Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Nöjdhetsgaranti Slider Nöjdhetsgaranti Slider

Nöjdhetsgaranti

Du har alltid 100% nöjdhetsgaranti på våra CEWE-fotoprodukter. Om du är nöjd, så är vi nöjda!

100% nöjdhetsgaranti
Svensk kundservice

Vår garanti till dig Om du har gjort en CEWE FOTOBOK, en kalender, en väggbild eller tackkort kan du dra nytta av nöjdhetsgarantin. Om du får en produkt som du inte är nöjd med, kontakta vår kundservice inom en månad efter mottagandet. Vi hittar den bästa lösningen tillsammans med dig.

Så fungerar vår nöjdhetsgaranti

Det viktigaste för oss är att du är nöjd med din fotoprodukt. Det är därför vår 100% nöjdhetsgaranti gäller alla CEWE-fotoprodukter.

Observera att om du beställer mer än tre identiska fotoprodukter i samma beställning gäller inte vår nöjdhetsgaranti. För stora beställningar där du behöver beställa samma produkt i många exemplar, rekommenderar vi att du gör ett prov och granskar produkten innan du beställer de återstående.

När du har fått din fotoprodukt från CEWE har du tre veckor på dig att höra av dig till oss om du inte är nöjd. Kom ihåg att ange ditt beställningsnummer när du kontaktar oss.

Vi garanterar dig en CEWE-produkt i högsta kvalitet. Om du har någon anledning att vara missnöjd med din produkt inom tre veckor efter mottagandet, kommer vi att producera om din beställning eller betala tillbaka inköpspriset.

Om du har fått din fotoprodukt och inte är nöjd, kontakta vår kundservice. Du hittar kontaktuppgifter överst på sidan.

Du kommer då att få information om returadress och ett ärendenummer. När vi har fått din returförsändning producerar vi fotoprodukten igen eller återbetalar inköpspriset. Du väljer fritt.