CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Studentinbjudningar

Student

Personliga studentinbjudningar

 • Välj själv vilken design du vill ha
 • Stort urval av olika designmallar med effekter
 • Inbjudningar i fin kvalitet. Levereras i 10-pack med kuvert
från 279,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format:

 • Dubbla kort: Klassiska, 13x18 cm, kvadratisk och XL (lang och kort fals)
 • Kort: Klassiska, kvadratisk och XL
 • Vykort: Klassiska och XL

Material:

Student 2022 - Gör inbjudningskort och studentinbjudningar

Gillar du att laga mat? Drömmer du om att samla alla dina favoritrecept i din egen kokbok? Gör din egen fotobok här som en kokbok. Använd dina egna bilder och skapa den mest personliga kokboken.

Gör personliga inbjudningskort till studenten

Tentorna närmar sig sitt slut och sommaren är påväg. Det ska firas med en studentfest för vänner och familj där ni tillsammans kan fira att du har blivit färdig. Gör något särskilt med din studentfest och designa dina helt egna studentinbjudningar med bild hos Cewe.se.

När du gör dina inbjudningskort till studenten hos oss kan du sätta en personlig prägel på inbjudningarna genom att sätta in dina egna bilder och skriva en personlig text. Det är både snabbt och enkelt.

Snabb och enkel beställning

Vi har ett brett sortiment av vackra designmallar, men du kan också välja att göra dina inbjudningskort til studenten utan mall – endast din fantasi sätter gränser. På så vis kan du på ditt helt unika och personliga sätt visa med dina inbjudningar att du tar studenten och har studentfest.

Följ dessa steg och gör enkelt inbjudningar till studentfest:

 1. Klicka på ”designa här”

 2. Välj en av de vackra designmallarna eller fortsätt utan

 3. Sätt in dina bilder samt en personlig text

 4. När du är nöjd klickar du på ”Lägg i varukorgen”

 5. Genomför din beställning. Efter skickad beställning går det 3-8 vardagar innan du får dina studentinbjudningar

Du kan redigera och spara så många gånger du vill. Så om du inte blir färdig med det samma kan du spara din layout och komma tillbaka och göra färdigt inbjudningar till din studentfest senare.

Behöver du presentidéer?

Förutom inbjudningskort till studenten kan du också göra många andra fotoprodukter hos Cewe.se!

Kanske ska du själv till några studentfester under sommaren och behöver några personliga och unika presentidéer? En perfekt möjlighet är att göra en personlig fotoposter till studenten där du t.ex. sätter in bilderna från studietiren. Eller vad sägs om att göra ett personligt fotoalbum? Om du är förälder kan du göra ett fotoalbum med bilder från din sons/dotters barndom fram till de tog studenten. Om du istället ska ge en present till en av dina vänner kan du välja att göra ett album eller en minnesbok med bilder från er gymnasietid.

Hos oss kan du göra otaliga fotoprodukter där du använder dina egna bilder och texter. Titta runt på hemsdan och få inspiration till massor av personliga presenter.

100 % nöjdhetsgaranti på dina studentinbjudningar

Vi erbjuder 100 % nöjdhetsgaranti på flera av våra produkter, bland annat på våra kort och inbjudningar, t.ex. konfirmationsinbjudningar, bröllopsinbjudningar och tackkort.

Det betyder att om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med dina studentinbjudningar efter du fått dem så kan du inom två veckor skriva till vår kundservice på info@cewe.se så hittar vi tillsammans en lösning.

Cewe.se önskar dig stort grattis till studenten och riktigt trevlig studentfest!