Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Julklappar till mamma

Tips på bra julklappar till mamma och henne

Förstoring på standardpapper

Ge ditt motiv den plats det är värt: Framkalla det på fotopapper!

från 29,00 kr*

Julklappar till mamma och till hon som inte önskar sig något

Saknar du julklappsidéer till din mamma? Din käresta eller partner? Din svärmor? Din vän? Vi kanske alla känner hon som har allt och säger att hon inte önskar sig något.

Personlig julklappsidé till mamma

Den bästa presenten till mamma är en personlig present. Det är därför fotopresenter är så självklara julklappsidéer, eftersom de med dina personliga bilder passar perfekt in i denna kategori. Nedan hittar du ett antal idéer på personliga julklappar med egna foton på till din mamma - eller till henne i familjen eller vänkretsen som du inte vet vad du ska ge.

1. Ge din mamma en fotobok i julklapp

En fotobok är den perfekta presentidén och du kan skapa den med en mängd olika teman. Det kan till exempel vara från en gemensam semester, en barnbok om barnbarnet, en årsbok om i år, året som gått - eller ett år som du har speciella minnen från. Slutligen kan du också skanna in gamla foton och berätta en historia från din barndom, göra en släktforskningsbok eller digitalisera några av familjens gamla bilder eller analoga filmer som annars skulle glömmas bort. Möjligheterna är många.

2. En personlig väggbild till din mamma i julklapp

Hos oss på CEWE kan du förstora bilder. Välj till exempel en vacker landskapsbild från en resa eller en plats från Sverige som har personlig betydelse. Om det nyligen har kommit barnbarn till världen kan du ge henne några vackra porträttfoton eller familjefoton som förstoringar. Du kan välja mellan flera material för de förstorade väggbilderna, beroende på personlig smak och stil, och vad som bäst passar din mammas hem eller hon i familjen eller vänkretsen som du gör den personliga julklappen till:

3. En fotokalender med härliga bilder är en perfekt julklapp varje år

Ge din mamma, moster, flickvän, mormor - eller till henne som inte önskar sig något - en fotokalender i julklapp. Det är en riktigt bra julklappsidé eftersom det är något som alla kan ha nytta av. Med de personliga bilderna kan den ge glädje under hela nästa år. Välj foton från i år eller bilder längre tillbaka med delade minnen, roliga stunder eller de mysiga vardagsstunderna där hon kanske inte ens vet att du tog bilder.

4. Skapa ett personligt mobilskal med bilder i julklapp

Här på CEWE kan du också skapa ett eget skydd eller mobilskal med en bild på för din mobil. Du kan lägga in en rolig bild av dig och ge bort en humoristisk julklapp. Eller så kan du välja en bild på barnbarnet eller dig som barn och ge bort en nostalgisk present som din mamma kommer att se och njuta av varje dag.

5. Ge bort en av våra många fotopresenter till din mor, mormor, eller väninna

Vi har en mängd personliga fotopresenter som du kan välja mellan när du vill ge bort unika julklappar. Ta exempelvis en titt på:

Vi hoppas att du fick några bra julklappstips till mamma eller till henne, du går och funderar på vad du ska ge bort till jul. Du kan titta runt här på webbplatsen för att få ännu fler idéer till julklappar.