Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Test och omdömen

Våra produkter och tjänster blir med jämna mellanrum testade av oberoende verksamheter, institutioner och tidningar. Här får du ett utplock av de senaste testerna.

Se ett urval av de senaste testerna och recensionerna av våra fotoprodukter

Vi är nr 1 i europa!

År 2021 har vi vunnit utmärkelsen "Best Photo Service Worldwide" för vår Väggkalender A2 Guld och "Best Retail Finishing System Worldwide" för våra CEWE Fotocenter.

Appen CEWE Fotovärld har vunnit priset "EISA Photo Service 2021-2022". EISA framhäver den enkla processen där appen snabbt förvandlar dina bilder till en CEWE FOTOBOK.

Även 2020 vann CEWE i kategorin "Best Photo Print Service", för CEWE FOTOBOK med läder- och canvasomslag.

"Med CEWE Fotovärld-appen får du tillgång till det största utbudet i branschen.

30 utgivare från välkända fotomagasin från hela världen har valt vinnaren av TIPA World Awards 2019. CEWE hexxas vann i kategorin “Bästa fotoservice i hela världen”

"CEWE FOTOBOK Pure övertygade EISA (the European Imaging and Sound Association) om att priset ”EISA Photo Service 2018-2019” skulle gå till CEWE FOTOBOK Pure för bästa bildprodukt.

"Förstoringarna och fotoboken är i absolut toppklass." Så kort sammanfattar Digital Foto de fotoprodukter de fick från CEWE i samband med deras stora undersökning av fotoproducenter i Danmark.

”Affisch och fotobok i absolut toppklass.” Så lät domen när Nordens största fotomagasin, Digital Foto, gjorde en kvalitetskontroll av några av landets största bildleverantörer och deras produkter.

CEWE vann den prestigefyllda TIPA World Awards 2018 i kategorin ”Best Photo Print Service” för vårt effektlack till CEWE FOTOBOK Hårdpärm. Utöver omslageffekterna kommenterade TIPA-medlemmarna även på den intuitiva designprocessen som gör att alla, oavsett erfarenhetsnivå, enkelt kan skapa deras egen, personliga bok.

CEWE FOTOBOK med layflat-inbindning blev korad till Årets bildprodukt 2017/2018 av Elektronikkbransjen i Norge.

Computer för Alla testade i 2017 olika fotoböcker. Deras åsikt var tydlig: "Fotoboken gör bra ifrån sig på alla parametrar: Färgerna är rena och klara, omslaget är fint och programmet är enkelt att använda."

Tidsskriften "FOTOTEST" testade CEWE och sju andra leverantörer på tryckkvalitet, förarbeteskvalitet, utformningssoftwarens användarvänlighet och funktionalitet samt frakt och emballage.

Tidsskriften "DigitalPHOTO" testade CEWE och fyra andra leverantörer på tryckkvalitet, förarbeteskvalitet, utformningssoftwarens användarvänlighet och funktionalitet, och korade CEWE FOTOBOK till testvinnare.

Tester av fotoböcker 2017

Flera fotoböcker från stora erkända fotoverksamheter har under år 2017 testat deras fotoböcker och vi har vunnit stort i flera av kategorierna

Våra fotoböcker vann testerna inom bland annat följande kategorier:

  • Bildkvalitet. Kvaliteten på bilderna i en CEWE FOTOBOK är enastående och färgåtergivningen och skärpan i färgerna är nästan perfekt.
  • Bra detaljer i bilderna, så som ljusstyrka, hudtoner och färggraderingar
  • Vårt program är mycket användarvänligt, har ett välde av designmallar och ett bra bildredigeringsprogram
  • Fina och robusta inbindningar
  • Duktig och kompetent kundservice som pratar svenska

Fotobok-test – Vi vinner gång på gång!

Vi är nr. 1 i Europa! Det är vi stolta över och mycket glada för.

