CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Utforma en fotobok, lägg in bilder och text så att du alltid kan minnas alla goda stunder.
Årsbok

Årsbok

Designa en fotobok och lägg in bilder och text så att du aldrig glömmer alla fina ögonblick.

 • Välj ut och sortera dina bilder från året som gått
 • Lägg in dem i en CEWE FOTOBOK
 • Njut av att se tillbaka på dina upplevelser i en fysisk bok

Få tips och inspiration till din årsbok - börja designa den redan idag.

från 399,00 kr *

Hur vill du beställa?

Samla 2024 i en årsbok

Vad har hänt i familjen i år? Har du flyttat eller renoverat? Kanske har mamma fått ett nytt jobb och sonen börjat studera? Berätta om året i en årsbok, så har du alltid minnena nära till hands och kan återuppleva dem om och om igen.

Vad är en årsbok?

En årsbok från CEWE en slags personlig årsberättelse, en minnesbok, som visar hela året i både text och bild. Man kan kalla det en slags dagbok, där alla bilderna berättar något om ditt år. Du kan bygga upp boken precis som du vill, och om precis vad du vill, som ett fotoalbum.

Vi rekommenderar följande format för din årsbok

De bästa bilderna från det gångna året är värda en fin plats. Dessa format ger dig gott om utrymme för hela året i bilder, samtidigt som de passar bra i de flesta bokhyllor.

Gör årsboken till en tradition

Kanske är det dags att införa traditionen att göra en årsbok? Där kan du följa familjens utveckling och berättelse år för år och se tillbaka på upplevelser, resor och vardagliga ögonblick i en spännande fotobok.

Produktinformation

 • Hårt omslag
 • Mjukt omslag
 • Häfte
 • Skinn
 • Canvas
 • Digitaltryck standard, standard (100% återvunnet papper), blankt eller matt
 • Fotopapper blankt, halvmatt eller premiummatt

Lag din egen årbok med bilder fra året som gikk

Fin årsbok med oförglömliga höjdpunkter från året

Samla alla årets bästa bilder i en fotobok från CEWE och bläddra igenom alla dina minnen gång på gång. Skäm bort dig själv med vackra årsböcker eller ge bort en bok till nära och kära.

Skapa en berättelse med bilder från året som gått

Berätta om ditt år i en årsbok, så att du alltid har minnena nära till hands och kan uppleva dem om och om igen. Följ Michelles tips och kom igång med din årsbok.

Förbered din fotobok under året

Det kan kännas som en oöverstiglig uppgift att gå igenom alla bilder du har på din telefon eller ditt minneskort i slutet av året. Särskilt om du är en av dem som tar många bilder! Men du kan göra det mycket enklare för dig själv genom att använda vår app CEWE myPhotos; skapa en händelse eller ett album och lägg till bilderna precis när du tagit dem. Sedan är du redo att fortsätta med det roliga arbetet med att sammanställa boken när året närmar sig sitt slut.

Välj bara CEWE myPhotos som fotokälla när du ska skapa din fotobok, så hittar du alla bilder i en mapp, oavsett om du skapar årsboken i programmet på din dator eller i appen.

Läs här hur du enkelt använder CEWE myPhotos för att överföra bilder från mobil till dator. Få fler tips om hur du kan arbeta med din årsbok under hela året.

Tips och fina idéer för din årsbok

Skapa din egen fotobok - det är ett perfekt tillfälle att skapa en personlig berättelse i bild och ord om året som gått. En personlig fotobok är något alla älskar, och du kommer säkert att bläddra i den ofta.

Naturligtvis bestämmer du själv vad din fotobok ska handla om och hur den ska se ut. Kanske har du massor av idéer för din nya årsbok, kanske har du redan bestämt dig för ett tema och en stil, eller så behöver du lite inspiration och lite peppning för att komma igång med din årsbok. Som tur är finns det hjälp att få: vi har samlat fem bra idéer för din årsbok!

Skapa din egen personliga årsbok med bilder

Här kan du läsa om hur du går tillväga för att göra din årsbok:

 • Ladda ner och öppna vårt designprogram. Du hittar en värld av möjligheter att utforma och dekorera din fotobok precis som du vill.

 • Välj format, inbindning och sidnummer för din bok, och du är redo att börja skapa.

 • Lägg in dina bilder på bokens sidor och lägg till text om du vill.

 • Lägg till sidnummer och en innehållsförteckning om du vill.

 • Dekorera din fotobok. Vår programvara erbjuder ett brett utbud av dekorationer och grafiska effekter som gör din fotobok vacker och spännande, och i den stil du vill ha den.

 • När du är nöjd kan du lägga boken i din varukorg och slutföra beställningen.

Din fotobok trycks och är klar inom 7-10 arbetsdagar!

Skapa en årsbok med bilder från barnets första år.

