Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Fototävlingar

Är du en hejare på att fotografera? Har du tagit en fin bild? Eller vill du utmana dig själv och ta en bild inom en förutbestämd kategori? Då ska du delta i en av våra fototävlingar!

Aktuella fototävlingar

Översikt över avslutade tävlingar och vinnare

Fototävlingar för amatörer och professionella fotografer

Vi anordnar fototävlingar regelbundet där du har möjlighet att vinna riktigt fina priser.

Vad kan du vinna?

Priserna kan vara stora och små beroende på vilken typ av tävling vi håller och dess omfattning. Du kan vinna allt från utsökt choklad, biljetter till evenemang och djurparker, till våra läckra fotoprodukter, presentkort, fotoutrustning med mera.

Våra tävlingar har oftast ett specifikt tema och är vanligtvis indelade i kategorier och ibland också med underkategorier. Om du har ett vinnande foto, skicka in bilden och delta i tävlingen.

Hur man deltar i vår fototävling

Våra fototävlingar riktar sig till alla som gillar att ta bra bilder. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, håll ett öga på oss på Facebook och Instagram och på den här sidan. Då missar du inte möjligheten att delta. Du registrerar dig genom att ladda upp din bild på vår webbplats, det blir inte enklare!

Visste du att CEWE står bakom världens största fototävling?

År 2017 lanserade vi 'Our World is Beautiful', en öppen, internationell fototävling där nästan 200 000 vackra, roliga och stämningsfulla bilder från hela Europa deltog i tävlingen om fina och värdefulla priser.

Vill du delta i vår nästa fototävling?

Vad tycker du är det bästa motivet? Delta i våra tävlingar! Och vem vet, kanske är det din tur att vinna?

Håll koll på våra nyhetsbrev. Här informerar vi om tävlingarna, men också om nyheter, tips och fotoinspiration etc, och samtidigt får rabattkoder för våra fina fotoprodukter.

Det är enkelt att delta: Gå med i den aktuella fototävlingen och ladda upp din bild.

Fototävlingar med olika teman som barn, husdjur och mycket mer ...

Våra fototävlingar har alla olika teman. Det kan till exempel vara landskap, färger eller väder. Vi har också haft en fototävling med temat semester. Oavsett tema kan motivet vara vad som helst mellan himmel och jord, så länge det ligger inom ämnet. Till exempel en vacker utsikt från campingen, en särskilt vacker naturbild eller ett underbart ögonblick på segelfartygets däck.

Så håll koll på vår webbplats för att se när nästa tävling startar.

Hitta oss på Facebook och Instagram, och anmäl dig till vårt nyhetsbrev på vår hemsida. Då är du säker på att få information om våra fototävlingar. Hitta dina bästa bilder eller gå på jakt efter de bästa motiven. Ladda upp din bild och delta i utbytet av roliga, vackra, vackra och galna bilder.