Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Julklappstips för varje budget

Gör personliga julklappar med dina egna bilder på - samtidigt som du håller din presentbudget

Behöver du lite julinspiration och har en budget som du vill hålla dig till? Vi har samlat flera julklappsidéer för olika budgetar. Personliga julklappar med egna bilder på finns i alla prisklasser: upp till 250 kr, 300-400 kr, upp till 700 kr och över 700 kr.

Julklappar upp till ca 250 kr

Om din presentbudget är ca 250 kr kan du designa flera olika personliga julklappar. Många går snabbt att skapa med bara en bild.

Julklappar för 300-400 kr

Om din budget är ca 300 kronor kan du skapa den mest personliga julklappen: en CEWE FOTOBOK. Exempelvis som julklapp till en vän, med gemensamma minnen i, eller en CEWE FOTOBOK Kids till de yngsta i familjen.

Julklappar för 500-700 kr

En favorit bland julklapparna med en budget på upp till 500 kronor är en CEWE FOTOBOK med hårt omslag och matt fotopapper. Boken är tillverkad med layflatbindning som gör att du slipper skarven i mitten av ett uppslag, och den är superelegant. Du kan också skapa ett personligt pussel.

Julklappstips från 700 kr och uppåt

Med en budget på över 700 kronor kan du gå "all in" på de julklappar du designar här på CEWE, och ge bort julklappar som verkligen imponerar. Julklappar med dina egna bilder som motiv kommer att skapa glädje hos mottagaren.
CEWE FOTOBOK med effektlack och personligt etui

CEWE FOTOBOK med effektlack och personligt etui

Har du en högre budget än 700 kr? Då rekommenderar vi att fylla en av våra CEWE FOTOBÖCKER med vackra bilder från era gemensamma upplevelser. Välj effektlack på framsidan för en elegant look och vårt prisbelönta personliga etui att förvara fotoboken i.

Skapa i vårt fotoprogram

Är det någon annan du behöver presenter till?

Testa våra olika presentguider och få massor av tips och inspiration till årets julklappar

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första order
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoden när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koden gäller på hela din första beställning av fotoprodukter. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.