CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Gör din egen minnesbok
Minnesbok

Minnesbok

Fyll en fotobok med dina bästa upplevelser och gör din egen personliga minnesbok.

 • Välj ut bilder på dina viktigaste minnen
 • Lägg in dem i en CEWE FOTOBOK
 • Njut av dina bästa minnen i en fysisk bok som du kan ta fram om och om igen

Få tips och inspiration till din minnesbok - börja designa den redan idag.

från 399,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format

Omslag:

 • Hårt omslag
 • Mjukt omslag
 • Häfte
 • Skinn
 • Canvas

Papperskvalitet:

 • Digitaltryck standard, standard (100% återvunnet papper), blankt eller matt
 • Fotopapper blankt, halvmatt eller premiummatt

Skapa en minnesbok med de vackraste ögonblicken i ditt liv

Tänk att ha en hel bok full av minnen från den stora dagen eller den bästa upplevelsen! På CEWE kan du designa din egen fotobok fylld med dina personliga bilder och minnen. En minnesbok lagrar dina minnen på bästa sätt.

Skulle det inte vara underbart att sjunka ner i soffan och uppleva jordenruntresan, sommarfesten eller dopet en gång till? Gör en fotobok som minnesbok över något speciellt i ditt liv. Det kan vara en person, en upplevelse eller en period i ditt liv du gärna vill kunna spara på ett särskilt sätt. Läs mer här och bli inspirerad och få idéer till din minnesbok.

En fotobok fylld med fina minnen

Minnen är något vi alla har och som vi i regel gärna vill spara. Vi sparar minnen i hjärtat, men om vi har tur har vi vackra bilder som också gärna får sparas på ett riktigt fint sätt. Det är här din minnesbok kommer in i bilden! Du designar själv din fotobok så att den blir precis sådan du vill ha din minnesbok. Utöver att sätta bilder i den kan du även ta bilder av biljetter, menyer och annats som påminner dig om den stora upplevelsen eller den fina tiden i ditt liv över vilken du skapar minnesboken. Du kan faktiskt även lägga till videoklipp i din fotobok med minnen om du själv har filmat något som också gärna ska vara med.

Idéer till din minnesbok:

 • Babyminnesbok: Småbarnstiden bara flyger förbi! När man både ska vara barnvakt, fodermaskin, chaufför och blöjbytare finns inte så mycket tid över till att sitta och pyssla med att göra en personlig barnbok. Men även om det är mycket att ordna med den lilla har du förhoppningsvis haft tid att ta några skojiga och söta bilder av underverket, eller? Och nu när barnet kanske är lite större och kan underhålla sig själv i hela 10 minuter i stöten kan du ju passa på att börja med en minnesbok om livet med barn. Då har du en personlig konfirmationspresent om många år också, och den kommer nog att framkalla ett leende på konfirmandens läppar.
 • Konfirmationsminnesbok: Förutom en babyminnesbok kan man även göra en minnesbok om själva konfirmationen. Den kan såklart göras först när den stora festen är överstökad och konfirmanden blir säkerligen glad över en fotobok med minnen från konfirmationen. Börja redan från första förberedelserna när ni gör konfirmationsinbjudningar och köper kläder.
 • Minnesbok från läger: Ett roligt läger glömmer man aldrig! Då är det väl skoj att ha en minnesbok från lägret med roliga bilder, dina rumskompisar och aktiviteter ni gjort. Och naturligtvis massor av bilder på dem som gjorde det möjligt, kompisarna och lärarna. Kanske har du även hälsningar från vänner eller andra minnen i form av små lappar eller annat. Dessa kan du också ta bilder av och sätta in i din lägerbok. Med denna fotobok har du även den perfekta presentidén om du har kontakt med några av vännerna från lägret och du är i behov av en födelsedagspresent eller gå-bort-present med.
 • Du kan också göra din minnesbok som en årsbok med bilder från ditt år. Få inspiration till hur du gör en ny årsbok varje år och gör årsboken till en fast tradition.

Utöver våra fantastiska idéer här kan du även göra en minnesbok från din gymnasietid, backpackresan med väninnan, projekt husbygge, sommaren 2022... ja, allt du gärna vill spara som fina minnen kan du göra en minnesbok om. Stora och små minnen av alla de slag förtjänar att sparas och lyftas fram från tid till annan för att avnjutas än en gång.

Förbered din minnesbok fortlöpande

Det kan verka som en tidskrävande uppgift att skapa en minnesbok i slutet av året eller om den period du vill att boken ska skildra. Du kan göra processen mycket enklare genom att förbereda boken fortlöpande. Använd vår app CEWE myPhotos och skapa ett evenemang/händelse, t.ex. Minnesbok 2022, och lägg till de foton och bilder du vill inkludera varje vecka eller månad. Du kan till och med ligga i soffan och göra det. Och då blir det lätt att skapa fotoboken senare.

Samtidigt finns det fler fördelar som:

 1. Vänner och familj kan lägga till foton till samma händelse när de har installerat appen.
 2. Du undviker eventuella problem med HEIC-format eller något annat specialformat när du vill arbeta med dina mobilbilder på datorn.

Se här hur du enkelt kan installera CEWE myPhotos appen och överföra bilder från mobil till dator - t.ex. PC eller Mac. Självklart fungerar appen för både iPhone och Android.

Minnesbok med text

Precis som med alla våra andra fotoböcker kan du sätta in text i din minnesbok. Det är helt upp till dig hur mycket plats du ska använda till text, och om det ska vara i form av pratbubblor eller ett par rader här och där. Du har möjlighet att välja mellan många olika skrifttyper och storlekar så det finns säkerligen något fint som passar din minnesboks design.

Kolla även in våra många designtips för att få en snygg fotobok. Läs mer om hur du gör fotoböcker i fotoprogrammet, online på vår hemsida och i vår foto app. Om du är osäker på hur du designar din egen minnesbok hittar du svar på många frågor om att göra din egen fotobok här.

Hur gör jag min egen minnesbok?

Det första steget är att hitta minnena! Så fram med skokartongen i garderoben med urklipp, biljetter, kärleksbrev och liknande och sätt igång med att fotografera det som ska vara med i minnesboken. Titta även igenom alla bilder som ligger i mobilen och på datorn och andra gömställen där du har bilder sparade. Skapa en mapp med de bilder som ska vara med, välj den fotobok du ska använda som minnesbok och sätt igång med att designa och ladda upp bilder. Om du skapar ett användarkonto kan du till och med spara ditt minnesboksprojekt och ta en paus emellanåt och arbeta vidare med den igen när inspirationen smyger sig på.

Lycka till!