CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Konfirmationskort Slider Konfirmationskort Slider

Kort och inbjudningar

Bjud in till en fest eller skicka ett fint kort med dina egna foton!

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Kort och inbjudningar för alla tillfällen

Välj mellan hundratals olika designmallar!

Lika personligt som det du vill förmedla: vårt stora sortiment av kort

Köp mer = spara mer

Fyll varukorgen och få mer för pengarna
10%
vid köp för minst 999 kr med värdekod: 10PRO
15%
vid köp för minst 1999 kr med värdekod: 15PRO
20%
vid köp för minst 2999 kr med värdekod: 20PRO

Expresskort

Skapa vackra och personliga kort direkt på en CEWE Fotostation

Effektlack av hög kvalitet

Ge dina kort och inbjudningar det lilla extra med guld-, silver- eller effektlack!

Papperskvaliteter

Välj mellan fyra olika papperssorter!
Standardpapper hälsningskort Standardpapper hälsningskort Matt papper

Exklusivt digitaltryck med matt yta. Pappersvikt: 300 g/m².

Naturpapper (100% återvunnet)

Digitaltryck av hög kvalitet på återvunnet papper. Pappersvikt: 300g/m²

Premiumpapper hälsningskort Premiumpapper hälsningskort Strukturpapper

Strukturpapper ger en extra elegant känsla och har en ytvikt på 300 g/m².

Blankt papper hälsningskort Blankt papper hälsningskort Blankt papper

Efterbehandlade hälsningskort för dig som gillar en blank yta. Pappersvikt: 300 g/m².

 • Lyxig UV-lackering på utsidorna
 • Strålande färgåtergivning
 • Smuts- och fukttålig yta

Hur vill du beställa dina kort?

Skillnaderna mellan att beställa i vår app, på vår hemsida eller i vårt fotoprogram.

CEWE-appen

 • Designa och beställ var du än är
 • Enkla designmöjligheter
 • Spara dina projekt i appen
VI REKOMMENDERAR

Online

 • Snabb och enkel beställning
 • Ingen installation nödvändig
 • Fungerar på alla enheter

CEWE Fotoprogram

 • Många designmöjligheter
 • Enkel installation på PC eller MAC
 • Spara projekt lokalt i din dator

Trustpilot omdömen

Gör personliga kort och inbjudningar med dina egna foton

Här hittar du otaliga format för dina kort och inbjudningar. Gör vanliga kort, vikkort och vykort i flera olika storlekar och olika utföranden. Alla beställs i 10-pack.

Kort och inbjudningar som du kan köpa i butikerna är ofta tråkiga. Därför är det en bra idé att utforma dina egna kort till t.ex. bröllop, födelsedag, konfirmation och dop. Hos CEWE.se hittar du hundratals av designmöjligheter, så du enkelt kan göra snygga och personliga inbjudningar till varje anledning. Oavsett anledning har vi den rätta designen till dina kort och inbjudningar.

Gör kort med dina egna bilder

Ska du ha fest? Kanske en stor konfirmationsfest eller bröllopsfest? Gör din dag till något särskilt och bjud in familj och vänner till festen med vackra och personliga inbjudningskort. Vi har hundratals av designmallar som du kan välja fritt mellan. Du hittar allt från vackra inbjudningar för bröllop och födelsedag till söta kort för dop och konfirmation. Sätt din egen prägel på de populära inbjudningarna genom att använda en av våra designmallar, sätt in din egen bild och skriv en personlig hälsning. På det sättet kommer inbjudningarna att framstå som både unika och professionella.

Skicka kort i form av fotokort och dubbla kort med post

Du kan få precis den inbjudan som passar dina önskemål och det tillfälle du bjuder in till. Välj mellan fotokort och dubbla kort. Ett fotokort har en fram- och en baksida som kan designas snabbt och enkelt med en bild på framsidan och själva texten med inbjudningen på baksidan. Med ett dubbla kort har du mer utrymme att designa, eftersom detta kort går att öppna. Därmed får du både en fram- och baksida samt ett uppslag som du kan dekorera med cliparts och effektlack utöver dina bilder och en text.

Du kan enkelt skicka ditt kort direkt till mottagaren med hjälp av oss här på CEWE. Då spar du tid eftersom du slipper köpa frimärken och leta upp en brevlåda. Ange mottagarens adress så postar vi och levererar din inbjudan direkt till mottagarens adress!

Infoga film i kortet

När du beställer ett av de vikbara kortformaten har du möjlighet att infoga en video i kortet om du vill. Kan det inte vara kul att lägga till en kort video eller ett filmklipp på den unga mannen, kvinnan eller personen som ska konfirmeras om man bjuder in till konfirmation? Eller en rolig video på dig och din partner om ni ska gifta er och håller på att göra bröllopsinbjudningarna? Detta gör inbjudan ännu mer personlig och unik!

Videon eller filmen läggs till i inbjudan i form av en QR-kod. Med hjälp av mobilens inbyggda QR-läsare i kameran, eller med en gratis nedladdningsbar QR-skanningsapp, kan mottagaren spela upp videon på sin mobiltelefon eller dator. På så sätt ger du ännu mer till personen du bjuder in, något att se fram emot. Kanske får du till och med svaret på inbjudan tillbaka i videoform?