Bilder som vi har fotat under särskilda händelser eller av familj och vänner, har ofta en särskild plats i våra hjärtan. Hos CEWE vet vi hur viktiga dessa minnen är för dig. Därför använder vi oss av det bästa inom fotoframkallning, så du kan göra fotoböcker. Mer än 80 oberoende internationella tester har genom åren visat att våra fotoböcker och vårt beställningsprogram helt enkelt är de bästa – år efter år.

CEWE är Europas ledande producent av fotoböcker

Vi är en del av CEWE som är Europas ledande fotoproducent med sin bas i Oldenburg i Nordtyskland. Vi har mer än 50 års erfarenhet med att framkalla bilder. Varje år framkallar vi över 3 miljarder foton, så man kan lugnt säga att vi vet vad vi pratar om.

Vi önskar att du ska ha glädje av din CEWE FOTOBOK resten av livet, därför använder vi bara den bästa högteknologiska fotoutrustningen när vi gör våra fotoprodukter. Vi testar och kontrollerar kvaliteten på våra fotoböcker för att kunna leverera det bästa av det bästa.

Som en liten bonusinformation kan vi berätta att alla CEWE fotoböcker produceras klimatneutralt och vi har en certifierad hållbar produktion. Därmed lider inte klimatet när vi producerar våra produkter.

Vi testar fotobokens kvalitet, färger m.m.

Visste du att din CEWE FOTOBOK blir framställd på Europas ledande fotolaboratorium? Vi har 11 högteknologiska produktionsanläggningar i Europa och vi använder bara den nyaste och bästa utrustningen när vi framkallar foton.

Vi har noggrann och kontinuerlig kvalitetskontroll och tester av fotoböckerna och våra andra fotoprodukter.

Vårt program har vunnit pris och gör din fotobok till en lek

För att göra din CEWE FOTOBOK bör du ladda ner vårt program som du installerar på din dator. Därmed öppnas hela CEWE fotovärlden med alla kreativa designmöjligheter för dig. Utöver att vara testvinnare i diverse fotobok-tester har även vårt program blivit testat. Vi har bl.a. vunnit på följande:

  • Vårt beställningsprogram är på svenska och har bl.a. många av de funktioner du känner igen från Word. Det gör programmet lätt att förstå för många.
  • Programmet innehåller hundravis av fina mallar som du kan använda fritt när du designar din fotobok
  • Dessutom erbjuder programmet även många olika fina omslag / inbindningar, papperstyper och format

Testa din fotobok

Visste du att vi har en förhandsgranskningsfunktion i vårt program? När du har designat din fotobok kan du se den i förhandsgranskningen för att se så att allt är som det ska vara. Om du hittar något du inte gillar eller om du har gjort fel kan du bara gå tillbaka och rätta till det

Vi erbjuder 100 % nöjdhetsgaranti därför att CEWE vill vara den som är bäst på att göra din fotobok!

Leonora Grigat, fotograf och content creator, älskar CEWEs fotoprodukter. Produkterna är lätta att göra och håller hög kvalitet, tycker Leonora. Läs mer om varför Leonora älskar att göra fotoböcker och ge bort dem i present.

Gör din egen testvinnande fotobok

Vill du göra din egen CEWE FOTOBOK? Där finns säkert en som passar till dig. Läs mer om format här och till vilken anledning du kan göra en fotobok.

CEWE har vunnit ett TIPA Award

TIPA står för Technical Image Press Association, som är en sammanslutning av chefredaktörer från internationella, ledande fototidningar. Varje år delar de ut priser i olika kategorier, och CEWE har vunnit ett inom kategorin Best Photo Print Service.

Priset är vunnet för en av våra features i vårt designprogram, där man kan dekorera utvalda element på sin fotobok. Det kan till exempel vara titeln på fotoboken eller söta och roliga Cliparts, som man kan framhäva med guld- eller silverskrift samt en strukturlack som ”lyfter” skriften lite så den är märkbart framhävd.

Den fina designen kan du använda på CEWE FOTOBOK med hårdpärmomslag, och din fotobok får omedelbart ett exklusivt och annorlunda utseende. Därmed finns det ännu ett designelement som du kan vända till att göra din fotobok till ett mycket personligt och vackert fotoalbum.

Du kan också läsa mer om TIPA-fotopriset.