CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Mer om hur du gör en fotobok med dina bästa semesterbilder
Semesterbilder

Semesterbilder i en fotobok

Självklart ska dina semesterbilder samlas i en fotobok. Få våra bästa tips på hur du skapar en riktigt fin fotobok med dina semesterbilder

  • Bläddra igenom våra tips på uppbyggnad och tema
  • Läs hur du bygger upp din fotobok steg för steg
  • Använd en av alla vackra bokmallar för din semesterfotobok

Få tips och inspiration till din semesterfotobok - börja designa den redan idag

från 399,00 kr *

Hur vill du beställa?

Fyra tips för din fotobok med semesterbilder

Hur ska du bygga upp din semesterfotobok? Inspireras av våra fyra smarta tips på olika layouter och teman för att skapa den perfekta fotoboken om din semester eller resa.

En fotografisk dagbok om din semester

Du kan bygga upp din fotobok om semestern som en dagbok. Lägg in de bästa semesterbilderna för varje dag, tillsammans med en textruta där du beskriver dagens höjdpunkter - eller bara datum och plats om du tycker att bilderna talar för sig själva. Men om du har varit på en semester med många historiska sevärdheter eller nya platser kan det vara roligt att bevara några av anekdoterna så att du kan minnas dem om flera år. Välj en mall med textfält eller infoga dem enkelt manuellt.

Välj dina vackraste bilder och skapa en coffee-table-bok

Välj bilder på vackra landskap, stämningsfulla stadsbilder eller fina porträtt och familjebilder. Samla dem i en av våra stora fotoböcker, t.ex. CEWE FOTOBOK XXL eller XXL panorama. Välj fotopapper och lay-flat-inbindning så att boken kan ligga öppen helt platt. På så sätt kan du ha din semesterfotobok liggandes öppen på ett litet bord eller på en hylla.

En klassisk resebok

Skapa en klassisk resebok med dina semesterbilder kombinerade med texter där du skriver lite om platsens historia, kryddat med dina egna erfarenheter. På så sätt får du en personlig resebok med dina egna semesterbilder och allt annat du vill minnas.

Du bevarar alla minnen från din resa och får samtidigt möjlighet att berätta om din resa för dina vänner och din familj, på ett underhållande och levande sätt.

Semestern ur barnens synvinkel

Om du har barn kan du samla alla fina semesterbilder och minnen i en fotobok så att ni kan bläddra i den tillsammans och prata om alla semesterupplevelser efteråt. Oavsett om höjdpunkten var att kasta stenar i vattnet från stranden, äta en glass eller kanske leka i poolen, har du och dina barn skapat ovärderliga minnen tillsammans, som är underbara att återuppleva. När hösten smyger sig på och livet återgår till det normala kan ni mysa med att sitta tillsammans i soffan och bläddra i er semesterfotobok.

Är du redo att skapa en fotobok om semestern?

Steg-för-steg-guide till din fotobok med semesterbilder

Följ stegen nedan för att skapa din fotobok snabbt och smidigt. Vi guidar dig genom allt från att välja och sortera dina semesterbilder till att välja format och hur du beställer.

Steg 1: Sortera dina semesterbilder i CEWE MyPhotos

CEWE MyPhotos är vår tjänst för säkerhetskopiering av dina bilder, filmer och fotoprojekt. Det är också det perfekta sättet att organisera dina bilder på, vilket även gör det superenkelt när du sedan skapar din fotobok. Om du har en iPhone slipper du dessutom krånglet med HEIC-formatet när du överför bilderna. Har du varit på semester med dina vänner? Då kan ni skapa ett delat album där var och en kan lägga till sina bilder från telefonen.