CEWE FOTOBOK > Speciella tillfällen > Konfirmationspresent

Konfirmationspresent 2018

konfirmations fotobok

Designa en personlig CEWE FOTOBOK med bilder och texter från konfirmandens liv eller med de upplevelser ni har haft tillsammans.

Därför ska du göra en CEWE FOTOBOK


  • Du ger konfirmanden en unik och mycket personlig konfirmationspresent. Sätt in dina bilder och texter, t.ex. små historier från konfirmandens liv.
  • Du kan använda vårt stora utbud av designmallar och layouts när du sätter in dina bilder och texter.
  • Du får 100 % nöjdhetsgaranti på CEWE FOTOBOK.

Läs mer om CEWE FOTOBÖCKERNA

CEWE FOTOBOK MINI

CEWE FOTOBOK MINI

från 99,00 kr*
CEWE FOTOBOK LITEN

CEWE FOTOBOK LITEN

från 99,00 kr*
CEWE FOTOBOK KOMPAKT PANORAMA

CEWE FOTOBOK KOMPAKT PANORAMA

från 129,00 kr*
CEWE FOTOBOK KVADRATISK

CEWE FOTOBOK KVADRATISK

från 159,00 kr*
CEWE FOTOBOK STOR

CEWE FOTOBOK STOR

från 169,00 kr*
CEWE FOTOBOK XL

CEWE FOTOBOK XL

från 449,00 kr*
CEWE FOTOBOK XXL

CEWE FOTOBOK XXL

från 599,00 kr*
NÖJDHETSGARANTI

NÖJDHETSGARANTI

Gör en konfirmations-fotobok med de bästa bilderna och ev. kommentarer tryckta direkt på sidorna. En fotobok är en perfekt present till konfirmanden, med bilder från hans eller hennes liv. Du kan även göra en fotobok som handlar om konfirmationen efter att den stora festen är förbi.


Gör en fotobok över konfirmandens liv


Tiden går och plötsligt är de stora, barnen som brukar vara så små. Det är som om de precis har börjat skolan, eller hur? Och nu är de stora och ska konfirmeras och är på väg att bli självständiga vuxna människor. Om det är ditt barn som ska konfirmeras i år känner du nog igen det, att man som mamma eller pappa vill ge en personlig och vacker konfirmationspresent.

En present till konfirmanden från hans eller hennes föräldrar får gärna symbolisera allt det de har haft tillsammans genom åren: de första glada åren med ett litet barn, åren i barndomens beskyddade och ofarliga land och de första tonåren då ungarna plötsligt blir stora och coola. Allt detta kan du på ett vackert och symboliskt sätt sammanfatta i en CEWE fotobok. Boken är en perfekt present att ge på själva dagen. Den kan ligga på presentbordet till stor glädje för både konfirmanden och gästerna. För mer inspiration, läs mer längre ner på sidan.


Gör en konfirmations-minnesbok


Ett annat sätt att göra en konfirmations-fotobok är att göra en ’konfirmations-minnesbok’. Denna bok kan du inte ge på själva dagen. Den görs efter konfirmationen till minne om den stora dagen. Du kan antingen göra den själv och överraska konfirmanden, eller kan ni göra den tillsammans. Oavsett vad ska du leta fram de bästa bilderna ni tog på festen.

Försök att hitta bilder som både är från förberedelserna i hemmet eller där festen hölls, från gudstjänsten i kyrkan och från själva festen. Ha din kamera redo när den unga mannen packar upp sin nya elektroniska leksak eller när den unga damen öppnar asken med pengar till den häst som hon har önskat sig så länge. Fota även gästerna, maten och presentbordet.


Årets konfirmationspresent 2018


Det är på många ställen tradition att ge konfirmanden pengar i present. Men det blir mer och mer populärt att ge en personlig present.

Årets konfirmationspresent 2018 är en CEWE FOTOBOK från CEWE.se! Du designar ett fint och personligt fotoalbum och dina egna bilder och texter trycks direkt på sidorna i boken.


Personlig konfirmationspresent med dina bilder


Du kan vara kreativ på många olika sätt med innehållet i din bok. Du kan t.ex. designa ett fotoalbum med bilder från:

  • - konfirmandens liv
  • - upplevelser som ni har haft tillsammans, t.ex. födelsedagar och fester
  • - resupplevelser
  • - eller något helt annat

Oavsett vilka bilder du väljer till ditt unika fotoalbum får du en konfirmationspresent som ingen annan har sett skymten av. Har du svårt att föreställa dig hur en fotobok kan se ut? Se en massa olika exemplar som våra kunder har skickat in och få idéer till hur du kan designa din present.

Vi erbjuder dessutom 100 % nöjdhetsgaranti på alla våra fotoböcker. Det betyder att om din personliga present inte blir som du hade förväntat dig så har du möjlighet att göra om den eller att få dina pengar i retur. Läs mer om vår nöjdhetsgaranti.


Andra unika konfirmationspresenter


Hos CEWE.se hittar du en massa olika fotoprodukter som du kan göra personliga och unika med hjälp av dina egna bilder och texter. Designa en unik väggdekoration, t.ex. et fotocanvas.

Eller kan du göra en fotobok eller andra unika fotoprodukter när festen är över. Gör t.ex. en personlig konfirmationspresent just som hon/han trodde att allt var över. I så fall kan du använda konfirmationen som tema i boken och använda bilder av konfirmanden och från festen.


Har du frågor?


Har du frågor om beställningen eller om hur du gör fotoböcker eller annat, är du mycket välkommen att kontakta vår kundservice. Kundservicen är redo att hjälpa dig på mail: support@cewe.se