Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Personliga julklappar till mamma och henne

Få fina julklappstips till mamma, som är personliga och lätta att beställa. Hitta årets julklappar till mamma och julklappar till henne - till de som inte har några önskemål på önskelistan, och överraska din mamma med en unik present från hjärtat till jul.

Förstoring på standardpapper

Ge ditt motiv den plats det är värt: Framkalla det på fotopapper!

från 29,00 kr*

Julklappar till mamma och till hon som inte önskar sig något

Få inspiration på unika och personliga julklappar till mamma och henne - som går rakt in i hjärtat. Hos oss kan du enkelt beställa en fotobok med egna bilder på dig och den som betyder mest för dig.

Saknar du julklappstips till din mamma? Din käresta eller partner? Din svärmor? Din vän? Vi kanske alla känner hon som har allt och säger att hon inte önskar sig något.

Personliga julklappar till mamma

Den bästa julklapp till mamma är en personlig present. Det är därför fotopresenter är så självklara julklappsidéer, eftersom de med dina personliga bilder passar perfekt in i denna kategori.

Nedan hittar du ett antal julklappstips till mamma med egna foton på - eller till henne i familjen eller vänkretsen som du inte vet vad du ska ge.

1. Ge din mamma en fotobok i julklapp

En fotobok är den perfekta julklapp till mamma och du kan skapa den med en mängd olika teman. Det kan till exempel vara från en gemensam semester, en barnbok om barnbarnet, en årsbok om i år, året som gått - eller ett år som du har speciella minnen från. Slutligen kan du också skanna in gamla foton och berätta en historia från din barndom, göra en släktforskningsbok eller digitalisera några av familjens gamla bilder eller analoga filmer som annars skulle glömmas bort. Möjligheterna är många.

2. Den perfekta julklappen till mamma är en personlig väggbild

Hos oss på CEWE kan du förstora bilder och på så sätt säkra en julklapp till mamma, som hon garanterat kommer att värdera högt. Välj till exempel en vacker landskapsbild från en resa eller en plats som har personlig betydelse för din mamma. Om det nyligen har kommit barnbarn till världen kan du ge henne några vackra porträttfoton eller familjebilder som förstoringar.

Du kan välja mellan flera material för de förstorade väggbilderna, beroende på personlig smak och stil, och vad som bäst passar din mammas hem eller hon i familjen eller vänkretsen som du gör den personliga julklappen till:

3. En fotokalender med härliga bilder är en perfekt julklapp till mamma

Ge din mamma, moster, flickvän, mormor - eller till henne som inte önskar sig något - en fotokalender i julklapp. Det är en riktigt fin julklapp till mamma och henne - för de som har många göromål och aktiviteter att hålla reda på. Ge din mamma en praktisk översikt med en unik fotokalender, exempelvis en väggkalender eller bordskalender. Med personliga bilder kan en kalender glädja din mamma under hela nästa år. Välj foton från i år eller bilder längre tillbaka med delade minnen, roliga stunder eller de mysiga vardagsstunderna där hon kanske inte ens vet att du tog bilder.

4. Skapa ett personligt mobilskal med bilder i julklapp till henne

Här på CEWE kan du också göra ditt eget mobilskal eller skydd med en bild på för din mobil. Du kan lägga in en rolig bild av dig och ge bort en humoristisk julklapp till henne. Eller så kan du välja en bild på barnbarnet eller dig som barn och ge bort en nostalgisk present som din mamma kommer att se och njuta av varje dag. Ett mobilskal med foto på är både en funktionell och dekorativ julklapp till mamma.

5. Ge bort en av våra många fotopresenter till din mor, mormor, eller väninna

Vi har en mängd personliga fotopresenter som du kan välja mellan när du vill ge bort unika julklappar till mamma och henne. Ta exempelvis en titt på:

  • Mugg med foto - så att din mamma kan njuta av sitt morgonkaffe eller eftermiddagste extra personligt
  • Shoppingväska med bild - mycket snyggare än en Ica-påse
  • Kudde med foto på - sätter en personlig prägel på inredningen i din mammas hem
  • Förkläde med en bild på dig själv - perfekt om din mamma är den bästa kocken och gillar att stå i köket och laga mat för familjen
  • Fotopussel med ett snyggt foto som hon kommer att älska att pussla ihop och se dyka fram

Vi hoppas att du fick några bra julklappstips till mamma eller till henne, du går och funderar på vad du ska ge bort till jul. Du kan titta runt här på webbplatsen för att få ännu fler tips på julklappar till mamma. Kom också ihåg julklappen till pappa och honom, när du ändå ska beställa årets mest personliga julklappar.

Så slår du in din julklapp till mamma