Fototävlingar

Översikt över aktuella eller framtida fototävlingar

CEWE Photo Award 2019
CEWE Photo Award 2019 – Vinn priser för över 2,5 miljoner kr.
Delta i den stora, internationella fototävlingen CEWE Photo Award 2019 med dina bästa foton under mottot ”Our world is beautiful”. Oavsett om du är ny, erfaren eller professionell fotograf, kan du visa oss din personliga syn på vardagens fascinerande detaljer, eller så kan du få oss att förundras över det stora sambandet.

Det finns över 1.000 priser för ett totalt värde av över 2,5 miljoner kr på högkant.
Delta nu
Pixizoo fototävling - De kära små
Pixizoo fototävling - De kära små
Delta i Pixizoos fototävling ”De kära små” och vinn fina fotoprodukter från CEWE.
Delta nu
Fototävlingen: De bästa mobilbilderna
Fototävlingen: De bästa mobilbilderna
Delta i fototävlingen ”De bästa mobilbilderna” med dina bästa mobilbilder och vinn fina fotoprodukter från CEWE.
Delta nu

Tidigare fototävlingar och vinnare

Fototävlingen: Morgon och kväll
Fototävlingen: Morgon och kväll
Stian Nesoy med "Puffy"
Se vinnare
Fototävlingen: Our world is beautiful
Fototävlingen: Our world is beautiful
Janne Kahila med "Cliffs of Kallur"
Se vinnare
Fototävlingen: Toffifee
Fototävlingen: Toffifee
Jean Schweitzer med "brother and sister"
Se vinnare
Fototävlingen: Sport
Fototävlingen: Sport
Henrik ramsing Kristensen med "Mud - off the bike"
Se vinnare

Fototävlingar för amatörfotografer och professionella


Visste du att vi ofta har olika fototävlingar? Det har vi och där kan du alltid vinna superfina priser. Tävlingarna är både för amatörfotografer och professionella. Alla kan delta! Ladda upp din bästa bild och vinn fina priser!


Vad kan man vinna?


Vinsterna kan vara stora eller små, beroende på vilken tävling vi har och hur stor den är. Du kan vinna allt från choklad, biljetter till arrangemang och parker, till våra fina fotoprodukter, presentkort, fotoutrustning…

Våra tävlingar har oftast ett bestämt tema och för det mesta är de indelade i kategorier och ibland underkategorier. Om du har ett vinnarfoto, skicka in bilden så är du med i tävlingen.


Så här deltar du i våra fototävlingar


Våra fototävlingar vänder sig till alla som tycker om att fota. Anmäl att du vill ha vårt nyhetsbrev, och håll utkik på Facebook, Instagram eller här på sidan, så du inte missar möjligheten att vara med. Du anmäler dig genom att ladda upp din bild på vår hemsida, lättare kan det inte bli!


Visste du att det är CEWE som står bakom världens största fototävling?


Det är det! År 2017 lanserade vi ’Our world is beautiful’, en öppen internationell fototävling där nästan 200.000 vackra, roliga och stämningsfulla bilder från hela Europa var med och tävlade om fina och värdefulla vinster.

Är du besviken på att du missade tävlingen? Håll ögonen öppna, för vi gör det igen! En ny omgång ’Our world is beautiful’ är på väg. Det är världens största fototävling och den lanseras här. Ska du vara med?


Vill du vara med i vår nästa fototävling?


Vad tycker du är ett bra motiv? Delta i våra tävlingar och ta reda på om andra tycker det samma. Vem vet? Kanske är det din tur att vinna?

Håll koll på våra nyhetsbrev. Här informerar vi om tävlingar, men även nyheter, tips och fotoinspiration m.m., samtidigt kan du ha turen att motta rabattkoder till våra fina fotoprodukter.

Det är enkelt att delta. Gå in på den aktuella fototävlingen och ladda upp din bild. Bilden ska godkännas innan den offentliggörs.


Fototävlingar med olika teman, t.ex. barn, husdjur och mycket mer…


Våra fototävlingar har olika teman. Det kan t.ex. vara Bästa utsikten, Färger eller Väder. Vi har också haft en fototävling med temat ’Semester’. Även här kan det vara allt mellan himmel och jord, bara det håller sig inom temat. T.ex. en fin utsikt från en tältöppning, en särskilt vacker naturbild eller en skön stund på däcket på segelbåten.

Håll koll på vår hemsida för att se när nästa tävling drar igång. Vi har flera i tankarna, bland annat med kategorierna Barn, Djur och Vardagsögonblick.

Följ oss på Facebook, Instagram och i vårt nyhetsbrev. Då kan du vara säker på att få information om våra fototävlingar. Leta fram din bästa bild eller gå på jakt efter bra motiv. Ladda upp din bild och var med i utväxlingen av roliga, vackra, härliga eller tokiga bilder och synpunkter på dem.