CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender.

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Ge en personlig fotobok i konfirmationspresent

Konfirmationspresent

Gör en fotobok över konfirmandens liv. Leta upp dina bästa bilder och beställ en riktigt personlig konfirmationspresent.

 • Stort urval av format
 • Många designmöjligheter
 • Effektlack för de flesta format
från 99,00 kr *

Hur vill du beställa?

En riktigt personlig konfirmationspresent

En CEWE FOTOBOK fylld med bilder från konfirmandens barndom fram till idag är ett riktigt bra presenttips. Samla in bilder från familj och vänner och fyll boken med roliga och söta ögonblick och historier.

Produktinformation

 • Hårdpärm
 • Mjukt omslag
 • Häftad
 • Konstläder
 • Canvas
 • Digitaltryck standard, blankt eller matt
 • Fotopapper blankt, matt eller premiummatt

Ge en personlig fotobok i konfirmationspresent

Gör en konfirmationspresent med de bästa bilderna och ev. kommentarer tryckta direkt på sidorna i en fotobok. Det är en unik gåva till konfirmanden som han, hen eller hon kommer att älska att läsa om och om igen.

En fotobok är en perfekt konfirmationspresent, med bilder från hans eller hennes liv. Du kan även göra en fotobok som handlar om konfirmationen efter att den stora festen är förbi.

Den mest personliga konfirmationspresenten är en fotobok

Tiden går och plötsligt är de stora, barnen som brukar vara så små. Det är som om de precis har börjat skolan, eller hur? Och nu är de stora och konfirmations inbjudningar måste skickas ut. Om det är ditt barn som ska konfirmeras i år känner du nog igen det, att man som mamma eller pappa vill ge en vacker och personlig present.

En present till konfirmanden från hans eller hennes föräldrar får gärna symbolisera allt det de har haft tillsammans genom åren: de första glada åren med ett litet barn, åren i barndomens beskyddade och ofarliga land och de första tonåren då ungarna plötsligt blir stora och coola. Allt detta kan du på ett vackert och symboliskt sätt sammanfatta i en CEWE FOTOBOK gjord online. Fotoboken är en perfekt present att ge på själva dagen. Den kan ligga på presentbordet till stor glädje för både konfirmanden och gästerna.

Som moster, gudmor eller annan släkting kan du naturligtvis också göra en fotobok som konfirmationspresent. Antingen bara genom att dela foton och gemensamma upplevelser eller genom att föräldrarna laddar upp passande bilder till dig. För mer inspiration, läs mer längre ner på sidan.

Gör en konfirmations-minnesbok

Ett annat sätt att göra en konfirmationspresent är att göra en ’konfirmations-minnesbok’. Denna fotobok kan du inte ge på själva dagen. Den görs efter konfirmationen till minne om den stora dagen. Du kan antingen göra fotoboken själv och överraska konfirmanden, eller kan ni göra den tillsammans. Oavsett vad ska du leta fram de bästa bilderna ni tog på konfirmationsfesten.

Försök att hitta bilder som både är från förberedelserna i hemmet eller där festen hölls, från gudstjänsten i kyrkan och från själva festen. Ha din kamera redo när den unga mannen packar upp sin nya elektroniska leksak eller när den unga damen öppnar asken med pengar till den häst som hon har önskat sig så länge. Fota även gästerna, maten och presentbordet.

Du kan också använda konfirmationsbildernaväggbilder och kanske ge bilderna i present till familjemedlemmarna och släktingarna som var med på konfirmationsfesten?

Årets konfirmationspresent 2022

Det är på många ställen tradition att ge konfirmanden pengar i present. Men det blir mer och mer populärt att ge en personlig present.

Årets konfirmationspresent 2022 är en CEWE FOTOBOK från CEWE.se! Du designar ett fint och personligt fotoalbum och dina egna bilder och texter trycks direkt på sidorna i boken.

Personlig konfirmationspresent med dina bilder

Du kan vara kreativ på många olika sätt med innehållet i din fotobok. Du kan t.ex. designa ett fotoalbum online med bilder från:

 • Konfirmandens liv
 • Upplevelser som ni har haft tillsammans, t.ex. födelsedagar och fester
 • Resupplevelser
 • Eller något helt annat

Oavsett vilka bilder du väljer till ditt unika fotoalbum får du en konfirmationspresent som ingen annan har sett skymten av. Dessutom är det en present som kan skapa glädje resten av livet på olika sätt. Kanske är tonåringen inte så intresserad av barndomsbilderna just nu, men kommer att lägga märke till andra detaljer och minnen om fem eller tio år. Denna konfirmationspresent kan återupplevas om och om igen.

Vi erbjuder dessutom 100 % nöjdhetsgaranti på alla våra fotoböcker. Det betyder att om din personliga present inte blir som du hade förväntat dig så har du möjlighet att göra om den eller att få dina pengar i retur.

Andra unika konfirmationspresenter

Kolla in våra sidor om konfirmationsgåvor till honom och konfirmationsgåvor till henne eller läs mer nedan.

På CEWE.se hittar du ett brett utbud av fotoprodukter som kan anpassas och göras unika med dina egna foton och din egen text. Du kan till exempel utforma en unik väggdekoration, till exempel ett vackert väggklistermärke, eller ge konfirmanden en av alla många olika fotopresenter, som alla kan designas med dina egna bilder Kolla in våra idéer på enkla, snabba och personliga konfirmationspresenter!

Eller så kan du göra en fotobok eller andra unika fotoprodukter när festen är över. Gör t.ex. en personlig konfirmationspresent just som hon/han trodde att allt var över. I så fall kan du använda konfirmationen som tema i boken och använda bilder av konfirmanden och från festen. Få mer inspiration för konfirmationen här.

Har du frågor?

Har du frågor om beställningen eller om hur du gör fotoböcker eller annat, är du mycket välkommen att kontakta vår kundservice. Kundservicen är redo att hjälpa dig på mail: support@cewe.se.