Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

CEWE FOTOBOK är bäst i test

Hos CEWE skapar du en fotobok i bästa kvalitet

Starta nu

Fotoböcker i bästa kvalitet

CEWE utses regelbundet till testvinnare när våra produkter och tjänster testas av oberoende institutioner och tidningar. Det betyder att du får en fotobok med bästa bildkvalitet som har utsetts till bäst i test.

Tester av fotoböcker

Våra och våra konkurrenters fotoböcker har testats många gånger de senaste åren och vi har vunnit bäst i test i många kategorier. Våra fotoböcker vann testerna inom bland annat följande kategorier:

 • Bildkvalitet. Kvaliteten på bilderna i en CEWE FOTOBOK är enastående och färgåtergivningen och skärpan i färgerna är nästan perfekt.
 • Bra detaljer i bilderna, så som ljusstyrka, hudtoner och färggraderingar
 • Vårt fotoprogram är mycket användarvänligt, har ett välde av designmallar och ett bra bildredigeringsprogram.
 • Fina och robusta inbindningar
 • Kompetent kundservice som pratar svenska

CEWE är Europas ledande producent

CEWE är Europas ledande fotoproducent med sin bas i Oldenburg i Nordtyskland. Vi har mer än 50 års erfarenhet av framkallning och varje år framkallar vi över tre miljarder bilder. Vi har 11 produktionsanläggningar i Europa med toppmodern utrustning för bild- och fotoframkallning.

Vi hoppas att du ska få glädje av din CEWE FOTOBOK resten av livet, därför använder vi bara högteknologisk fotoutrustning av hög kvalitet när vi gör våra fotoprodukter. Vi testar och kontrollerar kvaliteten på våra fotoböcker löpande.

Gör din bästa fotobok

Europas mest populära fotobok

Här kan du starta

Fotobok test - Vi vinner gång på gång!

CEWE är nr 1 i Europa! År efter år vinner vi tester för våra fototjänster och fotoböcker. Det gör oss väldigt glada, eftersom det betyder att vi kan erbjuda dig en riktigt fin upplevelse med att göra fotoböcker.

År 2023 vinner vi TIPA-priset "Best Photo Service" för sjätte året i rad, den här gången för vår nya produkt CEWE FOTOBOK på 100% återvunnet papper.

CEWE har återigen vunnit en TIPA World Award 2022, för det personliga etuiet till CEWE FOTOBOK, i kategorin Best Photo Service.

År 2021 fick vi utmärkelsen "Best Photo Service Worldwide" för vår Väggkalender A2 Guld och "Best Retail Finishing System Worldwide" för våra CEWE Fotocenter.

Appen CEWE Fotovärld har vunnit priset "EISA Photo Service 2021-2022". EISA nämner bland annat den enkla processen där appen snabbt förvandlar dina bilder till en CEWE FOTOBOK.

Även 2020 vann CEWE i kategorin "Best Photo Print Service", för CEWE FOTOBOK med skinn- och canvasomslag.

"Med CEWE Fotovärld-appen får du tillgång till det största utbudet i branschen."

30 utgivare från välkända fotomagasin från hela världen har valt vinnaren av TIPA World Awards 2019. CEWE hexxas vann i kategorin “Bästa fotoservice”

"CEWE FOTOBOK Pure övertygade EISA (the European Imaging and Sound Association) om att priset ”EISA Photo Service 2018-2019” skulle gå till CEWE FOTOBOK Pure för bästa bildprodukt.

"Förstoringarna och fotoboken är i absolut toppklass." Så kort sammanfattar Digital Foto de fotoprodukter de fick från CEWE i samband med deras stora undersökning av fotoproducenter i Danmark.

”Affisch och fotobok i absolut toppklass.” Så lät det när Nordens största fotomagasin, Digital Foto, gjorde en kvalitetskontroll av några av landets största bildleverantörer och deras produkter.

CEWE vann den prestigefyllda TIPA World Awards 2018 i kategorin ”Best Photo Print Service” för möjligheten att få effektlack på omslaget till CEWE FOTOBOK. TIPA nämnde även den intuitiva designprocessen som gör att alla, oavsett erfarenhet, enkelt kan skapa sin egen, personliga bok.

CEWE FOTOBOK med layflat-inbindning blev utsedd till årets bildprodukt 2017/2018 av Elektronikkbransjen i Norge.

Computer för Alla testade olika fotoböcker 2017. "Fotoboken gör bra ifrån sig vad gäller alla parametrar: Färgerna är rena och klara, omslaget är fint och programmet är enkelt att använda."

Tidningen "FOTOTEST" testade CEWE och sju andra leverantörer gällande tryckkvalitet, designprogrammets användarvänlighet och funktionalitet samt frakt och leverans.

Tidningen "DigitalPHOTO" testade CEWE och fyra andra leverantörer gällande tryckkvalitet och designprogrammets användarvänlighet och funktionalitet, och utsåg CEWE FOTOBOK till testvinnare.

CEWE vinner TIPA Awards

Förutom dessa testvinster har vi också vunnit den prestigefyllda och internationella TIPA World Award, hela sju gånger:

Varje år delar TIPA (Technical Image Press Association) ut priser i olika kategorier, och CEWE har vunnit flera gånger, bland annat i kategorin Best Photo Service.

Vårt prisvinnande program

För att göra din egen fotobok bör du ladda ner vårt fotoprogram som du installerar på din dator. Därmed öppnas hela CEWE fotovärlden med alla kreativa designmöjligheter för dig. Utöver att vara testvinnare i diverse fotobok tester har även vårt program blivit testat. Vi har bl.a. vunnit på följande:

 • Vårt fotoprogram är på svenska och har bl.a. många av de funktioner du känner igen från Word. Det gör programmet lätt att förstå för många.
 • Programmet innehåller hundravis av fina mallar som du kan använda fritt när du designar din fotobok.
 • Programmet erbjuder även många olika fina omslag, papperstyper och format.

En av världens bästa

Oberoende internationella tester visar gång på gång att CEWEs fotoprodukter håller toppklass. Genom att exempelvis använda vår kostnadsfria designprogramvara kan du skapa din bästa fotobok efter dina önskemål.

Varför är CEWE FOTOBOK en av väldens bästa fotoböcker?

Den bästa fotoboken är ett fotoalbum med minnen från fina stunder som du njuter av att se tillbaka på. Bilderna kan vara minnen från några av de bästa händelserna i livet som inte kan ersättas med annat. Därför är bara den bästa fotoboken tillräckligt bra för att presentera dem. Läs här om varför du ska välja en CEWE FOTOBOK:

 • Du väljer design och utformning helt från grunden samt omslag och papperskvalitet
 • Vi levererar alltid fotoböcker i superfin kvalitet
 • Hos oss får du 100% nöjdhetsgaranti
 • Vårt gratis fotoprogram är något av det bästa som finns på marknaden
 • Sist men inte minst är vi testvinnare år efter år!

Vårt gratis program hjälper dig

Med vårt fotoprogram kan du göra en riktigt fin fotobok genom att lägga till olika grafiska element. Se några av designmöjligheterna här:

 • Vacker och uttrycksfull inbindning av din fotobok med detaljer i guld eller silver
 • Roliga och dekorativa illustrationer för alla tillfällen
 • Hundratals av stilar, bakgrunder, ramar, kanter och skuggor
 • Fotobok med text: Möjlighet att skriva direkt i boken, sätta in tankebubblor eller textfält

Få fler designtips för din fotobok här. Se även vilken stil fotografen och content creatorn Leonora Grigat, föredrar i sina fotoböcker.