Kort för många tillfällen

När du har hittat rätt korttyp och designmall är det bara att infoga en eller flera bilder som du vill ha med. Sedan kan du beställa och få korten skickade snart. Vi har kort och inbjudningar för alla tillfällen:

 • Födelsedag: Om du fyller år och vill hålla en fest för din familj och vänner, skapa et personligt inbjudningskort till födelsedag med dina egna bilder. En sådan inbjudan imponerar på mottagaren och ger verkligen gästen något att se fram emot.

 • Barnkalas: När barn fyller år gör föräldrarna ofta mycket för att det ska bli en trevlig och rolig dag för födelsedagsbarnet. Med et unikt inbjudningskort till barnkalas visar du gästerna att de är bjudna till en speciell fest. Skapa gärna kortet tillsammans med barnet som fyller år, så att barnet också hjälper till att arrangera födelsedagsfesten.

 • Studentfest: Att bli student markerar flera års utbildning och hårt arbete. Det förtjänar att firas med en ordentlig fest! Gör studentinbjudningar snabbt och enkelt här på CEWE.

 • Resor och semestrar: Har du varit på en spännande resa kan du skicka ett vykort med några fina bilder från semestern. Lägg enkelt till bilder och text om du vill - du har säkert många bilder att välja på och mycket att berätta om dina upplevelser från semestern. Gör det från din mobil med vår foto app.

 • Jämn födelsedag: Att fylla jämnt sker bara vart tionde år. Därför vill många fira en sådan milstolpe i livet med en stor fest. Gör till exempel en inbjudan till din 50-årsdag och skicka inbjudningar till alla du bryr dig om och som du skulle vilja samla på din jämna födelsedag.

 • Dop: Finns det bättre anledning att göra ett kort än när en ny person föds? Behöver du bjuda in till dop- eller namngivningsfest kan du göra riktigt vackra dopkort här på CEWE. Du kommer garanterat att kunna hitta en söt bild på det lilla underverket som du kan ha på inbjudan.

 • Mors dag: När mors dag närmar sig, och du vill berätta för din mamma hur mycket hon betyder för dig, kan du göra ett kort till mors dag med en fin bild på er två på framsidan och en massa söta ord när man slår upp kortet. Det är utan tvekan den bästa mors dag presenten en mamma kan önska sig!

 • Påsk: Om du är bjuden på påskmiddag kan du ta med en gå-bort-present till värden och värdinnan. Sätt pricken över i:et på denna present genom att skriva ett sött påskkort där du lägger in dina personliga bilder. Det är ett trevligt sätt att uppmärksamma påsken när vi samlas kring god mat, påskgodis och påskägg. Våra presentaskar är också perfekta som en söt gå-bort-present till påsk.

 • Jul: Skicka ett unikt julkort med bilder från mamma, pappa och barn till alla släktingar och vänner. Använd ett fint familjefoto på föräldrar och barn på kortet eller kanske bara ett foto på barnen. Ett personligt julkort kommer definitivt att sprida julglädje!

 • Jubileum: För er som har varit gifta eller tillsammans länge kanske det är dags att fira jubileum? Skapa en inbjudan till er årsdag och bjud in alla de du bryr dig om.

 • Silverbröllop: Om du har spenderat hela 25 år med din partner, man eller fru kan ni fira silverbröllop. Förmodligen vill ni markera denna dag med att bjuda in till stor middag och fest. Skapa era egna silverbröllopsinbjudningar online eller genom vårt fotoprogram. Använd till exempel den tidigaste bilden du kan hitta på er tillsammans som ett par på förstasidan, och använd den senaste bilden ni har inne i kortet.

Elegante placeringskort och menykort

När dina inbjudningar har skickas ut, och du ska hålla fest, behöver du eleganta placeringskort och menykort. Sätt din personliga prägel på festens utsmyckning genom att använda en av våra designmallar för att skapa dina helt egna placeringskort och menyer, som passar till din fest och din personlighet.

Personliga tackkort

Tackkort är det perfekta sättet att tacka din familj, vänner och bekanta för uppmärksamheten vid t.ex. bröllop, konfirmation eller dop. Med hjälp av din egen bild och en personlig hälsning kan du göra speciella tackkort, som passar till din personlighet och därmed visa familj och vänner din tacksamhet på ett unikt sätt.

Många olika typer av kort av högsta kvalitet

Du hittar designmallar till kort och inbjudningar i både klassisk och modern look och med många olika färger och mönster. Se mallarna här, hitta den designmall som passar just din personlighet och gör unika och personliga inbjudningar eller kort, som efter tryck framstår som ytterst professionella och av högsta kvalitet.

Det finns många olika typer av kort, och inbjudningar att välja mellan: fotokort, vykort, vykort XL, dubbla kort, dubbla kort 13 x 18, dubbla kort 14 x 14, dubbla kort XL tvärformat, dubbla kort XL högformat.

Få svar på dina frågor

Har du frågor om hur du designar dina kort och inbjudningar? Tveka inte att kontakta vår kundservice, som ger dig hjälp och vägledning. Du kan skicka ett mail, chatta eller ringa - det som passar dig bäst.

Mycket nöje med att skapa personliga kort!

Nyhetsbrev

Välkomstförmån

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
Vid prenumeration godkänner du vårt Dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Avregistrera dig närsomhelst via länk i nyhetsbrev.

Din registrering...

endast 1 klick saknas

Av säkerhetsskäl får du snart en e-post med en bekräftelselänk. Klicka på länken i e-posten för att bekräfta din prenumeration och för att kunna utnyttja dina välkomstförmåner.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.