Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

CEWE FOTOBOK är bäst i test

Hos CEWE skapar du en fotobok i bästa kvalitet

Fotoböcker i bästa kvalitet

CEWE utses regelbundet till testvinnare när våra produkter och tjänster testas av oberoende institutioner och tidningar. Det betyder att du får en fotobok med bästa bildkvalitet som har utsetts till bäst i test.

Tester av fotoböcker

Våra och våra konkurrenters fotoböcker har testats många gånger de senaste åren och vi har vunnit bäst i test i många kategorier.

Våra fotoböcker vann testerna inom bland annat följande kategorier:

 • Bildkvalitet. Kvaliteten på bilderna i en CEWE FOTOBOK är enastående och färgåtergivningen och skärpan i färgerna är nästan perfekt.
 • Bra detaljer i bilderna, så som ljusstyrka, hudtoner och färggraderingar
 • Vårt fotoprogram är mycket användarvänligt, har ett välde av designmallar och ett bra bildredigeringsprogram.
 • Fina och robusta inbindningar
 • Duktig och kompetent kundservice som pratar svenska

CEWE är Europas ledande producent av fotoböcker

CEWE är Europas ledande fotoproducent med sin bas i Oldenburg i Nordtyskland. Vi har mer än 50 års erfarenhet med att framkalla bilder. Varje år framkallar vi över 3 miljarder foton, så man kan lugnt säga att vi vet vad vi pratar om. Vi har 11 produktionsanläggningar i Europa med toppmodern utrustning för bild- och fotoframkallning.

Vi hoppas att du ska få glädje av din CEWE FOTOBOK resten av livet, därför använder vi bara den bästa högteknologiska fotoutrustningen när vi gör våra fotoprodukter. Vi testar och kontrollerar kvaliteten på våra fotoböcker för att kunna leverera det bästa av det bästa.

Som en liten bonusinformation kan vi berätta att alla CEWE fotoböcker produceras klimatneutralt och vi har en certifierad hållbar produktion. Därmed lider inte klimatet när vi producerar våra produkter. Läs mer om hållbarhet här.

Fotobok test - Vi vinner gång på gång!

År 2021 fick vi utmärkelsen "Best Photo Service Worldwide" för vår Väggkalender A2 Guld och "Best Retail Finishing System Worldwide" för våra CEWE Fotocenter.

Appen CEWE Fotovärld har vunnit priset "EISA Photo Service 2021-2022". EISA nämner bland annat den enkla processen där appen snabbt förvandlar dina bilder till en CEWE FOTOBOK.

Även 2020 vann CEWE i kategorin "Best Photo Print Service", för CEWE FOTOBOK med läder- och canvasomslag.

"Med CEWE Fotovärld-appen får du tillgång till det största utbudet i branschen.

30 utgivare från välkända fotomagasin från hela världen har valt vinnaren av TIPA World Awards 2019. CEWE hexxas vann i kategorin “Bästa fotoservice i hela världen”

"CEWE FOTOBOK Pure övertygade EISA (the European Imaging and Sound Association) om att priset ”EISA Photo Service 2018-2019” skulle gå till CEWE FOTOBOK Pure för bästa bildprodukt.

"Förstoringarna och fotoboken är i absolut toppklass." Så kort sammanfattar Digital Foto de fotoprodukter de fick från CEWE i samband med deras stora undersökning av fotoproducenter i Danmark.

”Affisch och fotobok i absolut toppklass.” Så lät det när Nordens största fotomagasin, Digital Foto, gjorde en kvalitetskontroll av några av landets största bildleverantörer och deras produkter.

CEWE vann den prestigefyllda TIPA World Awards 2018 i kategorin ”Best Photo Print Service” för möjligheten att få effektlack på omslaget till CEWE FOTOBOK. TIPA nämnde även den intuitiva designprocessen som gör att alla, oavsett erfarenhet, enkelt kan skapa sin egen, personliga bok.

CEWE FOTOBOK med layflat-inbindning blev utsedd till årets bildprodukt 2017/2018 av Elektronikkbransjen i Norge.

Computer för Alla testade olika fotoböcker 2017. "Fotoboken gör bra ifrån sig vad gäller alla parametrar: Färgerna är rena och klara, omslaget är fint och programmet är enkelt att använda."

Tidningen "FOTOTEST" testade CEWE och sju andra leverantörer gällande tryckkvalitet, designprogrammets användarvänlighet och funktionalitet samt frakt och leverans.

Tidningen "DigitalPHOTO" testade CEWE och fyra andra leverantörer gällande tryckkvalitet och designprogrammets användarvänlighet och funktionalitet, och utsåg CEWE FOTOBOK till testvinnare.

CEWE vinner TIPA Awards

Förutom dessa testvinster har vi också vunnit den prestigefyllda och internationella TIPA World Award, hela fyra gånger:

 • 2021 för produkten Väggkalender A2 Guld och för CEWE Fotocenter. En stor väggkalender med guldtryck och med dina egna bilder på ser vacker ut på varje vägg.
 • 2020 för CEWE FOTOBOK med läder- och canvasomslag. När du väljer omslag av läder eller canvas till din fotobok får din fotobok en exklusiv look.
 • 2019 för produkten hexxas, som är sexkantiga väggbilder, som du skapar med dina egna motiv och placerar på väggen i den form du vill.
 • 2018 för CEWE FOTOBOK med effektlack på omslaget. Genom att lägga till effektlack på din fotobok kan du framhäva detaljer som exempelvis bokens titel, på ett unikt sätt.

Varje år delar TIPA (Technical Image Press Association) ut priser i olika kategorier, och CEWE har vunnit flera gånger, bland annat i kategorin Best Photo Service Worldwide.

