Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Personliga julklappar till mamma och henne

Få fina julklappstips till mamma, som är personliga och lätta att beställa. Hitta årets julklappar till mamma och julklappar till henne - till de som inte har några önskemål på önskelistan, och överraska din mamma med en unik present från hjärtat till jul.

Letar du efter julklappsidéer till henne - kanske din mamma, flickvän, svärmor eller vän? Vi känner alla någon som har allt och säger att hon inte önsklar sig något. Visa henne hur mycket du bryr dig om henne med en personlig present som hon förmodligen inte redan har.

CEWE FOTOBOK

Gör en fotobok i julklapp som ni kan njuta av att bläddra i tillsammans.
Cewe fotobok stor

CEWE FOTOBOK Stor

Vår mest populära storlek i A4-format för era bästa gemensamma bildminnen

från 299,00 kr*
Cewe fotobok xl

CEWE FOTOBOK XL

Ett stort och stiligt format, 30 x 30 cm stort, där bilderna verkligen kommer till sin rätt.

från 669,00 kr*
Cewe fotobok kvadratisk

CEWE FOTOBOK Kvadratisk

Praktiskt och vackert format, 21 x 21 cm - perfekt som julklapp till mamma.

från 269,00 kr*

Personliga förstoringar

Ett personligt bildminne, snyggt förpackad.

Fotokalender

En julklapp som kan njutas av varje dag och ger en nytt motiv månad efter månad.

Väggkalender A4

Presentera dina favoritmotiv i en väggkalender i A4-format och välj dessutom mellan sex olika papperskvaliteter.

från 199,00 kr*

Väggkalender kvadratisk

Den här väggkalendern i trendigt, kvadratiskt format visar upp dina bilder uttrycksfullt en månad i taget.

från 399,00 kr*

Väggkalender A3

Dina bästa bilder på 12 stora kalendersidor.

från 369,00 kr*

Mobilskal med bild

Ge mamma ett kärleksfullt minne att glädjas över varje gång hon tar fram sin mobil.

Fotopresenter av hög kvalitet

Julklappar som går snabbt och enkelt att göra - allt du behöver är en bild.

Mugg

Gör morgondrycken till en upplevelse, med dina bästa bilder tryckta på din favoritmugg!

från 189,00 kr*

Emaljmugg

Robust och lätt. Emaljmuggen passar överallt - inte minst i stugan, i husvagnen eller på picknicken.

från 299,00 kr*

Tygkasse premium

Ta med dina bästa minnen ut i världen på denna tygkasse av premiumkvalitet

489,00 kr*

Ravensburger-pussel

Ravensburger pussel med 500, 1000, 1500 eller 2000 bitar

från 599,00 kr*

Kuddar

Skapa mysig stämning med egendesignade kuddar!

från 369,00 kr*

Glasfoto

Vacker dekoration med personliga bilder

från 459,00 kr*

Så slår du in din julklapp till mamma

Vanliga frågor om julklappar till henne

Du kanske också letar efter svar på någon av dessa frågor om julklappsönskningar och presenttips till henne år 2023

Att hitta den perfekta presenten eller julklappen till mamma kan vara klurigt! Självklart finns det alltid Georg Jensen, blommor, presentkorgar och vin. Men vi rekommenderar en personlig gåva istället - och vad kan vara mer personligt än gåvor med dina egna bilder och minnen på? Här får du massor av presenttips till mamma, även en mamma som har allt. Från fotoböcker, mobilskal och små och stora, vackra fotopresenter - alla med speciella minnen i form av bilder som är betydelsefulla för den mamma du ger presenten eller julklappen till.

Du kan också få inspiration till [gåvor till vänner][cp-inspiration:magazin:gifts-for-friend].

Vad ger du henne när hon är 50? Eller för den delen 30, 40 eller 70 år gammal? När du letar efter julklappar till henne - oavsett om det är din mamma, svärmor, moster, dotter eller vän - hittar du massor av fina idéer för personliga julklappar här på CEWE. En väggkalender med personliga bilder är något som hon kommer att älska och njuta av året runt, oavsett ålder.

Det är vanligast att man delar ut julklappar på julafton, även om en del delar ut julklapparna på juldagen. Har man bonusfamilj så kanske man firar jul och delar ut personliga julklappar båda dagarna. De julklappar som uppskattas mest är oftast hemgjorda julklappar eller personliga julklappar. Här på CEWE kan du välja mellan hundratals olika personliga julklappar i form av fotopresenter med egna motiv på. När julklapparna delas ut på julafton, kommer dina kärleksfulla personliga julklappar att uppskattas av mottagaren.

Många delar även ut små julklappar i julstrumpan till de minsta barnen, på julaftonens morgon - och det är även en fin idé att dela ut små julklappar till nära och kära i advent.

Du kan även välja att dela ut julklappar i form av bilder förstorade på olika material, som exempelvis fotopapper, canvas, bild på skumplatta eller galleritryck.

En tjej som har allt kanske inte önskar sig något alls. Kanske önskar hon sig bara strumpor, eftersom hon alltid har nytta av det. Eller så kanske tjejen önskar sig upplevelsepresenter och tid med den man får presenten av. Även om hon inte önskar sig något specifikt finns det många gåvor som kan göra henne extra glad. Särskilt om de är personliga och om de är en överraskning - något hon inte skulle ha tänkt på själv. Om du har en tjej som verkar ha allt, är fotopresenter med egna bilder på perfekta som julklappar! De är unika eftersom de har personliga bilder, kanske på bilder av upplevelser som ni två har haft tillsammans. Få inspiration på den här sidan till förstoringar, en fotokalender eller något helt annat som julklapp till tjejen du letar julklappar till.

Bra julklappar, eller till och med den bästa julklappen varierar från person till person. Det kan ofta bero på individuella intressen, stil och smak - särskilt om du letar efter förbrukningsvaror eller upplevelsepresenter. Det kan du komma runt genom att skapa en personlig fotopresent. En fotobok med bilder på gemensamma upplevelser eller från en resa som den du ger gåvan till har gjort, kommer att väcka glädje oavsett ålder och intresse - och blir riktigt bra julklappar. Det är personliga minnen som alla vill uppleva om och om igen. Den bästa julklappen och andra bra julklappar är de som visar att du har tänkt på mottagaren och gjort något extra. Det är tanken bakom presenten som gör den meningsfull. Med en fotobok har du lagt ner tanke och tid på presenten. Om du har ont om tid kan du också skapa personliga fotopresenter i form av en mugg med foto eller en vacker förstoring.

Om det inte är till henne utan till honom kan du få idéer till bra julklappar till pappa här.