CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Här på CEWE är vi experter på personliga julklappar. Gör en fotobok med dina egna bilder och ge bort en gåva från hjärtat till någon du tycker om. Leta upp dina favoritbilder och beställ årets julklappar redan nu!
Julklappar

Personliga julklappar

Gör personliga fotopresenter till jul

 • Välj ut de bästa bilderna på dig och mottagaren
 • Skapa en personlig berättelse om er tid tillsammans i en fotobok
 • Sprid glädje med kärleksfulla fotopresenter

Läs våra tips och få inspiration på personliga julklappar - eller kom igång direkt.

från 399,00 kr *

Hur vill du beställa?

En personlig julklapp gör alltid succé

Med en CEWE FOTOBOK er du så å si garantert at mottageren blir fornøyd. Den passer like godt til besteforeldre som til venner eller partner, siden en fotobok består av dine favorittminner og øyeblikk sammen. Du kan også legge til tekst og lekkert design, og vipps så er den beste gaven til jul i boks.

Personliga julklappar - snabbt och enkelt

Vi har också ett stort utbud av andra personliga julklappar till nära och kära. CEWE erbjuder många olika bildprodukter och fotopresenter som går snabbt och enkelt att skapa.

Produktinformation

 • Hårt omslag
 • Mjukt omslag
 • Häfte
 • Skinn
 • Canvas
 • Digitaltryck standard, standard (100% återvunnet papper), blankt eller matt
 • Fotopapper blankt, halvmatt eller premiummatt

Ge bort personliga julklappar - Gör fotoböcker fyllda med minnen

Här på CEWE är vi experter på personliga julklappar. Gör en fotobok med dina egna bilder och ge bort en gåva från hjärtat till någon du tycker om. Leta upp dina favoritbilder och beställ årets julklappar redan nu!

Letar du efter den bästa julklappen som alltid ger mottagaren ett stort leende på läpparna? Gör en CEWE FOTOBOK till någon du tycker om. Oavsett om det ska vara till morföräldrarna, din bästa väninna eller din partner, så är en fotobok med dina egna bilder en personlig hälsning från dig om er tid tillsammans. Komplettera boken med texter och stilren design så har du ordnat en personlig julklapp.

tips på julklappar med bild på och för personliga advents- och kalenderpresenter. Och se också hur du gör dina egna julkort med foto.

Personliga julklappar till hela familjen

Ge din partner, dina barn eller föräldrar söta och spännande julklappar med foton på deras älsklingar. Årets julklappar hittar du här hos CEWE och de faller garanterat i god jord hos både stora och små. Läs mer och upptäck vårt stora sortiment av personliga julklappar till honom eller henne, till mor- och farföräldrar och till barnen.

En fotobok är den mest personliga julklappen

Julen handlar till stor del om traditioner som att barnen öppnar en lucka i julkalendern varje morgon i december, att huset smyckas med julpynt, den stora julmiddagen där hela familjen är samlad och kanske även dansen kring granen. Till dessa traditioner hör ett antal minnen och känslor som vi alla förknippar med julen. Därför är en fotobok den ultimata personliga julklappen, en fotobok full av goda minnen och speciella ögonblick.

Skapa fotoboken genom att ladda ner vårt fotoprogram och dyk ner i CEWEs kreativa värld. Du känner kanske till oss från våra populära och vackra CEWE FOTOBÖCKER, där du laddar upp dina bilder på vår webbplats och själv skapar hela fotoboken med text, design, layout, utformning och dekorationer. Du kan även skriva texter i fotoboken och göra den till en personlig och stämningsfull berättelse som sprider glädje i många år framöver.

Fotoboken kan utformas som en årsbok eller handla om en speciell händelse och innehålla bröllopsfoton (julklappen till din partner?), semesterbilder (gemensam present till familjen?) eller bilder från möhippa eller svensexa (julklapp till en vän?).

I vårt gratis och prisbelönta fotoprogram kan du vara kreativ med skapandet av dina personliga julklappar genom att leka med färger, komposition och dekoration – möjligheterna är oändliga. Du använder samma program när du gör våra övriga fotoprodukter, och det är enkelt att använda. Läs mer här och se hur enkelt det är att göra ett personligt fotoalbum.

Gör dina personliga julklappar själv

Ja, det är faktiskt hemgjorda julklappar även om det inte har något med limpistoler, pomponger och glasspinnar att göra. Du gör dina personliga julklappar själv – vi ger dig fotoprogrammet, framställer och levererar produkten. Se här hur du gör:

 • Ladda ner och öppna vårt fotoprogram.
 • Välj den produkt du vill göra: Fotobok, posters, fotopresenter och så vidare.
 • Välj variant av produkten.
 • Sätt in dina foton. Spara bilderna i en mapp på datorn innan du börjar, så hittar du dem snabbt.
 • Förhandsgranska produkten för att se till att allt är som det ska vara.
 • Ser det ut som du gärna vill ha det? Annars kan du bara gå tillbaka och göra om det. När du är nöjd avslutar du beställningen genom att lägga varan i korgen, skapa en användare och ange de obligatoriska uppgifterna.
 • Sedan kan du bara luta dig tillbaka och se fram emot att ta emot dina personliga julklappar från CEWE. Vi levererar inom 4–8 vardagar.

Du kan också hitta inspiration till hur du gör en hemmagjord kalender. Det kan du läsa mer om i nästa avsnitt.

Gör väggdekorationer, fotoposter, kalendrar och många andra fina julklappar

Om du gärna vill ge en personlig present till någon du tycker om, erbjuder vi många olika möjligheter som passar till alla familjemedlemmar och alla plånböcker.

Har du en riktigt bra bild kan du göra olika väggbilder som personliga julklappar. Det kan exempelvis vara en fotoposter till tonårsrummet eller ett snyggt svart-vitt foto till väggen i vardagsrummet.

Du kan framkalla dina bilder på olika spännande material. Du kan bland annat trycka på trä eller göra en väggdekoration på en skumplatta eller canvas. På så sätt får du en helt unik julklapp och ett alldeles eget konstverk till väggen som garanterat inte hänger i andra hem.

Se också vårt stora urval av fina och ytterst praktiska fotokalendrar. Här får du verkligen en personlig julklapp som inte bara är vacker och rolig att ha, men som också är ett verkligt användbart verktyg i vardagen. Alla behöver en kalender för att anteckna tider och händelser, så en fotokalender med fina och söta bilder på familjen och vännerna är en perfekt julklapp till såväl din partner som mor- och farföräldrar och stora barn.

Du kan göra både bordskalendrar och väggkalendrar, och de finns i många varianter, till exempel evighetskalendrar och familjekalendrar.

Personliga julklappar till dina anställda

Vi kan också leverera julklappar från företaget. Kanske ska årets julklapp till dina anställda vara en personlig mugg med foto? Då behöver de inte längre diskutera vilken kopp som är Lisas och varför Arnes kopp aldrig står på sin plats. Det kan också vara mobilskal med vackra motiv eller ett presentkort.

Andra julklappar med foton

Om du har bra, vackra, söta och roliga bilder, så ordnar vi resten. Du kan trycka dina bilder på musmattor, färgpennor och pussel.

Mycket nöje med att göra vackra och personliga julklappar. Fotoböcker och andra fotoprodukter från CEWE är roliga att både ge och få.