Konfirmationspresent 2018

CEWE FOTOBOK - Vad är den bästa fotoboken för dig?

Gör en fotobok över konfirmandens liv

Ladda ner vårt fotoprogram

Tillgänglig för IOS och Android

Ladda ner för Android Ladda ner för iPhone/iPad


Gör en konfirmations-fotobok med de bästa bilderna och ev. kommentarer tryckta direkt på sidorna. En fotobok är en perfekt present till konfirmanden, med bilder från hans eller hennes liv. Du kan även göra en fotobok som handlar om konfirmationen efter att den stora festen är förbi.

Tiden går och plötsligt är de stora, barnen som brukar vara så små. Det är som om de precis har börjat skolan, eller hur? Och nu är de stora och ska konfirmeras och är på väg att bli självständiga vuxna människor. Om det är ditt barn som ska konfirmeras i år känner du nog igen det, att man som mamma eller pappa vill ge en personlig och vacker konfirmationspresent.

En present till konfirmanden från hans eller hennes föräldrar får gärna symbolisera allt det de har haft tillsammans genom åren: de första glada åren med ett litet barn, åren i barndomens beskyddade och ofarliga land och de första tonåren då ungarna plötsligt blir stora och coola. Allt detta kan du på ett vackert och symboliskt sätt sammanfatta i en CEWE fotobok gjord online. Boken är en perfekt present att ge på själva dagen. Den kan ligga på presentbordet till stor glädje för både konfirmanden och gästerna. För mer inspiration, läs mer längre ner på sidan – samt om den bästa fotoboken.Gör en konfirmations-minnesbok

Ett annat sätt att göra en konfirmations-fotobok är att göra en ’konfirmations-minnesbok’. Denna bok kan du inte ge på själva dagen. Den görs efter konfirmationen till minne om den stora dagen. Du kan antingen göra den själv och överraska konfirmanden, eller kan ni göra den tillsammans. Oavsett vad ska du leta fram de bästa bilderna ni tog på festen.

Försök att hitta bilder som både är från förberedelserna i hemmet eller där festen hölls, från gudstjänsten i kyrkan och från själva festen. Ha din kamera redo när den unga mannen packar upp sin nya elektroniska leksak eller när den unga damen öppnar asken med pengar till den häst som hon har önskat sig så länge. Fota även gästerna, maten och presentbordet.Årets konfirmationspresent 2018

Det är på många ställen tradition att ge konfirmanden pengar i present. Men det blir mer och mer populärt att ge en personlig present.

Årets konfirmationspresent 2018 är en CEWE FOTOBOK från CEWE.se! Du designar ett fint och personligt fotoalbum och dina egna bilder och texter trycks direkt på sidorna i boken.Personlig konfirmationspresent med dina bilder

Du kan vara kreativ på många olika sätt med innehållet i din bok. Du kan t.ex. designa ett fotoalbum online med bilder från:


  • - konfirmandens liv

  • - upplevelser som ni har haft tillsammans, t.ex. födelsedagar och fester

  • - resupplevelser

  • - eller något helt annat

Oavsett vilka bilder du väljer till ditt unika fotoalbum får du en konfirmationspresent som ingen annan har sett skymten av. Har du svårt att föreställa dig hur en fotobok kan se ut? Se en massa olika exemplar som våra kunder har skickat in och få idéer till hur du kan designa din present.

Vi erbjuder dessutom 100 % nöjdhetsgaranti på alla våra fotoböcker. Det betyder att om din personliga present inte blir som du hade förväntat dig så har du möjlighet att göra om den eller att få dina pengar i retur. Läs mer om vår nöjdhetsgaranti.Andra unika konfirmationspresenter

Hos CEWE.se hittar du en massa olika fotoprodukter som du kan göra personliga och unika med hjälp av dina egna bilder och texter. Designa en unik väggdekoration, t.ex. et fotocanvas.

Eller kan du göra en fotobok eller andra unika fotoprodukter när festen är över. Gör t.ex. en personlig konfirmationspresent just som hon/han trodde att allt var över. I så fall kan du använda konfirmationen som tema i boken och använda bilder av konfirmanden och från festen.Har du frågor?

Har du frågor om beställningen eller om hur du gör fotoböcker eller annat, är du mycket välkommen att kontakta vår kundservice. Kundservicen är redo att hjälpa dig på mail: support@cewe.se


Kontakta oss:

Kan du inte hitta ett svar på din fråga? Kontakta oss!

Telefon:

(0)852-503190