Vårt prisvinnande program gör din fotobok till en lek

För att göra din egen fotobok bör du ladda ner vårt fotoprogram som du installerar på din dator. Därmed öppnas hela CEWE fotovärlden med alla kreativa designmöjligheter för dig. Utöver att vara testvinnare i diverse fotobok tester har även vårt program blivit testat. Vi har bl.a. vunnit på följande:

 • Vårt fotoprogram är på svenska och har bl.a. många av de funktioner du känner igen från Word. Det gör programmet lätt att förstå för många.
 • Programmet innehåller hundravis av fina mallar som du kan använda fritt när du designar din fotobok.
 • Programmet erbjuder även många olika fina omslag/inbindningar, papperstyper och format.

Du kan också göra fotoböcker online eller genom att använda foto appen i din smartphone eller surfplatta.

En av världens bästa fotoböcker

Oberoende internationella tester visar gång på gång att CEWEs fotoprodukter håller toppklass. Genom att exempelvis använda vår kostnadsfria designprogramvara kan du skapa din bästa fotobok efter dina önskemål.

Varför är CEWE FOTOBOK en av väldens bästa fotoböcker?

Den bästa fotoboken är ett fotoalbum med minnen från fina stunder som du njuter av att se tillbaka på. Bilderna har fokus i en fotobok, och kan vara minnen från några av de bästa händelserna i livet som inte kan ersättas med annat. Därför är bara den bästa fotoboken tillräckligt bra för att presentera dem. Läs här om varför du ska välja en CEWE FOTOBOK:

 • Du bestämmer vilka bilder som ska finnas med och hur många sidor boken ska innehålla
 • Du väljer design och utformning helt från grunden samt omslag och papperskvalitet
 • Vi levererar alltid fotoböcker i superfin kvalitet
 • Hos oss får du 100% nöjdhetsgaranti
 • Vårt gratis fotoprogram är något av det bästa som finns på marknaden
 • Sist men inte minst är vi testvinnare år efter år!

Vårt gratis program hjälper dig att göra den bästa fotoboken

Med vårt fotoprogram kan du göra en riktigt fin fotobok genom att lägga till olika grafiska element. Du kan lägga till bestämda färger om du vill ha ett färgtema i din bok. Om du saknar en viss färgnyans, som finns med i någon av dina bilder, tar du bara färgen därifrån och drar in på sidan. Smart va? Ja, och det finns mycket, mycket mer. Se några av designmöjligheterna här:

 • Vacker och uttrycksfull inbindning av din fotobok med detaljer i guld eller silver

 • Roliga och dekorativa illustrationer för alla tillfällen

 • Hundratals av stilar, bakgrunder, ramar, kanter och skuggor

 • Fotobok med text: Möjlighet att skriva direkt i boken, sätta in tankebubblor eller textfält

 • Många olika skrifttyper och storlekar

Få fler designtips för din fotobok här. Se även vilken stil fotografen och content creatorn Leonora Grigat, föredrar i sina fotoböcker och få reda på varför Leonora älskar att ge bort fotoböcker i present.

Gör din egen testvinnande fotobok

Vill du göra din egen fotobok? Där finns säkert en som passar till dig! Du skapar din bästa fotobok online på vår hemsida, via vårt fotoprogram, eller i vår foto app. Sedan trycker och levererar vi den. Läs mer om format här och för vilka speciella tilfällen du kan göra en fotobok.

Vår app CEWE har vunnit priset EISA Photo Service 2021-2022. Varje år delar The Expert Imaging and Sound Association (EISA) ut det eftertraktade EISA-priset för de bästa produkterna i olika kategorier. Vår app vann ett pris i kategorin Fotografi, bland annat för att appen snabbt förvandlar bilder till en färdig CEWE FOTOBOK i en användarvänlig och enkel process. Läs mer om de tre beställningsalternativen och se vilken beställningsmetod vi rekommenderar.

Den bästa fotoboken är den som passar dig

Har du en riktigt snygg fotobok som samlar ihop bilder från de allra bästa stunderna med vänner och bekanta? Om du inte redan har en eller ett par stycken, så rekommenderar vi dig att börja designa en nu. CEWE hjälper dig med att skapa den bästa fotoboken för dig.

Många av våra kunder gillar vår populära fotobok i formatet Stor. Det digitala fotoalbumet har ett klassiskt A4-format som gör att den kan designas för många tillfällen. Andra kunder är tokiga i våra stora och fina XXL-format som även finns i panoramaformat som XXL Panorama. Detta stora format är perfekt som en bröllopsbok. Andra tycker bättre om att göra flera små fotoböcker i exempelvis formaten Kvadratisk eller Mini och Liten.

Tips: Fotoböcker passar perfekt som personliga presenter. Gör exempelvis din fotobok som en årsbok och dela boken med din familj som en personlig julklapp. Du kan också göra en bok som konfirmationspresent eller designa en fotobok med bröllopsbilder. Den bästa fotoboken är en present som kommer direkt från hjärtat.

Du är kanske även är intresserad av detta?

Här finns lite mer inspiration och fin kunskap för dig, som ska börja med att göra din bästa fotobok.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få 75 kr till CEWE FOTOBOK*
 • Roliga tävlingar
 • Inspiration och tips
 • Nyheter och produktlanseringar
 • Fina erbjudanden
* Du får värdekoden för CEWE FOTOBOK när prenumerationen är registrerad. Koden gäller en gång per kund och beställning. Vid prenumeration godkänner du vårt Dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Avregistrera dig närsomhelst via länk i nyhetsbrev.
Tack så mycket :)
Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!
Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.