Kontakta kundservice:
08-525 031 90

TIPA World Awards: CEWE vinner prestigefyllt pris för sjätte gången

Vi har fått äran att motta det prestigefyllda TIPA World Awards för fjärde året irad - och det är denna gång med två priser, vilket gör att vi nu totalt har erhållit sex st TIPA World Awards! Utmärkelsen "Best Photo Service Worldwide" gick till vår nya vackra Väggkalender A2 Guld och våra CEWE Fotocenter erhöll "Best Retail Finishing System Worldwide". Att erbjuda våra kunder allra bästa kvalitet är det vi brinner för, och därför gör dessa två priser oss extra stolta.

De bästa bilderna för ditt hem

Vi kan titulera oss "Best Photo Service Worldwide" tack vare vår stiliga Väggkalender A2 Guld. Det unika med denna väggkalender är att du kan välja mellan olika designmallar med ett snyggt guldtryck. Det ger ett exklusivt utseende och skapar utan tvekan en wow-effekt. Du kan välja mellan stående och liggande format, så du behöver bara välja vilket format som bäst passar bäst på din vägg, och vilka tolv bilder som är värda en plats i din väggkalender. Tips: Du behöver inte vänta med att skapa din egen väggkalender tills ett nytt år börjar. Du kan välja startmånad för din kalender. Smart va?

Designa din Väggkalender A2 Guld här

Släpp lös din kreativitet med våra CEWE Fotostationer

I kategorin "Best Retail Finishing System Worldwide" fick vi utmärkelsen för våra CEWE Fotocenter, som är den utökade versionen av våra CEWE Fotostationer som du känner igen från våra butiker.

På våra CEWE Fotostationer har du otaliga möjligheter att föreviga dina bästa stunder, och flera produkter blir klara medan du väntar! Här kan du snabbt skriva ut dina bästa bilder i olika format, skapa personliga inbjudningar med dina egna foton och göra fina fotoremsor som ger dina bilder ett coolt retroutseende. Vi har flera olika format och designalternativ, så ta en titt förbi en av våra CEWE Fotostationer.

Vad är TIPA World Awards?

Sedan 30 år har Technical Image Press Association (TIPA) hedrat de bästa och mest innovativa, nya produkterna i den internationella fotobranschen. År 1991 träffades representanter från 25 europeiska fototidskrifter för första gången och grundade sedan den största sammanslutningen av oberoende foto- och bildtidskrifter. Varje år nominerar TIPA de bästa, nya produkterna i utvalda kategorier, där redaktörerna för medlemstidningarna testar och utvärderar produkterna. CEWE har redan vunnit totalt sex av de eftertraktade TIPA World Awards, och vi har nu blivit två priser rikare.

"Vi är mycket glada att hedras med två TIPA World Awards i år", betonar Thomas Mehls, styrelseledamot i CEWE.

Framkalla dina bilder online eller i butik.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender*
  • Unik välkomstförmån
  • Kreativa idéer och tips på julklappar
  • Få ännu mer julinspiration
  • Använd tillfället för att göra fina personliga julklappar
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.
Tack så mycket :)
Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!
Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.