Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Resefotobok

5 tips till din resefotobok

Gör din resefotobok ännu mer personlig, unik och innehållsrik med dessa fem tips

Resebilder är något speciellt! De påminner om fina upplevelser och äventyrliga stunder. Oavsett hur stort ditt reseäventyr var, är det alltid spännande att titta på semesterbilderna i en CEWE FOTOBOK, där du kan bläddra i boken och återuppleva alla minnen. Här är 5 fina idéer på hur du enkelt kan skapa något extra och ännu mer personligt av din resebok.

Tips 1: Bygg upp din resefotobok kronologiskt

En dator med vårt designprogram öppnat, där en fotobok med resebilder håller på att skapas
Vårt kostnadsfria designprogram gör det smidigt och enkelt att sätta ihop en resefotobok

För att få en bra överblick över resan och alla olika upplevelser längs vägen, kan det vara en bra idé att bygga upp fotoboken kronologiskt. Börja med bilder från flygplatsen, bilen eller bussen, och lägg därefter in bilderna från resan dag för dag. På så sätt kan du enkelt skildra hela resan från början till slut. Självklart bestämmer du själv hur resefotoboken med dina semesterbilder ska byggas upp och hur mycket plats de enskilda reseupplevelserna ska få. Med en kronologisk uppbyggnad kommer du lättare minnas resan i sin helhet, när du bläddrar igenom fotoboken flera år senare.

Få mer inspiration på hur du samlar dina semesterminnen i en unik fotobok.

Tips 2: Skriv små notiser till dina resebilder

En uppslagen resebok med olika resebilder och små texter vid bilderna
Små texter i fotoboken gör det lättare att minnas olika detaljer från resan

Vad hette platsen där vi var på den här bilden, vad hette hotellet, och vad hette den mysiga restaurangen vi åt på? Gör det lätt att komma ihåg allt från din resa genom att skriva små texter vid semesterbilderna i din fotobok. Du kan enkelt infoga olika textfält i din resebok när du designar den – vi rekommenderar att du använder vårt kostnadsfria fotoprogram för att skapa din resefotobok, då får du allra flest designmöjligheter.

Tips 3: Lägg in biljetter och vykort från resan

Du kan göra din resefotobok ännu mer personlig genom att infoga olika element som har varit en del av resan. Exempelvis buss- och flygbiljetter, museumbiljetter, kartor, vykort, broschyrer och annat som du sparat från resan. Skanna eller ta en bild av de olika föremålen och gör dessa bilder till en del av din unika resebok. Alternativt kan du lämna några av fotobokens sidor tomma så att du kan klistra in de fysiska föremålen efter att du fått din bok. Ett roligt och annorlunda sätt att bevara reseminnen på.

Tips 4: Använd olika effekter

En fotobok med resebilder och olika cliparts som ett flygplan och en palm, ligger uppslagen på enljus filt
Gör resefotoboken extra fin och personlig genom att sätta in olika cliparts på sidorna.

Dekorera sidorna i din fotobok med olika färger, effekter och detaljer för att få dina resebilder att se ännu bättre ut. Du har gott om alternativ för att infoga roliga och vackra cliparts som t.ex. en sol, en flagga eller ett flygplan, som kan hjälpa till att dekorera sidorna och markera upplevelser från din resa. Men kom ihåg att hålla dina resebilder i fokus, så använd bara cliparts för att komplettera bilderna.

Tips 5: Ge bort en kopia av boken till dina resekamrater

Var du på resa med några vänner eller familjemedlemmar? Ge dem en kopia av fotoboken med era delade reseminnen. Det är en unik och personlig present från hjärtat, som kommer att glädja mottagaren. Sedan kan ni sitta och bläddra i resefotoboken tillsammans, och återuppleva roliga minnen och fina upplevelser. Välj enkelt fler exemplar av boken när du beställer.

Vi hoppas att du får mycket glädje av din resefotobok. Mycket nöje!

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första order
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoden när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koden gäller på hela din första beställning av fotoprodukter. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.