips på julklappar med designtips för att göra de finaste och mest personliga julklapparna.

CEWE önskar dig och dina nära och kära en riktigt god jul och ett gott nytt år! Kom ihåg att föreviga de fina stunderna genom att ta en massa bilder som du kan använda när du ska göra fotoböcker, fotopresenter och andra spännande produkter. Du hittar många presentidéer här hos CEWE.

Gör en årsbok över det gångna året

Juletider är även tiden då man kan samla årets minnen i en årsbok. Gör en fotobok med familjens stora och små betydelsefulla händelser under året som gått. Det kan vara nya familjemedlemmar, en flytt eller utbyggnad av huset, eller kanske har det skett något spännande på jobbfronten. Och barnens milstolpar är självskrivna till familjens årsbok. Har Clara tappat sin första tand? Har Fredrik börjat skolan eller Mille konfirmerat sig? Samla minnena i en vacker och personlig CEWE FOTOBOK med plats för text, så kan du berätta lite om familjens viktigaste ögonblick.

Kundservice - Frågor om att göra egna julkort?

Vi har en utmärkt kundservice som sitter redo att svara i telefon eller via mejl för att hjälpa dig. Ring eller skriv till oss om du har frågor om utformningen och designen av dina egna julkort med foto eller om det är något annat du undrar över.