Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Fotomagneter

Dina bästa minnen och favoritbilder som magneter. Kvadratiska, hjärtformade eller i retrostil.

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Förgyll ditt hem med personliga fotomagneter

Skapa fotomagneter för kylskåpet med dina bästa resemotiv, familjebilder eller roliga fester

Gör magneter med dina egna bilder

en liten röd låda och magneter med bilder som sitter på en magnetisk yta på ett kontor

Få dina bästa bilder på magneter

Här på CEWE kan du skapa dina egna magneter med personliga motiv. Välj ut dina favoritbilder och förvandla dem till vackra fotomagneter. Du kan ge bort dem som en liten personlig gåva, eller så kan du dekorera ditt hem med kylskåpsmagneter - eller fästa dem på valfri magnetisk yta. Till exempel på kanten ovanför spisen eller på en whiteboardtavla på kontoret.

Du kan välja mellan hjärtformade eller fyrkantiga magneter med egna bilder. Det kan vara porträtt av barn eller barnbarn, bilder med vänner eller varför inte dina bästa semesterbilder så att du kan återuppleva din semester om och om igen.

hjärtformade magneter med bilder som sitter på ett litet nät

Dekorativt med egna magneter

Det finns många fördelar med att göra magneter av sina bilder. Du kan flytta runt dem i huset på magnetiska ytor när du vill. Barnen kan leka med dem på kylskåpet utan att de går sönder. Och de kommer inte att skadas av fukt eller få böjda hörn som vanliga foto-print kan få om du har dem hängande fritt.

När du skapar dina egna magneter med bilder får du både fina minnen och snygg inredning. Det finns ofta ett stort behov av att hålla anteckningar synliga så att inget glöms bort, t.ex. födelsedagsinbjudningar, att göra-listor eller det fina tackkortet du fick från bröllopet du nyligen var gäst på. Du kan också hänga upp familjens matplan.

Se alla magneter och beställ