Många uppskattar klassikern "Barnas första år", särskilt bokens författare och huvudpersonen själv. Du kan också överväga att skapa en bok med temat "Ett år i barnets liv", där du till exempel kan välja året då barnet blev storebror eller började i första klass.

Årsbok om barn

Leonora Grigat är fotograf och content creator, och har en underbar familj som betyder mycket för henne. Hon älskar att samla alla fina minnen i fotoböcker och att glädja familjen med en fotobok - en unik och personlig gåva. Och med två barn är det tradition att skapa en årsbok med bilder från det gångna året som visar hur barnen har utvecklats och som hela familjen har glädje av. Läs mer om vad Leonora tycker är det bästa med att göra fotoböcker och få reda på vad hennes första fotobok handlade om.

Fotoböcker i alla storlekar och för alla evenemang

Har du koll på vad du bör tänka på när du väljer format för din fotobok? Här är en liten checklista från oss:

 • Vill du låta de vackra och stämningsfulla bilderna tala för sig själva eller vill du också ha utrymme för text? Om du vill skriva små berättelser, roliga kommentarer eller titlar till bilderna bör du välja en större storlek som ger dig utrymme för det, till exempel formatet Stor. Naturligtvis kan du skriva i böckerna i mindre format också, men det finns inte lika mycket plats.

 • Vill du ha panoramabilder från bröllopet och landskapsbilder från resan i fotoboken? Då bör du välja ett större format, så att bilderna kommer till sin rätt.

 • Ska din fotoårsbok vara en skolstartspresent till ditt barn? Eller kanske vill du göra en present till din sons första födelsedag med bilder på alla familjemedlemmar, hunden och ditt favoritdjur? Då kanske du vill ha en av de mindre böckerna, som är lättare att hantera för små fingrar.

Få mer inspiration till din årsbok för att göra den vacker och unik. En fin bok att ha i bokhyllan eller framme på ett bord.

Gör en annorlunda årsbok med bilder

Gör din fotoårsbok till en kalender. Använd alla fina bilder du tagit under året för att skapa din egen personliga fotokalender. Med en fotokalender kan du använda dina bilder på ett spännande och kreativt sätt, och du får både en fin väggdekoration och en praktisk överblick över dina göromål. Välj mellan väggkalendrar och skrivbordskalendrar i många olika varianter. Samma sak gäller för våra fotokalendrar som för fotoböckerna; du kan designa dem precis som du vill.

Maria Louises minnen har skildrats i flera typer av CEWE-produkter. Läs om hur Maria Louise har utformat både fotokalendrar och årsböcker om några av de viktigaste personerna i hennes liv.

Ge bort en årsbok i present

Vilken present är mer personlig och värdefull än en som låter dig återuppleva året som gått? Genom att ge bort en årsbok i present visar du personen du ger den till att du har tänkt på denne och vad hen kommer att tycka om. Vid årsskiftet är det självklart att skapa en fotobok som en årsbok där man lyfter fram alla fina ögonblick från året som gått. Dina favoritbilder kan även användas på andra stora och små fotopresenter.

Vem skulle inte bli glad över en årsbok i present?

En fotobok är den perfekta presenten för:

 • Din bättre hälft: Hen kommer verkligen att uppskatta att du har samlat ihop tillräckligt många bilder av den tid ni har tillbringat tillsammans för att fylla en hel bok. Använd bilder av både stora och små saker och berätta om året som gått.

 • Mor- och farföräldrarna: De kommer att älska att se tillbaka på året i en årsbok. Samla på fina bilder av familjehändelser och tillfällen då ni har varit tillsammans. Det behöver inte bara handla om stunder som de var med om, utan även om saker som de missade, eller vardagliga stunder med barnbarnen. Det gör det lite mer spännande.

 • Din bästa vän: Har det varit ett speciellt år för din vän, eller för er båda tillsammans? Har ni haft flera fina upplevelser tillsammans som ni har förevigat? Samla bilderna och skapa en årsbok som present. Kom ihåg att årsboken inte bara är till för de spännande och stora händelserna, utan också för de små upplevelserna, skratten och minnena från det gångna året.

 • ** Ditt barn:** Oavsett ålder älskar barn att se bilder på familjen och andra personer som de känner, till exempel vänner eller klasskamrater. Så en hel fotobok tillägnad Jonas eller Emma och deras familj kommer garanterat att väcka entusiasm! Med årsboken kan ni tillbringa lite kvalitetstid i soffan och minnas det gångna året.

En årsbok är en utmärkt personlig julklapp, födelsedagspresent eller en perfekt Alla hjärtans dagpresent. Eller bara som en spontan och kärleksfull gåva, när som helst.

Ny årsbok i många år

CEWE:s produkter kännetecknas av hög kvalitet och därför kan du behålla din årsbok i många år framöver. Ta en paus, ta fram boken och återupplev alla fina minnen.