Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Fototävlingar

Är du en hejare på att fotografera? Har du tagit en fin bild? Eller vill du utmana dig själv och ta en bild inom en förutbestämd kategori? Då ska du delta i en av våra fototävlingar!

Aktuella fototävlingar 2024

Fototävlingar för amatörer och professionella fotografer

Vi anordnar fototävlingar regelbundet där du har möjlighet att vinna riktigt fina priser.

Vad kan du vinna i fototävlingen?

Priserna kan vara stora och små beroende på vilken typ av tävling vi håller och dess omfattning. Du kan vinna allt från utsökt choklad, biljetter till evenemang och djurparker, till våra läckra fotoprodukter, presentkort, fotoutrustning med mera.

Våra tävlingar har oftast ett specifikt tema och är vanligtvis indelade i kategorier och ibland också med underkategorier. Om du har ett vinnande foto, skicka in bilden och delta i tävlingen.

Hur man deltar i vår fototävling

Våra fototävlingar riktar sig till alla som gillar att ta bra bilder. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, håll ett öga på oss på Facebook och Instagram och på den här sidan. Då missar du inte möjligheten att delta. Du registrerar dig genom att ladda upp din bild på vår webbplats, det blir inte enklare!

Visste du att CEWE står bakom världens största fototävling?

År 2017 lanserade vi "Our World is Beautiful", en öppen, internationell fototävling där nästan 200 000 vackra, roliga och stämningsfulla bilder från hela Europa deltog i tävlingen om fina och värdefulla priser.

Fototävling 2024

Snart startar CEWE Photo Award 2024 - världens största fototävling. Här hittar du mer information om tävlingen 2023:

Fototävlingen CEWE Photo Award 2023 hyllar skönheten i vår värld med mottot "Our World is Beautiful". Du kan delta i världens största fototävling kostnadsfritt och vinna fina priser. Skicka in upp till 100 bilder inom tio kategorier: Sport, Matlagning & ätande, Arkitektur & teknik, Hobby & fritid, Natur, Landskap, Människor, Djur, Flygfoto och Resor & kultur. Du har därför fina möjligheter att delta med dina bilder inom en eller flera kategorier som intresserar dig extra mycket. Och dessutom - för varje bild du skickar in till fototävlingen donerar CEWE 10 eurocent till SOS Barnbyar.

Vad kan du vinna om just din bild är en av de bästa eller kanske till och med den allra bästa bilden? Huvudpriset i fototävlingen är en valfri resa, fotoutrustning som du kan använda på resan och CEWE fotoprodukter som du kan använda för att fånga de vackraste ögonblicken från resan i bilder. Övriga vinnare får fotoutrustning eller fotoprodukter av varierande värde. Som något nytt i denna tävling i år utser vi tre vinnare varje månad som var och en får en värdecheck på CEWE fotoprodukter. Läs mer om priserna.

Ta fram din kamera eller mobil och delta i fototävlingen redan idag. Du har ända fram till maj 2023 på dig att bidra med dina bästa bilder. Kolla in alla fina bilder som flödar in i tävlingen och läs mer om CEWE Photo Award.

Vill du delta i vår nästa fototävling?

Vad tycker du är det bästa motivet? Delta i våra tävlingar! Och vem vet, kanske är det din tur att vinna?

Håll koll på våra nyhetsbrev. Här informerar vi om tävlingarna, men också om nyheter, tips och fotoinspiration etc.

Det är enkelt att delta: Gå med i den aktuella fototävlingen och ladda upp din bild.

Fototävlingar med olika teman som Barn, Husdjur och mycket mer ...

Våra fototävlingar har alla olika teman. Det kan till exempel vara Landskap, Färger eller Väder. Vi har också haft en fototävling med temat Semester. Oavsett tema kan motivet vara vad som helst mellan himmel och jord, så länge det ligger inom ämnet. Till exempel en vacker utsikt från campingen, en särskilt vacker naturbild eller ett underbart ögonblick på segelfartygets däck.

Så håll koll på vår webbplats för att se när nästa tävling startar. Hitta dina bästa bilder eller gå på jakt efter de bästa motiven. Ladda upp din bild och delta i utbytet av roliga, vackra, vackra och galna bilder.