Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Samla dina semesterminnen i en personlig fotobok

Föreviga dina resebilder i en vacker fotobok och se fram emot att se tillbaka på underbara semesterupplevelser

Det är fantastiskt att resa runt i världen och uppleva andra länder, språk och kulturer och skapa nya minnen. Minnen som vi kan ta hand om och bevara i personliga fotoböcker. Oavsett om du har varit på resa i år, eller vill samla resor du gjort för längre tid sen, har du säkert tagit en hel del vackra resebilder, som är självklara att använda för att berätta din reseberättelse i en fotobok. Här får du inspiration på hur du kan använda dina semesterbilder för att skapa en spännande CEWE FOTOBOK.

Vilka resor kan jag dokumentera i en fotobok?

En fotobok med sommarlovsbilder i ligger ovanpå en ljus matta
Samla bilder från semestern i en personlig CEWE FOTOBOK

Svaret är enkelt: Du kan dokumentera alla typer av resor i en fotobok! Oavsett om det är en badsemester i Thailand, en skidresa i Frankrike, en storstadssemester i New York, en vandring i Schweiz eller något helt annat så passar resebilderna perfekt in i en fotobok. En bok som kommer att vara full av fina semesterminnen och som du kan ha med dig för alltid! Självklart bestämmer du själv vilken semester du vill dokumentera i din fotobok – och det behöver inte vara en semester du varit på de senaste åren. Du kan enkelt göra en semesterfotobok med en resa som du varit på för många årsedan. Det behöver inte vara en storslagen resa du skildrar i boken – även om det. Bilderna från chartersemestern med hela familjen till Mallorca, tältresan på Bornholm eller bilsemestern till Italien är också självklara att samla i en fotobok. Det är det smarta med fotoböcker: Det finns plats för allt, och du bestämmer själv vad din bok handlar om!

Tips: Har du rest tillsammans med andra? Ge dem sedan en kopia av fotoboken. Det är en fotopresent som de garanterat kommer att uppskatta väldigt mycket. Du kan enkelt välja flera exemplar av samma produkt vid beställning.

Tips: Du kan även använda dina resebilder som en del av bilderna i din årsbok.

5 enkla steg för att föreviga dina semesterminnen

Dator med fotoprogram där en person bygger upp en resebok
Att designa en resebok i vårt kostnadsfria designprogram går snabbt och smidigt

Att designa en personlig fotobok med resebilder är superenkelt! I vårt kostnadsfria CEWE Fotovärld kan du välja om du vill bygga upp din semesterbok från grunden, eller om du vill använda några av våra många smarta designmallar som hjälper till att placera dina bilder i boken. Du kan också lägga till bildtexter, flytta runt bilder och infoga fina cliparts. Snabbt och enkelt! Vilken lösning du än väljer är proceduren densamma:

  1. Sortera dina semesterminnen och fundera över hur du vill bygga fotoboken.
  2. Ladda ner designprogrammet och välj den layout du vill använda.
  3. Lägg till foton, personliga anteckningar och andra fina designelement.
  4. Kontrollera din semesterbok i förhandsgranskningsfunktionen innan du lägger den i varukorgen.
  5. Slutför beställningen av din bok.

Tips: Designprogrammet kan spara din fotobok längs vägen, så att du enkelt kan gå till och från boken och arbeta med den precis när det passar dig.

Skapa liv på sidorna i din semesterbok

En hopslagen fotobok ligger på en blå matta. På framsidan av boken finns ett resefoto med en dam som står och tittar på utsikten över en stad och hav
Designa fotoboken precis som du vill ha den – både på insidan och utsidan

Du kan designa fotoboken med dina semesterbilder precis som du vill ha den! Du väljer den design du vill ha på både ut- och insidan av boken – du kan välja mellan olika format, papperstyper, färger och effektlack. Du har oändliga designalternativ! För att undvika att dina resebilder drunknar i andra designelement är tumregeln: Less is more!

Ett sätt att hålla fokus på bilderna är att minimera dina texter till korta notiser som helt enkelt nämner var bilderna är tagna. Det kan även snabbt bli lite monotont att titta på sida efter sida som har samma layout och där alla bilder har samma storlekar. Ett enkelt sätt att lösa detta är att infoga bilderna i olika storlekar. Håll dem samtidigt harmoniska genom att t.ex. att låta alla bilder vara kvadratiska. På några av sidorna kan man sedan lägga till ett överraskande inslag som bryter mot normen. Det ger en fin, lugn och sammanhängande bok. Få fler tips på att göra din resefotobok helt unik!

Kom ihåg att du alltid kan få hjälp och svar på frågor om din semesterbok av vår kundtjänst. Du kan också anmäla dig till våra kostnadsfria online kurser, där vi ger dig tips och tricks för att bygga en personlig fotobok.

Tips: Förutom att göra en resefotobok kan du även använda dina semesterminnen på våra många andra fotoprodukter. Designa exempelvis förstorade reseminnen som du kan sätta upp som fina väggbilder i ditt hem.

Mycket nöje!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender*
  • Unik välkomstförmån
  • Kreativa idéer och tips på julklappar
  • Få ännu mer julinspiration
  • Använd tillfället för att göra fina personliga julklappar
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.
Tack så mycket :)
Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!
Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.